Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 195
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 560
О, Ули, и при мен се объркват честичко нещата 😆 точно ме вдъхнови да правя морковена торта за баба в петък. Че визията я измислям бързо, но вкуса ми е труден. Как я правиш ти морковената? Слагаш ли добавки някакви за аромат, стафидки, ядки, подправки, портокалова кора?
Иначе за прощъпулника правих една супер импровизирана, ама нямах никакво време да я щракна. Пандишпанови блатове, напоени с компот от ягоди. Крема беше от крема сирене, пудра захар, сладкарска сметана разбита и малко маскарпоне, че беше редичко. Понеже трябваше да е орео торта, разбих на чопъра няколко пакетчета бисквити и добавих в крема. И добавих сладко от ягоди между блатовете. Много лека, въздушна и вкусна.
А днес забърках три дози за напукани сладки. Ако са ми верни сметките ще излязат над 100 бройки, не знам дали не се олях. Но не можах да избера какви да направя и направих три различни вида. ММ ще носи в офиса във вторник. Май и аз ще трябва да занеса в офиса 😆

# 1 561
  • sf
Данси, съмнява ме Grin това за Дюн. Мъчих го преди време ...

Права се оказа. Не можах да го довърша. 🙄
Събирам сили за вечерната разходка. Трябва и коса да мия, пф.

# 1 562
Азалия, аз я правя по една рецепта на Джейми Оливър, снимах ти я, да си упражниш немския Stuck Out Tongue Winking Eye
Кажи обаче ако има нужда от превод.
И намали захарта, ако решиш да я ползваш. Аз направо за наполовина се чудя, ама пробвай с 1/3 може би. Макар че май ти се бяха мръщили наскоро за нещо, та ако обичат сладко недей Simple Smile
Нямах портокал, та сложих лимонова кора и сок от мандарини Simple Smile

Скрит текст:

# 1 563
Азалия, ако в офисите не се справите, ние можем да помогнем Simple Smile

Аз направих демо-версия на металната елха. Нови топки и лампички имам, накрая я накичих със старите играчки и миналогодишните лампички.

# 1 564
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ренко, когато си бяхме в България ходихме в Синеморец, но не в хотелите около бутамята, там ми е малко като люлин-обеля-овча купел с море, а в малко семейно хотелче близо до устието на Велека. Вярно, че трябва да се слезе до реката и после да се качиш обратно, но плажът е плаж, без заведения, сергийки, прилепалки... само сърф училище и кеф ти в реката, кеф ти в морето.
В хотела имаше ресторан, не беше далеч от центъра, а там имаше още много места за ядене.
И разходки с лодки по реката. С каяци, ако се оправяте с тях, или с малки моторни лодки.

# 1 565
Добре, много добре си описала Синеморец. тази година на Бутамята беше чалгийка. Не успях да скоча до Силистар, последния път беше спокойно с хубави шезлонги. Само кръчмето ми иде една идея мизерийка, ма аз нося обикновено нещо в чантата за хапване.

# 1 566

Насам, народе!
Нека посрещнем декември подобаващо!

# 1 567

Общи условия

Активация на акаунт