Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 5 723
  • 163
  •   7
Отговори
# 150
  • Sofia
Момичета как мога да сменя адрес за box now? Автоматично ви дава адрес винаги в съседния квартал, а имаме box now на съседната улица.

# 151
  • София
На мен последният път като се обадих ми казаха, че били препълнени клетките и затова е в съседен квартал. Иначе не ми се е случвало до сега да иде (освен този случай) в съседен квартал.

# 152
Обадете им се по телефона и пренасочете пратката към удобен за Вас бокс. Не е гаранция, че ще стане, но при мен, в повечето случаи, действа. Но пратката не трябва да е вече заредена в далечния за Вас бокс, а да е със статут "нова" в приложението. Не знам дали, ако вече е предадена на куриера ще стане. Има и хора, които споделят, че вместо по телефона, пишат на Бокс нау имейл за пренасочване.

# 153
В момента, в който изпратят пратката и дадат номер на товарителница за Бокснау в акаунта в Тему, пиша имейл на support@boxnow.bg с молба да пренасочат пратката № еди-кой си към кутиите на еди-кой си адрес.

И имайте също така предвид, че имаме право на едно пренасочване на пратка, второ вече отказват (любезно, но категорично).

# 154

Тези стикери са по-големи и красиви, отколкото очаквах, ще поръчам пак.

# 155
Къде се отбелязва в профила, че си оставил пратката в кутиите?

Следващ път като връщам, ще покажа къде е. Сега нямам активна пратка за връщане. Аз винаги си го отбелязвам.

# 156
vaflichka, проверете как е изписан адреса ви. В началото и с моите доставки имах проблем. Промених адреса, като първо написах улица,  блок (адреса на кутиите), после квартал и град. Бъркаха се с друг булевард със същото име.

# 157
Точният пощенски код също е важен.

# 158
Момичета как мога да сменя адрес за box now? Автоматично ви дава адрес винаги в съседния квартал, а имаме box now на съседната улица.

Както вече съм писала, в адрес за доставка съм посочила адреса на най-близката кутия на БОКСНАУ.  Но това не означава, че ще получа пратката на този адрес.  Проследявала съм на компютъра: от ТЕМУ я изпращат към правилния адрес, но много пъти в последния момент куриерът на БОКСНАУ я оставя в съседен квартал. И трябва да им се обаждам за да я пренасоча към правилния адрес, и това отнема още два дни за доставката. Оправдават се, че не е имало свободни кутии и затова е била оставена в друг квартал ( а всъщност има и други кутии в моя квартал). Смятам, че някои куриери хитруват и оставят където им е по-удобно. Е, как пък винаги има свободни кутии след като съм пренасочила пратката или когато връщам  нещо на ТЕМУ?!

# 159
Аз за втори път получих компенсация от 10 лв, защото пратката ми е в другия край на града (почти на входа на града).

Утре идва последната от предния месец, ако това се случи отново, мисля пак да се оплача.

# 160
Многократно сме го коментирали. Куриерите на БоксНау си оставят, където искат пратките. Където им е удобно да паркират, например. Или където няма да мъкнат. Представям си, че куриера отива на локация Х, зарежда там 10 пратки, има още 2 за следващата локация. Ама защо да се разкарва до там, като на тая локация има свободни кутии? И зарежда тия 2 пратки там. И после се оправдават, че няма свободни кутии. Обаче аз като съм инат и не бързам да си взема пратката, настоявам да я получа в точната кутия. Иначе 2/3 пъти съм поръчвала от Озон в кутия на БоксНау и не съм имала проблем с кутиите. Като я заявя - там е. Мисля, че с бг сайтове се съобразяват, но за Тему им дреме. Обаче ми е малък опита с БоксНау и други сайтове, за да потвърдя съмненията си.

# 161
Даде ми оферта за кредит 82 от 110.
След като поръчах ми даде събиране 10 дни, като в 3 от дните са купони в оранжево. Не знам трябва ли да ги заявява да не ми вземе кредита. Някой получавал ли е такава оферта и какво е правил в дните с купон. Досега ми изксчахс съобщения данадградя кредитът с купон и аз никога не ги приема. Но такова нещо за пръв път виждам.

# 162
Давам отзив и за тази магнитна брошка - първо много ми хареса и написах 5 звезди, но докато я разглеждах падна капачето на задния магнит. Залепих го с лепило, пробвах какво се е получило и падна и предният магнит (този, който е прикрепен към самата брошка. Явно първоначалното лепило е било прекалено слабо, а сигурно и моето в един момент няма да издържи и тя пак ще започне да се разпада... Sad

# 163
  • София
Няколко страници по-назад се обсъждаше офертата кредит+купони.

Общи условия

Активация на акаунт