Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 111 915
  • 1 376
  •   2
Отговори
# 1 350
  • Варна
Явно картите са само издадени и не са заредени още. Най-вероятно в понеделник ще Ви ги заредят. При мен от предишното теглене в единият имейл пишеше, че е заредена с 100 лв.

Така и не разбрах каква е тази игра, та може ли (може и на лично) някой да разясни? Благодаря предварително!

# 1 351
  • София
Това беше играта
https://leibniz.bg/

# 1 352
# 1 353
Аз бях спечелила от форумната игра пижама писах им но нямам нито отговор нито нищо 🤷🏻♀ надявам се и аз или на маши или на бонбони опитвам в различни часове но нищо

# 1 354
Днес се изкривихме от работа по един проект и за почерпка бях взела КК от 1 литър, 4 със захар и 3 без, та на тази без бяха само ДА, вече имам за 3 камиончета, които ще отидат за послушни деца от читалището 😁🍀

# 1 355
Аз бях спечелила от форумната игра пижама писах им но нямам нито отговор нито нищо 🤷🏻♀ надявам се и аз или на маши или на бонбони опитвам в различни часове но нищо

Аз спечелих от играта с робота за прозорци и все още не съм го получила. Писах няколкото пъти, уж щяха да го изпратят през седмицата, така и не са го пратили още. А играта свърши на 18 ноември?

# 1 356
Брат ми също получи чакания мейл от Dare, с малка награда е. Нас с половинката този път ни пропуснаха, но не им се сърдим, миналата година бяха щедри.

Утре нов месец - нов късмет, да видим и какви нови игри са ни подготвили.

Като награди за през 2026 година пък се надявам организаторите да отпуснат по-голям бюджет и да пуснат роботи за прозорци, прахосмукачки робот, перални, телевизори, заредени гифт карти с по-апетитни суми, почивчици, екскурзийки. Да намалят боклучетата от Китай, които и без друго само замърсяват.

На готините в темата - бъдете здрави и усмихнати.

# 1 357
И в dare ме няма, а ги хапваме доста. Мрънкам! От никъде, нищо

# 1 358
veni.b, до колкото ми е известно има няколко групи за размяна, като едната е загубила своя админ и няма кой да одобрява заявки.

Вчера ММ се прибира от работа и ми показва имейл от Даре - печели малка награда - с 1 бележка. За първи път някой от нас печели нещо от Ети.

# 1 359
Някой включи ли се в играта на Нутела? Веднага ли получихте потвърждение, че снимката е одобрена?
Нямаше да участвам, но днес така или иначе правих бутер банички 😄, та направих и едната им рецепта.
Иска ми се най-много пирамидата от Фереро...

# 1 360
Момичета, в момента има ли активна игра с награда куфар, че ми е много необходим в момента?

# 1 361
  • София
Днес последно се включвам в играта на ФФ и в Престиж. Записвам се и с награди от Видас:

Кенчетата са по 1.79 лв.

И приключих месеца с 8 награди.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 17:46 от Магси

# 1 362
Момичета, в момента има ли активна игра с награда куфар, че ми е много необходим в момента?
https://heinz-promo.bg

# 1 363
Благодаря, ще се включа, много съжалявам, че не спечелих от тези зелени красиви на Капи, но следващия път с повече късмет!
https://heinz-promo.bg

# 1 364

Общи условия

Активация на акаунт