Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 096
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 790
"Бургер ресторантът на Salt Bae, Saltbae Burger, беше широко критикуван и дори наричан „най-лошият ресторант в Ню Йорк“, преди да затвори през 2023 г. Критиците посочваха завишените цени, претенциозната атмосфера и ниското качество на храната като основни проблеми, дори за място, подкрепено от знаменит готвач.

Титлата „най-лош ресторант“: През 2020 г. Gothamist нарече ресторанта „Най-лошият ресторант в Ню Йорк в момента“, а други медии като Eater New York се съгласиха.

Мотиви: Ресторантът беше критикуван за оскъдно меню, включително млечен шейк за 99 долара и бургери за 100 долара, както и за „претенциозна атмосфера“, която според критиците служеше единствено за снимки в Instagram.

Затваряне: Ресторантът, който отвори през февруари 2020 г., затвори три години по-късно — през юни 2023 г"

# 2 791
  • До морето
На Нусрет първият ресторант в Истанбул беше страхотен. Месото беше превъзходно, цените абсолютно нормални и наистина буше вкусно. Последно ходихме преди година - пълен кошмар. Въпреки че си с резервация, опашката стига до ъгъла на улицата, а вътре имаше 2 пъти повече маси. Сервитьорите ти блъскат стола в опит на минат с големите табли. Всички седят буквално едни в други.....През 3 минути идват да те питат може ли да отсервират, готов ли си, искаш ли нещо за десерт и желаеш ли сметката. Направо неудобно да ти стане, че си там, а отвън има гладни дето чакат да седнат на твоя стол.
Цените са в космоса, а цялостното усещане е, че си във вагон -ресторант, време беше да се приземи малко.

# 2 792
  • Пловдив
Мария все по някакви парцалчета си пада, па макар и за хиляди левове.

# 2 793
  • До морето
Мария все по някакви парцалчета си пада, па макар и за хиляди левове.

Изобщо няма вкус, завалийката. Известна е с това, че грам идея няма какво отива на специфичното й телосложение. И много често изглежда като третокласничка с дрехите на леля си. Важно е да е табела и да е нова колекция.

Отделно, че много се влияе от мъжа до себе си. С всеки съпруг е тотално различна като стил.

# 2 794
  • sofia
Живот за снимки...И как леко се харчат чужди пари.

# 2 795
  • София
Да, точно живот за снимки! То са маркови дрехи, чанти, ресторанти, самолети... и всичко е за едната показност и снимки за социалките.

# 2 796
  • Glasgow
Аз това с чакането по опашки съм абсолютно сигурна, че на някои места е маркетингов трик. Дори в Джани на Слънчев бряг , знам им номерцата и години наред беше хайп, хората висят по опашки отпред, а си има маси вътре, но така всички снимат, коментират. Предният уикенд бях в едно туристическо градче в Англия и там има една инстаграмабъл чайна, пак така. Опашка, хостесата записва списък, чак меню докато чакаш, сакън да не изгубиш време вътре. Но аз имам изкривяване и забелязвам детайли, колко  излизат, колко влизат, имаше места през цялото време.

# 2 797
  • София
Не знам Буков дали има политически амбиции, но има граждански позиции и си ги заявява. Подобно на Весела Бабинова, Милица Гладнишка, Карабашлиев и много други. Пари за варненския кмет се събираха и през други хора, не само Буков беше активен там.

Буков беше и на протеста и говореше пред хората, аз много се радвам, че най-накрая имаме поколение актьори, които не мишкуват политкоректно, а заявяват позиция и застават с името си. За съжаление по-голямата част от известните хора в България все още нямат топки да използват популярността си за нещо различно от продаване на чанти и кремчета.

# 2 798
  • София
Никола Цолов по БТВ преди малко.

# 2 799
Мара милата, не се научи да се облича добре.
Имаш пари, Марче, намери си консултант, който да ти обясни, кое как за теб, за твоята кожа, за твоята фигура е ок и кое не е ок.
Иначе каквото и да облечеш все на парцал от втора употреба прилича.

Буков не е първи артист, който се ангажира с някаква гражданска позиция. Плюс това не знаем, дали не е имал хонорар за изявата. Знаем само, че ако реши да прави кариера в политиката има много фенки, които ще гласуват за него.
Имаше един Ивайло Захариев беше по протести с жена и бебе в количка. Май по времето на Орешарски. Тогава доста бг артисти се изявиха в тези протести, а манекенка ли беше , гадже на Руши беше по голи гърди дори - Таня Илиева. Това беше началото на протестна мрежа, на умни и красиви и т.н.
Но със сигурност е имало и преди активни известни хора от културните среди.
Скрит текст:

# 2 800
Дъщеричката на Амбър Хърд
Скрит текст:

Внучето на Еминем
Скрит текст:

Дъщерята на първата дъщеря, висока почти колкото нея вече
Скрит текст:

# 2 801
Венета ви обяснява, че не купува кроасанчетата от близката пекарна, както я обвинихте, а ги взима замръзени и си ги пече сама! 😆 Отделно, споделя, че тя не готви на мъжете си, защото нямало как едновременно да е готвачка и топ рейтинговата водеща и номер едно в класациите за писателки у нас! Пие кафето с канела, че тя намаляла пика за захарта, ама иначе кроасанчето със сладко от ягоди вътре! 🤣 Много е луда, признах я…
Скрит текст:

# 2 802
Дъщерята на първата дъщеря, висока почти колкото нея вече
Скрит текст:

Щях да казвам, че е първата внучка, но първата внучка би трябвало да е дъщерята Кай на първия син 😁

# 2 803
  • Glasgow
Тези дето следите Банда-с кого се драка и се размятат скрийншоти, нищо не разбирам 🍿🍿🍿

# 2 804
Щях да казвам, че е първата внучка, но първата внучка би трябвало да е дъщерята Кай на първия син 😁

Сите са първенци, нЕма да сбъркаш каквото и да кажеш Joy

Общи условия

Активация на акаунт