Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 111 906
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 1 365
Здравейте,сестра ми е спечелила 100 лв. от томболата на Била,на 26 е изтеглена,но няма обаждане. Едва днес е видяла името и номера си в магазина,попитала на касата,но жената й казала,че не знае кога се свързват с печелившите. Ако някой е спечелил от предишно теглене вече уведомен ли е или се свързват с печелившите след края на играта?

# 1 366
Някой включи ли се в играта на Нутела? Веднага ли получихте потвърждение, че снимката е одобрена?
Нямаше да участвам, но днес така или иначе правих бутер банички 😄, та направих и едната им рецепта.
Иска ми се най-много пирамидата от Фереро...
След няколко часа получих имейл.
Ако има значение - вторник се включих със снимка.

Пирамида и аз си пожелавам, но и като един фен на чашите - в никакъв случай няма да ги откажа.

# 1 367
# 1 368
  • Пловдив
Здравейте,сестра ми е спечелила 100 лв. от томболата на Била,на 26 е изтеглена,но няма обаждане. Едва днес е видяла името и номера си в магазина,попитала на касата,но жената й казала,че не знае кога се свързват с печелившите. Ако някой е спечелил от предишно теглене вече уведомен ли е или се свързват с печелившите след края на играта?
в нашия магазин видях една жена да разговаря с управител по въпроса, не с касиерка.
Та, да търси управителя.

# 1 369
От Фереро ми се паднаха бонбони, но пр натискане на продължи не ми даде да попълня данни за доставка. Снимах екрана, но на него кой е участника и имейла му. Има ли смисъл да се разправям с тях?

# 1 370
  • София
в нашия магазин видях една жена да разговаря с управител по въпроса, не с касиерка.
Та, да търси управителя.
И за какво пишем телефонни номера, щом не се обаждат? Днес пуснах бележка в Била, в която не ходя никога. Случайно бях в района, а е в краен квартал. Представям си ако трябва да ходя до там, за да проверявам печелившите.

Магси, честито! Стана ми интересно. Какво е Видас бананка? Simple Smile

# 1 371
  • гр. Кюстендил

До колкото имам спомен, всеки четвъртък теглят. Мен са изтеглили на 20-и /четвъртък/ и още в петък, към 18 часа вечерта получих обаждане за потвърждение. Като ваучера вече мога да мина да го взема, казаха след 27и в магазина. +359 2 434 0843 Това е номера, ако искате звъннете за справка Simple Smile

# 1 372
От Фереро ми се паднаха бонбони, но пр натискане на продължи не ми даде да попълня данни за доставка. Снимах екрана, но на него кой е участника и имейла му. Има ли смисъл да се разправям с тях?
Имаше вече подобна дискусия - то е описано в правилата, че ако не попълни данните участника - губи правото на награда. Реално и при мен се случи миналата година. Ако е била вашата - пак ще стане.

# 1 373
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Ден по рано, но утре имам страшно много задачки и нямам идея кога ще успея да се добера до лаптопа.
И от сега си искам за новия месец поне една награда,че нямам нищичко от може би шест месеца.....

# 1 374
  • In The Middle Of Nowhere

Пишете им на мейла, който е посочен в общите условия и приложете снимката, на мен поне ми казаха че ще ми съдействат.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 21:30 от angeles

# 1 375
  • София
Магси, честито! Стана ми интересно. Какво е Видас бананка? Simple Smile

Чанта за кръст, за мен напълно ненужна награда. Но другите награди са по-хубави.

# 1 376
  • София
Никога нямаше да се сетя, че е чантичка за кръст. Joy

И за да е последен поста в старата тема, цитирам Захарчето:

Ден по рано, но утре имам страшно много задачки и нямам идея кога ще успея да се добера до лаптопа.
И от сега си искам за новия месец поне една награда,че нямам нищичко от може би шест месеца.....

Общи условия

Активация на акаунт