Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 208
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 545
Уж за по-близо и по-кратка почивка,ама вече се съмнявам за там🙄
Ако не са ти ключови двата дни, аз не бих се чудила Blush

Аз не казвам, че от всички сайтове е така, но има много, при които е по-евтино и лесно да се изхвърли вместо да се продаде отново.

Аз лично имам опит със скъпи дрехи, при които компанията беше сметнала, че.им е по-евтино да върнат парите/заменят без да връщаш дефектен артикул отколкото да го върнеш и да трябва да го рециклират или изхвърлят.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 14:08 от Ули

# 1 546
То покрай тези два,има още един-два,които са отредени за път.На график по 12 часови смени съм,и като пусна отпуска за Турция,почти половината ми заминава.Сложно е нашето,и претенциозни станахме 🤭,нямаме угодия 😂.Предлагам аз два пъти да идем на Доспат,ама не,и морето трябвало да видим(без значение кое),обаче да го измисля,ако може-и да е изненада 😁

# 1 547
Не можах да схвана защо да се изхвърлят поръчаните и върнати неща. Какво пречи да се продават наново? Аз така мисля, че става.
Марули, защо подаряваш чантата, не ти е удобна ли? Хубава е. Аз гюм освен в Плевен не съм чувала някъде да казват. Бърд, откъде са дядо ти и баба ти?Чантите Вера и аз ги харесвам и съм имала, но напоследък не съм си купувала. Всичко, което нося, ми се струва тежко, а чантите от естествена кожа тежат.
Ох, болна съм и пия маса сериозни лекарства. Изкарах почти безсънна нощ. Загубих обоняние...
Лек ден!

# 1 548
  • София
Защото, за да се приведат във вид за продаване е по-скъпо.
Амазон редовно продават огромни контейнери за по 500-1000 лева. Там е на принципа на късмета. Все от върнати стоки.

# 1 549
  • sf
Отметнах малко ОИ, метнах гювеча с картофи и свинско. И импровизирах един десерт със скир, че синкото не ще да го яде, че срокът му на годност изтекъл преди няколко дни. Не ми вярва, че и след година нищо няма да му има на тоя скир 😆
Чакам една пералня и ще гледам Дюн 2, дано е по-хубав от първия, че него насила го изгледах.

# 1 550
  • Пловдив
Данси, съмнява ме Grin това за Дюн. Мъчих го преди време ...

Направихме разходка ний до любимо място с децата, ама коги стана за 4 кафета с 1 вода да дадеш 35кинта Scream

# 1 551
  • София
За мен единственият начин да се намали бързата мода и последствията от нея е да се купуват само устойчиви материи и модели. С правилната грижа издържат години.

Точно, Попи.
Пиша аз какво правя, но това не означава, че трябва да важи и за другите.
- дрехи купувам предимно от български производители. Поне 90% са такива. Което не е от България, материите да са естествени, качеството да е добро, така че да издържа дълго време.
- полиестер приемам само за якетата, че там май няма естествени материи.
- купувам класически модели, а не последен писък на модата, така че да мога да нося по няколко години.
- от Шейн, Тему и т.н. не пазарувам.
- ВУ за дрехи може, само за обувки не.
- обувките ми са от естествена кожа, защото изкуствените запарват. Нося ги до откат.
- каквито и дрехи или обувки изхвърлям, нося ги в контейнерите за рециклираните.
- ако има нещо ново или супер запазено, дарявам.
- с приятелки редовно разменяме дрехи и чанти. Ако сме в кръг с малки деца, дрешките преминават от едно на друго.
- единствено обувки не нося чужди.

# 1 552
Ми така му е по-удобно, Ренко. Големи по 1.5 литра купува, ако са на промоция. Аз пия от чешмата. Сигурно съм единствената, която го прави Simple Smile И кана имаме, но и на двамата не ни харесва вкуса после, той беше по-упорит от мен, но не свикнахме. И ние пълним понякога, но не сме постоянни. Въпрос на навик и малко воля да си наложиш да го правиш, явно ние сме несериозни.

# 1 553
Бадрулбудура, подарявам в ,защото ми се свлича от раменете дръжката.Аз съм със по-смъкнати рамене и каквато чанта да нося, все трябва да я прикрепям.А искам ръцете ми да са свободни,че да мъкна още неща. Нося раница или от тия,дето минават през диагонал на тялото.
    Гюм в Плевен,да.
  Аз пазарувам само естествени материи или от ВУ.Обувки нови. Дрехи на децата -от племеника на сина ми,после на синът на приятелка,после на нейния племеник, после за парцали на бащата автомонтьор. Дъщеря ми и сестра ми си разменят, тв пък с нейни приятелки с деца , от Кати.Аз с мои приятелки,чанти и дрехи.

# 1 554
  • sf
Ние вкъщи пием от чешмата. Да не вярвате, че тая в бутилките е много по-различна?! 😃

# 1 555
Бърд,хич не разбрах,че ти пиеш от чешмата 🙄.Тука ако те види някой,ще те анатемоса 😂.Не ми е вкусна,иначе ако съм на двора,и нямам шише под ръка,и аз съм на чешмяна.
Улисана да те чета,дръпнах стол от изпод масата,и седнах върху котка 🤣.Горкия беше по-изплашен от мен!А само минути преди това ми се катери по краката,хич не разбрах,че е легнал пак.
Абе разбрахте ли всъщност,че и Кот е мъжкар 😂
Донси,вярвай,софийската вода няма нищо общо с тукашната.

# 1 556
Азалия, да знаеш, че имам опреснено възхищение към творенията ти Simple Smile не, че досега не съм имала, ама отдавна не бях правила нищо и сега докато бърках морковената торта (и бонус меденки) си припомних, защо рядко се наканвам Joy
Да не говорим, че каквото можеше се обърка при тортата, ама поне стана (ама трябва да си напиша в книгата, че захарта е много).

# 1 557
Ренко, то и тук ме анатемосват Joy
На фона на всички проблеми с водопроводната мрежа наистина не е най-разумното решение, но другата не ми е вкусна, не мога да се напия. Ни от кана, ни от бутилка. И без това пия малко, като не ми харесва пък съвсем не пия.

Нищо общо няма водата в София с тази при нас.
При свеки също е по-различна, тамошната от чешмата ми е по-вкусна от нашата.

# 1 558
  • Пловдив
Ние пием от кана. Харесва ни.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 18:48 от mystic woman

# 1 559
Днес цял ден варя дървени неща - първо фасул, сега и картофи.

Вода пием от диспенсър, чешмяната е отвратителва. МУ ходи да пълни тубите.

Общи условия

Активация на акаунт