Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 14 620
  • 243
  •   35
Отговори
# 180
Моят номер е в Орео, току що получих смс. С 1 к.б. бях.  Това ми е 2рата награда от 1000, първата беше в-р Бронко и смс беше в спам.

# 181
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Еми и в Орео ме няма,мрън -мрън

# 182
Мен ме няма в Орео (мрън) ,но много се радвам. ,че от толкова малко награди има толкова много е темата 🥳

# 183
От играта на 100 Kolbasa, получихте ли си наградата? Спомням си,че една съфорумка спомена,че е спечелила

# 184
Аз успях да чукна 3. След това спрях. Не беше окей. Малкия обаче ги яде с кеф
Дойдоха още миналата седмица. 🙃

# 185
  • Пловдив
От играта на 100 Kolbasa, получихте ли си наградата? Спомням си,че една съфорумка спомена,че е спечелила
Аз успях веднъж, в последния ден. Не съм получила още.

# 186
  • София
Честито на всички спечелили в Орео,колко готино за всички в групата:)

# 187
  Направо ги изпратиха или получи някакъв имейл?

# 188
  Направо ги изпратиха или получи някакъв имейл?
Получих известие от Еконт,в моят случай.
От тях,имах имейл за потвърждение на поръчката,нищо повече.

# 189
Днес очакваме Брускетите и нова бразилия,ако се събудят,че вчера пропуснаха.

# 190
Да се нарядя и аз до спечелилите от Орео.

# 191
Ехаа!  Много се радвам, че има толкова много спечелили от Орео тук! 😊Поздравления!   *Мен ме няма.*
   В P&G никога ли не публикуват печелившите? В която и кампания да вляза, не се виждат печеливши.

Между другото и при мен все още няма превод от играта с възстановяването на средства, а е одобрено на 11.10.

# 192
Какво се случва с Олимпус Rage Три касови бележки регистрирах днес и трите пъти след регистрацията ми се появява празно прозорче! Първо през хром на телефона, после на компютъра, и за финал пак от телефона през неговия браузър.
Скрит текст:
И в играта на Кока Кола и Прингълс не успявам да регистрирам бележка! Мразя ги тези червени надписи! Изобщо не се отнасят за мен!
Скрит текст:

Честито ви за наградите от Орео. Мен не ме харесват и си ме прескачат редовно Sweat Smile

# 193
Аз се регистирах в Олимпус от Мозила, не че спечелих Sad

И в Орео ме няма и имейл от P&G нямам, но пък съм с 2 ваучера в инстаграм, пак е нещо Simple Smile

# 194
  • София
Честито на всички спечелили от Орео! Много приятно съм изненадана, че доста награди са тук при нас Simple Smile
Мен ме няма (с една бележка), но пък са ми любимци, така че винаги ще се включвам в техните игри! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт