Звездни Компромати - Ноември'25

• 87 503
  • 1 119
  •   46
Отговори
# 1 095
Добре де. Някой да ме просветли. Колко души в България могат да дадат 5 милиона евро за къща. Знам, че имаме богати и че Ковачев се цели в този сегмент на 0.01% заможни. Но тогава няма ли да искаш ти да си направиш дома по собствен вкус. Това не е ли на практика непродаваемо?
Повече, отколкото предполагаш.

# 1 096
Да, и точно те ще купят този гълъбарник.

# 1 097
За Ники Кънчев аз мисля, че е набеден за "интелигенция". Аз качества не виждам у него. Гала в панталон. Абсолютно безинтересен и скучен. Няма оригинална мисъл, нищо креативно не съм видяла от него. Определено НЯМА визия за телевизия. От млад си прилича на чичак. Даже се дразнех как той остарява, погрознява, коремът му расте, косата побелява, а пък екранните му половинки в Бай Брадър ставаха все по-млади и по-млади. И се чудех толкова ли няма млади и хубави водещи да го отменят малко. Да не говорим колко нелеп и не на място изглеждаше при разговор със световните звезди, които гостуваха в брадъра. Изобщо не му се получаваше. Човек, останал в ограничеността на средата си да говори с космополити! Не ставаше, грам!
Изобщо не съм изненадана, че е влязъл в религиозна секта. "Интелектът" му има нужда от рамки и явно се чувства добре с такива. Дано не го сложат да води пак нещо в най-гледаното време!

# 1 098
Сравнението на Кънчев и Гала е безумно.

# 1 099
Точно там си е Кънчев, до Гала, и нито сантиметър нагоре!

# 1 100
На мен Ники Кънчев започна да ми става неприятен с участията си като водещ на Вип Брадър и с пристрастията си към определени участници.
А това, че беше водещ на "Стани Богат" не го прави ерудиран. Не малко завършили висше в СССР дървени философи познавам.

# 1 101
Синтия Ериво и Дж.Бейли. Без коментар.

Скрит текст:

# 1 102
Ох, милата, като я видя и в главата ми почва да се върти рефрена "те са тук" ...
Ноктите са най-ужасни!

# 1 103
Под публикацията където видях снимката коментират сетчето и предполагат че е ходила на зъбни снимки точно преди да отиде на това събитие.

# 1 104
Ама пък Джонатан Бейли... правилно го избраха за най-секси мъж, освен визията, изглежда и много мил и определено е забавен. Последните години все някакви дядки изтипосваха.

Преслава определено не стана по-красива с новия нос. Конската захапка е трябвало да оправи, не носа.
По-лошото е, че нямаше конска захапка преди тия идиотски фасети. Имаше една от най-красивите усмивки в България с предишните си зъби.

# 1 105
Да, и точно те ще купят този гълъбарник.
Това къде го написах? Написах че могат да го купят, а не че ще го купят!

Тази Синтия не я знам коя е и каква е, от тук я видях за пръв път, но е потресаваща. Затова пък няма събитие без нея!

# 1 106
Това аз го написах, по-спокойно.

# 1 107
Нямам представа, защо като кажеш на някого мнението си за не правотата му, си мисли, че си неспокоен и се чувства длъжен да ти предложи терапия! Laughing Честно, не е нормално.

# 1 108
  • София
Ох, милата, като я видя и в главата ми почва да се върти рефрена "те са тук" ...
Ноктите са най-ужасни!
Това видео стана вайръл, заради големите несъразмерни ръце,нокти и плашещата физиономия и имаше коментари, че "те вече са тук на Земята сред нас" Joy

# 1 109
Не на всички хора интериорният дизайн им е хоби и не всички обичат да избират плочки и паркет, пък макар и луксозни. Много не виждат разлика между един диван и друг, стига да е ново и хубаво. То над едно ниво (освен ако не обзавеждаш в точно конкретен стил, а така, да е “модерно”) и няма особена разлика. Предпочитат да дадат ключа на дизайнера, дават бюджет и срок и ще се видим след половин година. Или купуват обзаведено както тук.

Общи условия

Активация на акаунт