Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 24 683
  • 411
  •   34
Отговори
# 375
И аз получих 10 лв от ПиГ.
И мен се опитаха да ме направят клиент на а1, ама им казах, че съм с най-хубавия оператор- служебния и те ме оставиха

# 376
Здравейте в а1 в Надежда 1 в София наградите на Wednesday да налични но не за всички казаха че са получили само част и очакват втора партида

# 377
Пращат мейли от играта на Сомат "Участвай и може да спечелиш със Somat в Kaufland". Най-накрая и аз да се запиша с нещо този месец Simple Smile
Успех на всички!

# 378
йееей със сомат за 1година съм

# 379
  • София
Трета награда за ноември
Скрит текст:
Честито! Вие сте победител в играта "Участвай и може да спечелиш със Somat в Kaufland"
henkelpromo@bespoke.bg
Скрит текст:
Честито! Вие сте победител в играта "Участвай и може да спечелиш със Somat в Kaufland".
Наградата, която печелите от играта "Участвай и може да спечелиш със Somat в Kaufland" проведена в периода 29.09-26.10, организирана от Хенкел България ЕООД, е комплект Somat!
Моля в срок от 10 календарни дни да ни изпратите Вашите данни за доставка:
Три имена
Пощенски код
Град
Адрес за доставка
Телефонен номер
Ако информацията, предоставена от Вас, е невярна, Хенкел България ЕООД си запазва правото да прекрати Вашето участие. В такъв случай, награди, спечелени от "Участвай и може да спечелиш със Somat в Kaufland", следва да бъдат върнати от Ваша страна на Хенкел България ЕООД.
Вашата награда ще бъде изпратена в рамките на 30 календарни дни с куриерска фирма Еконт.
В случай, че не получим данните Ви в рамките на определения по-горе срок, Вашето участие ще бъде анулирано!

йееей със сомат за 1година съм
Не е Сомат за една година
В Кампанията могат да бъдат спечелени следните награди:
1 от общо 100 броя награди „Somat“. Всяка награда комплект „Somat“ се състои от
Somat таблетки 115 бр. и
Somat гел 114 изм.,

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 17:43 от lite16

# 380
https://somatkfl.henkelpromo.bg/winners
Качиха ги.
Честито на печелившите!

# 381
И аз съм с награда от Сомат, първа за този месец .

# 382
  • при късмета
И аз печеля от Сомат. За пръв път печеля нещо от толкова много активности в Кауфланд. Всъщност и на двете марки ми е първа награда

# 383
  • София
И аз се разписвам в Сомат.

# 384
Здравейте, за къде важат кодовете от кола 250 мл.?

# 385
И аз с първа награда за месеца - сомат комплект Simple Smile

# 386
Хенкел ме обича Grinning Зареди ме с Персил за бяло за 1 година; Первол за цветно за 1 година и сега със Сомат за година /почти/. И минималната им сума за участие е адекватна- 8-10 лв.
А P&G искат 20-25 лв. От тях спечелих чета за коса, която в Емаг я имаше за 8,90 лв. През ноември раздават плажни кърпи, а дъската за гладене е от най-тесните и няма нищо общо с показаната дървена дъска на снимката от играта. Колкото и да е с илюстративна цел снимката, двете дъски се крайно различни.

# 387
И аз сред печалившите от Сомат 😊

# 388
  • Варна
Куинс от утре във Фантастико. https://ff-promo.queens.bg/

# 389
  • Sofia
Куинс от утре във Фантастико. https://ff-promo.queens.bg/

Излагат си вече тези фирми. Ваучери за 50 лв са смешни с тази инфлация. А иначе искат 2 сока да се закупят. Не мерси..

Общи условия

Активация на акаунт