Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 30 547
  • 490
  •   8
Отговори
# 480
Здравейте! Някой има ли проблем с регистрацията на касова бележка за играта на сокове Теди? Вече от един час се опитвам и не се получава.

# 481
Скрит текст:
За ПГ и Била, коя е вярна сума за покупка?
или

Скрит текст:
Stih4eto, в правилата за записали 11,99лв.
Скрит текст:

вече са променили сумата в правилата - 20 лв., дай 20 - спечели 100, чудесно, ама то не е луд тоя, дето яде баницата

# 482

вече са променили сумата в правилата - 20 лв., дай 20 - спечели 100, чудесно, ама то не е луд тоя, дето яде баницата

Това е много грешно схващане и вече си граничи почти с хазартни изпълнения. Игрите се правят за хора, които пазаруват продуктите и им се дава шанс да спечелят, а не за някакви мега маниакалните истерици, при които всичко е на всяка цена. Нека не забравяме, че игрите трябва да ни носят радост, да ни е кеф. Пак 100 лева по-добре, повечето даже за 50 дават.

# 483
Здравейте! Искам да ви питам дали имам право да поискам да ми извадят копие на бележка? Вчера пазарувах в Кауфланд, исках да играя в няколко игри и помолих за копие, но касиерката ми отказа, обясни, че копия давали за други цели... Като цяло не пазарувам там, че ми е доста мизерно и винаги голям фраш, но отидох специално заради игрите с прах за пране.

# 484
Здравейте! Искам да ви питам дали имам право да поискам да ми извадят копие на бележка? Вчера пазарувах в Кауфланд, исках да играя в няколко игри и помолих за копие, но касиерката ми отказа, обясни, че копия давали за други цели... Като цяло не пазарувам там, че ми е доста мизерно и винаги голям фраш, но отидох специално заради игрите с прах за пране.
Регистрирайте си бележката за всички игри, за които има продукти в нея. Понякога куриерите само ги сверяват, понякога искат снимка на бележката за проверка преди да изпратят наградата. Обикновено в правилата на всяка игра пише дали ще я искат. В същото време дубликат на бележката може д не бъде приет от агенцията, провеждаща играта.

# 485
  • София
В Кауфланд са им по 3 метра лентите и и всяка каса има поне по 10 разделителя.
Аз си разделям всичко за томболи всеки артикул да си е на отделна бележка
и плащам кеш, че бележката да е по-къса.
А всичко останало което е извън томболите си е на последна отделна бележка.
И в Лидл е така с много разделители.

# 486
Или на касите на самообслужване ,във време когато няма много хора ...Не се обяснявам на никого .

# 487
На мен ми се случи веднъж да искам дубликат. Дубликатът не е като оригиналната бележка, ще Ви я дадат на лист A4,  на няколко поредни страници , без печат. Все едно сте си я изкарали от приложението на Кауфланд. Няма да Ви свърши никаква работа. Както са Ви посъветвали всичко на отделна бележка на касите на самообслужване.

# 488
Здравейте! Някой има ли проблем с регистрацията на касова бележка за играта на сокове Теди? Вече от един час се опитвам и не се получава.

Аз регистрирах преди малко без проблем. Най-горе с падащо меню си избираш за коя от двете награди да играеш(да не би това да пропускаш).

# 489
Познат ли ви е този тел.номер: +359894098425

# 490
Не мога да не се похваля и тук.
Спечелих Iphone16 от Тик-Ток!
Честита страхотна награда! Само хубави вести от хубави хора по новия телефон!
Ще снимам,когато дойде. До тогава - и аз не мога да повярвам.
Главата ме заболя от вълнение.
Мисля да си сипя нещо,да отпусна душата.

Наздраве и късмет на всички! 🫶🥳❤️🍀

Общи условия

Активация на акаунт