Звездни Компромати - Ноември'25

• 129 894
  • 1 609
  •   23
Отговори
# 1 560
Kate Hudson и Hugh Jackman
Скрит текст:

# 1 561
Десислава така и не се научи да се облича добре. Изглежда, като 60 годишна. И прически не се научи да прави. Не и отива с вързана коса.

# 1 562
  • Варна
Това бил хирургът на Крис Дженър, д-р Стивън Ливайн, процедурата е към $100к.
Скрит текст:
Да не окаже, че докторът всещност гони деветдесет? 😭

# 1 563
  • Glasgow
JoyJoyJoy
Може, може Simple Smile

# 1 564
Да не е подмладен онзи с магнитните наколенки?

# 1 565
  • Glasgow
Обаче съвременните хора наистина изглеждат някак по млади, не знам дали заради модата или прическите. 60 годишните жени преди 40 години не са като 60 годишните сега. Бях поствала неотдавна тук едно видео на Ивана Тръмп като е на 40, макар и хубава жена изглежда като сегашните 60, като баба Дони примерно.

# 1 566
  • Варна
Интересно кой е хирурга на въпросния магьосник доктор Ливайн 😉
Нали, няма как сам да се опъва...

# 1 567
Обаче съвременните хора наистина изглеждат някак по млади, не знам дали заради модата или прическите. 60 годишните жени преди 40 години не са като 60 годишните сега. Бях поствала неотдавна тук едно видео на Ивана Тръмп като е на 40, макар и хубава жена изглежда като сегашните 60, като баба Дони примерно.

Всички живеят по-добре, имат достъп до храна, здравеопазване, много добавки, естетични и дерматологични грижи, известна психологическа помощ при нужда… въпреки всеобщото мрънкане.

# 1 568
  • Пловдив
И освен другото - ретрото в облекло, грим и прическа го свързваме с лели и баби, а на деца и младежи се правим поне до 30+, в т.ч. на външен вид.
Хора на 16 или 20 години колко да са състарени без добавки и психологическа помощ, но вида им на снимките днес го възприемаме като зрял.

# 1 569
  • Glasgow
Имаше някъде извадка за разни филмови герои, с които сме свикнали и на колко години са според сценария, майката на Маколи Кълкин в Сам вкъщи- 32г. Ами 'гимназистите' в Брилянтин- не знам реалните актьори на колко са били, но са като поне 40г, макар и хубави

# 1 570
  • Sofia
Днес по БНТ имаше интервю с Мария Петрова. Изглежда прекрасно, с един страхотен блясък в очите и красива усмивка. Даваха стари кадри с нея, много красива и като млада. Без големи претенции, но говори много смислено и дори в старите кадри, където е млада, също намира интересни отговори на шаблонните въпроси. Много ми хареса. НиЛО пасти да яде!

# 1 571
  • София
Зак Ефрон за Prada. Не можах да го позная...

Скрит текст:

# 1 572
  • Glasgow
Някои зорлем се избелват, други се потъмняват....шашав свят

# 1 573
Ужасен!

# 1 574
Явно е в някаква кооперация с Нетфликс 😂 - ако в сценария пише бял хляб, на Нетфликс е черен!

Общи условия

Активация на акаунт