Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 19 940
  • 325
  •   36
Отговори
# 285
  • при късмета
Ех,от толкова тегления тези дни съм без награда  😄😄😄
В период на новолуние сме и знам,че ще дойде нещо хубаво.
Иначе аз на Фереро бях писала на мейла оставен на сайта им.
Не, че е па темата, ама е пълнолуние днес, а не новолуние.

Няма ме в Нова Бразилия и Марети. Не помня другите участия

# 286
С ваучер съм и аз от Астера Bowtie С една бележка.

# 287
  • София
2:0 за Астера.Пак съм в непечеливша серия.Има ли някой друг,който е участвал в почти всички игри които изтеглиха тези дни и го няма никъде?

Не си сама! Аз се включвам навсякъде, ама не и не. Добре, че днес ме изненадаха от Кока Кола. В Первол участвам тази година във всичките им кампании за прах за 1г - е, не го дават, явно съм им в черния списък. В Глис ме няма, в Астера, в Сенсодин, в Орео бях с 3 бележки, за Капи тостера бях с 9 , в Марети с 1, в Нова Бразилия с 4, за Велинград водата съм с 3 и тъй нататък, но няма да се отказвам!! Чакаме по-добре времена Hands Pray
Между другото, някой уцелил ли е ваучера на Семана и Савекс - имам 7 участия там, голяма разочарование!!
В Олимпус вече 6 опита и не се падат тия карти, а си мислех, че ще е лесно.

# 288
И мен ме няма в нито едно теглене.

# 289
  • София
🎉 ОБЯВЯВАМЕ ПОБЕДИТЕЛЯ! 🎉
Благодарим на всички, които участваха в нашия Giveaway за пълната колекцията електроуреди Positano💙
Получихме огромен брой регистрации и затова си позволихме малко повече време, за да проверим всички участници внимателно — и Ви уверяваме, че всяко участие беше отчетено 😊
Както е посочено в нашите Общи условия, победителят беше изтеглен напълно автоматично и на 100% на случаен принцип чрез сертифицирания софтуер ViralSweep 🧾✨
🏆 Победител в нашата Positano Giveaway игра е:
➡️Филипина Димитрова Иванова | Регистрирана в играта на 2025-10-20 9:22:07
Нашият екип вече се свърза с нея за уточняване на подробностите по получаването на наградата.
Благодарим още веднъж на всички, които участваха! 🙏
Следете страницата ни — съвсем скоро подготвяме нова изненада 👀💫
Играта на Ariete Bulgaria Simple Smile

# 290
2:0 за Астера.Пак съм в непечеливша серия.Има ли някой друг,който е участвал в почти всички игри които изтеглиха тези дни и го няма никъде?

Не си сама! Аз се включвам навсякъде, ама не и не. Добре, че днес ме изненадаха от Кока Кола. В Первол участвам тази година във всичките им кампании за прах за 1г - е, не го дават, явно съм им в черния списък. В Глис ме няма, в Астера, в Сенсодин, в Орео бях с 3 бележки, за Капи тостера бях с 9 , в Марети с 1, в Нова Бразилия с 4, за Велинград водата съм с 3 и тъй нататък, но няма да се отказвам!! Чакаме по-добре времена Hands Pray
Между другото, някой уцелил ли е ваучера на Семана и Савекс - имам 7 участия там, голяма разочарование!!
В Олимпус вече 6 опита и не се падат тия карти, а си мислех, че ще е лесно.

Ако позволите да споделя: аз лично, тотално отбичих моментните игри и повече нито лев няма да дам за тях. Просто не им вярвам и никога не съм печелила, а пък смятам, че имам късмет по принцип.
Надявам се продуктите, които сте си купила да Ви влязат в употреба.

# 291
И аз не печеля от капи,фереро,орео,лейбниц/5 бележки/нова бразилия и на хенкел двете игри ама вече ми мина мерака да влача торбите и да се затрупвам с продукти за години.Като не върви и сто бележки не вършат работа.
Преди време се печелеше по-лесно май сега само трупам бележки в една кутия и ги изхвърлям по някое време.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 15:51 от AniMM

# 292
И аз съм в  отбора с голеемите греди:
Лейбниц- с поне 6 бележки
Орео- 2
Нова Бразилия- 2
Глис- 2
Астера- 1 (тук едва си изсмуках от пръстите какво тяхно да купя, добре че беше за 10 лв. покупката.)
Тези с ринговете за телефон, също.
Имаше тегления на PG- и там гредичка.
Със сигурност пропускам нещо...
От новите игри, засега си купих на Sayos продукт.

Утеха ми е само куфарчето от Марети- то ще е на почит вкъщи!

Bowtie

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 16:24 от Summervibe

# 293
  • моята мила родна страна
Аз се записвам с 20 лв. от анкетата на Лидл. Надявах се и на куфар от Марети, но няма. С КК и Олимпус също нямам късмет....мрън, мрън

# 294
  • София
Ползвам точно пастите за зъби на Астера и като никога бях с 4 бележки. Много се надявах, но ме няма в списъка. Поне пастите бяха на промоция в Бену и покрай тях взех няколко награди от колелото на късмета. Simple Smile

# 295
  • Sofia
И мен ме няма никъде. Дано от новите игри имам късмет.

# 296
# 297
  • МИНДЕРА
Никъде не няма,явно голяма награда ще дойде скоро,нали трябвало да има равновесие.Чакам и знам,че най-доброто предстои.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 17:49 от sisipisito

# 298
  • Телиш/Плевен
Печеливши от тази тема:

# 299
Някой тук май искаше игра с фотоеполатор. Споделям една от Инстаграм. И между другото, Филипс са ми изпратили имейл с предварителни оферти за Черен петък и в сайта им има фотоеполатор, който е намален от над 600 лв. на 399 лв.

Общи условия

Активация на акаунт