Звездни Компромати - Ноември'25

• 106 593
  • 1 329
  •   24
Отговори
# 1 230
Както горе цитират интервюто на Мая като източник на информацията, че бащата не се интересува от децата си, така и аз казвам да отвориш сайтовете още от времето на популяризирането на образа ѝ в О100Г, където пишеше, че е зарязала мъжа си заради по-младия от нея Станислав Михов.
Който на което иска да вярва, всеки от тях си има своята истина, но тя така или иначе е само една. Да се вадят кирливите ризи на отношенията между, хора, създали деца, за мен не е добре. Факт е обаче, че той не дава интервюта и не казва нищо. А тя е спорна личност в моите очи.

# 1 231
Теди Кацарова по сутиен ли е? Аз ли не виждам добре или ...

# 1 232
Сякаш се подава друга презрамка отдолу, но си е по сутиен и.. нагънати телеса под него.

# 1 233
  • София
Дъщерята на Хелена Бонам Картър

Скрит текст:

Симпатична е девойката, но уви не е красавица като майка си. Абстрахирайки се от клошарския ѝ стил, намирам Хелена за много красива жена.
Момичето е и на Тим Бъртън?

# 1 234
Дъщерята на Хелена Бонам Картър

Скрит текст:

Симпатична е девойката, но уви не е красавица като майка си. Абстрахирайки се от клошарския ѝ стил, намирам Хелена за много красива жена.
Момичето е и на Тим Бъртън?
Да, имат и син.

# 1 235
Много жалко, че бащата на децата на Мая не си ги гледа, особено като едното дете е с рядко заболяване, тя не говори много за това. Като участва в Острова на 100 гривни доста време ѝ отне да сподели малко и показа, че глупости няма как да я бутнат. Трябва да е силна и за него. Детето ѝ е от т.нар. "пеперудени деца" и се налага ежедневно да се грижи за раните, превръзки и тн. Не се е оплаквала, научила се е да се справят, детето вече е и по-голямо, така че и само знае какво да прави, но винаги се ядосвам като бащата избере лесния път, много е жалко, че не се грижи за децата си.

Някой назад пита коя е Мая Пауновска, бивша гимнастичка е, затова я знаем, напоследък беше и в две риалитита, но в темата се пише за нея понякога от преди това.

Аз я следя от много години и си спомням как като се роди момченцето и много споделяше за тази диагноза.
Но впоследствие спря, мислех че я  е израстнал.

# 1 236
Мая разказваше в О100Г, че за щастие момченцето ѝ е от по-леките случаи. Въпреки всичко грижите за деца с това заболяване се голямо предизвикателство. Също е споделяла, че детето е вече голямо, осъзнава заболяването си и се е научило да се справя с превръзки и други.
А иначе и за мен Мая е доста спорна личност.

# 1 237
A какво е това заболяване?

# 1 238
Доколкото си спомням, тя качваше снимки и информация как лесно се получават мехури, рани, обриви/червени петна по кожата му.
При контакт с козметика/дрехи/ дори движения/активности (ходене, бягане) и др.

# 1 239
Булозна епидермолиза

# 1 240
Дано има кой да й помага… това е много сериозно кожно заболяване.

# 1 241
Братоева непоносима в Колко ми даваш. Пренавита то са мимики, пули се почти крещи.. . Къде отиде онова приятно момиче?

Тя такава никога не е била. Доста самонадеяна и демонстрираше някакво самочувствие, че е много интересна, но нещо любопитно не съм чула от нея.

# 1 242
Детето на Мая тренира постоянно футбол, ходи по състезания. а и както майка му е казвала - при него е била в най-леката форма. Иначе никога нямаше да се занимава със спорт при това контактен почти всеки ден в седмицата.

Сенто на 10 ноември е качил влог. в ютюб на двамата, Мая на 12ти дава интервю, че са разделени. Тежък е животът на инфлуенсърите, разделят се, ама като имат заснето съдържание го качват още месеци наред.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 00:09 от FreesiaR

# 1 243
Моите 5 стотинки за Ники Кънчев - има богата обща култура, особено музикална/филмова, сигурно е стойностен човек, НО за предаване е необходимо най-вече да намираш подход към събеседника и да имаш бърза реакция какво удачно да направиш/кажеш в дадена ситуация, което при него категорично липсва. Факт, че често казва някоя глупост на участника и често шегите му граничат с подигравки/обиди.
Билалов беше с много по-добро чувство за хумор и емпатия към събеседника. Между другото, Гала е образец точно за хладнокръвие, бърза реакция и умение да разговаря с всеки, според мен това е причината да се задържи толкова време. Да реагираш адекватно пред камера е най-трудно, а тя го прави наживо.
Сигурно отдавна дъвчете друго. Но стигнах в четенето до тук и се включвам да подкрепя мнението относно Билалов. По-човеколюбива му е иронията (или на мен така ми се струваше). Доста по-завоалирано и интелигентно изразяваше отношението си към самонадеяните незнаещи. Минус на Билалов за мен е, че много по-малко обясняваш верните отговори.
Кънчев когато се върна на екран дълго и напоително подчертаваше как Стани богат вече е станал по-добър. А и обича да демонстрира знания. Обаче когато няма познания по някой въпрос итърсва по някоя глупост, докато гласа в слушалката го завърне.

# 1 244
Бакалова е много слаба и според мен затова лицето и изглежда така. 2004-2005 година живеехме на една улица и ми се виждаше мнооого натокана и готина какичка. Не мога да повярвам, че е само 2-3 години по-голяма от мен. Лия - фолк певицата - живееше в същия блок като Ивайла, голяма атракция за тийнейджърските ни мозъци.

Общи условия

Активация на акаунт