Звездни Компромати - Ноември'25

• 89 056
  • 1 126
  •   88
Отговори
# 1 110
  • До морето
Абе малко са и тези много богатите, които пък нямат грам мозък в главата! Това е заблуда на бедните, та да могат да спят спокойно!
Дори и да не обичат да избират плочки и да ползват дизайнери, повечето хора с много пари са обиколили тук - там, видяли са туй-онуй и знаят какво искат! Дизайнер ще го прави, но ще го прави както аз искам, не както Малкодански е решил.

# 1 111
Нещо, което винаги ми е правило лошо впечатление е, че при огледите на тези скъпи дизайнерски домове, почти всички агенти и потенциални купувачи влизат с обувки...
И накрая Ковачев е дал не знам си колко бона за килим на Фенди, който докато се нанесеш ще е отъпкан от сума ти хора.

# 1 112
  • До морето
И на скъпи, и на евтини имоти съм ходила на огледи - винаги дават калцуни.

# 1 113
Интересно, аз имам съвсем друг опит. Хубаво в такъв случай!

# 1 114
  • Glasgow
Добре де, но на мен например ми направи впечатление в това предаване с Николета, че той не се съобразява с нейните желания. Не знам дали беше сценарий, за да има драма, но как така собственичката ще каже че, иска нещо и ти няма да го направиш. Конкретно за легло помня, че тя искаше да е по-ниско, защото е ниска и да може и кучето да се качвало.

# 1 115
Е тука няма да има много огледи, та и да стъпи някой с обувки, ще операт Фенди-то Simple Smile

При Николетови вероятно къщата просто не е правена за тях и разправиите между Николета и Ковачев са сценарий.

# 1 116
  • На морето!
Анреа гледахме ли я как мачка паласките на сцената? Все по-зле ставя тази жена, дано близките й успеят да й помогнат. видео

# 1 117
Синтия Ериво и Дж.Бейли. Без коментар.

Скрит текст:

Синтия Ериво е направо назначена в Холивуд, къде що роля има на бяла жена, но може да се замени с тъмнокожа или дори да не може насила ще бъде заменена в името на многообразието. Ама дали е подходяща, дали е толкова добра, че да може да го изиграе - няма никакво значение, тя просто се намества и съсипва всичко. И всички си го мислят, но всички мълчат, за да не бъдат клеймосани като мразещи БЛМ и т.н.
И като цяло си е мноооого слаба актриса , съсипала е не една роля, да не говорим, че не е и особено приятна за гледане. Светът е полудял, аз се чудя тоя мъж как въобще я е докоснал, толкова ми е неприятна.

# 1 118
  • До морето
Добре де, но на мен например ми направи впечатление в това предаване с Николета, че той не се съобразява с нейните желания. Не знам дали беше сценарий, за да има драма, но как така собственичката ще каже че, иска нещо и ти няма да го направиш. Конкретно за легло помня, че тя искаше да е по-ниско, защото е ниска и да може и кучето да се качвало.

Вероятно е сценарий, но по принцип Алекс Ковачев е точно от тия , дето се мислят за най-велики и не слушат клиентите си. А те пък търпят, щото никой не смее да извика, че "царят е гол".

# 1 119
  • Glasgow
То да е декор ок, да дадеш акъл. Ама легло, дето 1/3 от денонощието ти минава там😅 табуретка щял да ѝ сложи, то направо да ти се иска да спиш на дивана

# 1 120
Дъщерята на Ники Кънчев е пораснала!
сега прочетох, че е родена 2007г. значи е ннавършила пълнолетие. Изглежда ми по-голяма. Той стана татко късно и се радвам на всеки, който се е сдобил с дете в по-късна възраст и отгледал го. Да са живи и здрави!

Аз я помня като малко сладко момиченце! Изненадах се колко е пораснала, времето лети..Wink

# 1 121
Аз бих купила изцяло обзаведен апартамент, разбирам предимствата. Но къща за 5 милиона евро в България в завършен вид, много се съмнявам да има гора от ръце.

# 1 122
Една прекрасна екранна двойка: Джейн Сиймур и Джо Ландо
Скрит текст:

# 1 123
Да, и точно те ще купят този гълъбарник.
Това къде го написах? Написах че могат да го купят, а не че ще го купят!

Тази Синтия не я знам коя е и каква е, от тук я видях за пръв път, но е потресаваща. Затова пък няма събитие без нея!
Актриса от Бродуей, доста награждавана. Участва във филма Wicked, чиято втора част излиза сред броени дни и затова има медийни кампании и е по всякакви събития. По принцип не е гологлава, но за да се поставя по-лесно косата на героинята ѝ във филма се е обръснала.

# 1 124
Мерси, Clo, аз съм отявлен НЕкиноман и не познавам актьорите от по-нови филми и сериали. Това не я прави по-малко неприятна визуално колкото и актуална да е...

Общи условия

Активация на акаунт