Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 265
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 490
На Адриана освен всичко друго, веждите са й много странно изписани. Все едно всеки път се чуди и кокори нещо…

Придават ѝ кахърен и болнав вид, все едно страда. И в съчетание с ниското тегло, хората масово я жалят, а според мен ѝ няма нищо [сериозно].

# 2 491
Адмирации за Иво Сиромахов:

Днес отказах шестцифрена сума, която ми бе предложена, за да стана рекламно лице на една хазартна компания.
Отказвам да бъда съучастник в разболяването на хора и създаването на зависимости. Отказвам да рекламирам хазарт, бързи кредити, алкохол и цигари.
Не може да има оправдание за онези мизерници, които продадоха бледата си популярност, за да станат лица на такива компании. Гнус ме е дори да спомена имената им.
Аз рекламирам с удоволствие книги, театър, филми, музика, живопис, музеи, училища. Защото човек трябва да носи отговорност за последствията от действията си.
Когато императорът Веспасиан закъсал за пари, решил да обложи с данък обществените тоалетни в Рим. Синът му Тит Флавий се възпротивил на тази идея. Тогава Веспасиан взел една шепа монети, тикнал ги под носа на сина си и му казал „Pecunia non olet“ (Парите не миришат).
Но Веспасиан е бил алчен глупак.
Истината е, че някои пари миришат.
И то много лошо.

# 2 492
Нидерландската кралица Максима 😳
Скрит текст:

# 2 493
Б. Михайлов  беше женен тогава, но срещнал Мария на награждаването за спортист на годината и така започнало всичко.
Ама, как си ги съчинявате тези измислици?
Б. Михайлов си гледаше двете деца сам, след като жена му го беше изоставила заради негов приятел.
Това е всеизвестно, има безброй статии по този въпрос, а аз го знам с подробности не от сайтовете, а от общи наши познати.
И никак не съм му фенка, даже обратното, но това е истината за развода му.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:59 от Чи лу

# 2 494
Петрозар и Лили са страхотна двойка. От тях струй любов, топлина, абе чак да ти стане хубаво само да ги гледаш. Познавам я лично от преди повече от 10 години, не бяха заедно тогава. Тя е бивша гимнастичка, журналистка в БНТ, сега се занимава с недвижими имоти. Ожениха се преди 2-3 години. Тя е много харизматична и чаровна жена, просто последните години понапълня и се промени визуално, нормално минава 50 години.

# 2 495
91 годишната Брижит Бардо, отново хоспитализирана в Тулон, след претърпени сериозна операция и двуседмичен престой в болница през октомври.
Обявиха я за починала тогава, наложи се да опровергае.
Дано да не е фатално този път🙏
Скрит текст:

# 2 496
Б. Михайлов  беше женен тогава, но срещнал Мария на награждаването за спортист на годината и така започнало всичко.
Ама, как си ги съчинявате тези измислици?
Б. Михайлов си гледаше двете деца сам, след като жена му го беше изоставила заради негов приятел.
Това е всеизвестно, има безброй статии по този въпрос, а аз го знам с подробности не от сайтовете, а от общи наши познати.
И никак не съм му фенка, даже обратното, но това е истината за първия му развод.

И за секретарката Катя и нейното дете също ли не е вярно?

# 2 497
Нямам представа за секретарката, но това, че се е развел заради Мария е абсолютна измишльотина. Сега си направих труда да поровя, дори в най-клюкарските сайтове няма и дума за подобно нещо, така че явно си е ваше съчинение.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:12 от Чи лу

# 2 498
И аз знам, че тя го зарязала и децата са били  настроени против нея.

# 2 499
Нямам представа за секретарката, но това, че се е развел заради Мария е абсолютна измишльотина. Сега си направих труда да поровя, и дори в най-клюкарските сайтове няма и дума за подобно нещо, така че явно си е ваше съчинение.

Аз си спомням статия от 94-95 година - тогава нямаше интернет и се четяха вестници. Имаше снимки и на Б.М и на жена му Петя. Разказваше се за децата им и т.н. Точно тогава той беше награден за спортист на годината и срещна Мария. Сега 30 години по-късно , какво споделят жълтите медии  е друго.
Написах го и в предния пост - той беше герой тогава, много харесван, лесно е можел да се отърве от една жена и да вземе друга. И обществото нямаше да го съди.
30 години по-късно всеки може да казва всичко.

# 2 500
Ми, аз ви казвам, че знам нещата от близки, не от сайтове. И не ги знам само аз, то не беше тайна, просто мина много време, темата е дъвкана безброй пъти и се позабрави.
Как си обяснявате, че ако беше вярно, никъде и никога не е споменаван този факт и го знаете само вие?😆

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 19:44 от Чи лу

# 2 501
  • София
Аз също си спомням много добре, че Боби Михайлов се беше разделил отдавна с жена си Петя, която го беше оставила с децата, когато се събра с Мария. Даже май в този период си е присадил и косата.

# 2 502
Нидерландската кралица Максима 😳
Скрит текст:
Понякога се облича меко казано странно. Това от вчера.

Скрит текст:

# 2 503
  • София
Само дано не се наложат като някакъв нов тренд тези панталони 😅 от втората снимка,  щото ние ниските ще изглеждаме нелепо

# 2 504
  • София
Нещо за Михайлов,може и да е клюка..

https://lupa.bg/news/retro-bomba-parvata-zhena-na-bobi-mihailov- … m_382219news.html

Общи условия

Активация на акаунт