Звездни Компромати - Ноември'25

• 129 863
  • 1 609
  •   38
Отговори
# 1 590
  • Sofia
Защо не я облекат като млад човек, да ѝ направят някаква свежа прическа...

Имам чувството, че е живяла в сянката на майка си и отчайващо иска да прилича на нея. Само че майка й е живяла в едни други времена. Тези прически, тези дрехи...

# 1 591
  • София
Пипи е като водеща на поп фолк предаване по кабеларка от средата на 90-те...

# 1 592
Софка - "Мери Кристмас евриуан". Grinning Целият "проект" е компромат и тя барабар с тоалетчетата.

# 1 593
  • До морето
Защо бе, Пипи, защо бе, Петя. Толкова ми е симпатична, но с тая будоарна прическа е направо кошмар. За съжаление не прилича по нищо на майка си, освен по лошия вкус. Майка й и тя цял живот се разнася като съдържателка на публичен дом. С нейния вечно премрежен поглед, бюстът винаги на показ, притворените сластни устни..... Изглежда сякаш тъкмо е станала, след като цяла нощ са й блъскали главата в таблата на леглото.

# 1 594
  • София
Ох, клипът на Софка наистина е много зле: Мелодията в началото е уводната мелодия от сериала “Алф”, после “Мери Крисмас евриуан”, никаква хармония, текст от наредени клишета без особена връзка помежду си…..абе, халтура, при това много лоша.

# 1 595
Петя винаги се опитва да е артистична, но е комична.
Няма финеса и грацията на майка си. И за жалост е отрязала главата на баща си.

# 1 596
И на майка й стилът и финесът не са много стилни.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 21:01 от Sunny29

# 1 597
Пенчева може и да е повелителката на безвкусицата (заедно с Елвира Георгиева), но никога не е имала тромаво присъствие.

# 1 598
Ох, Бохо, рИва бе! Чета описанието на Аня и я визуслирах 1 към 1! Жалко за таланта ни ей! Тия от сайтовете не могат да ни се намажат на кутретата!

# 1 599
  • гр.Пловдив
Обаче съвременните хора наистина изглеждат някак по млади, не знам дали заради модата или прическите. 60 годишните жени преди 40 години не са като 60 годишните сега. Бях поствала неотдавна тук едно видео на Ивана Тръмп като е на 40, макар и хубава жена изглежда като сегашните 60, като баба Дони примерно.

Само,че баба Дони няма 60г

# 1 600
Баба Дони на телевизор с филтрите на камерите бива, ама иначе си е една наконтена баба.

# 1 601
  • гр.Пловдив
Баба Дони на телевизор с филтрите на камерите бива, ама иначе си е една наконтена баба.

Нищо й няма,нека си е баба ,нако0нтена ,която не мога да я стигна в близките 40г тичайки..

# 1 602
Пипи си е готина на външен вид ,според мен даже прилича на майка си ,но това си е мое мнения ,може и да бъркам ....обаче темперамента и излъчването и са ИиииУуууу Sad като на стара градска мома ...ако се облече нормално за нейните години ,махне тоя топиран перчем и си продуха малко дюлзите ментално- ще си е съвсем ок...
Трябва и пълна детоксификация от влиянието на майка и ....

# 1 603
Пипи и готина не трябва да се използват в 1 изречение.
Нареждам я заедно с Банда Банда и Ива Софиянска, ни хубави, ни интересни, скууука.

# 1 604
Деми по отблизо на премиера в Лондон. Едната й скула е тръгнала да води собствен живот..

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт