Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 15 504
  • 408
  •   9
Отговори
# 390
  • София
Добре, подадох оплакване срещу BoxNow и пак продължават да ми водят адреса през квартал… Какво да ги правя?? Къде да си сменя адреса, че да идва в моят квартал?

# 391
Не знам. На двата профила имам еднакъв адрес, едните пратки идват в една кутия, другите- в друга. Според мен напиши адреса на желаната кутия.

# 392
FreakOnALeash, благодаря!
Ето какво излиза в Бокснау при проследяване с този номер (от страницата на Тему е, предоставения код за връщане вече не фигурира - не знам дали така трябва да е, след като нямам първоначално никакъв друг номер и се оказа, че ММ, който подготвя опаковането, не го е записал другаде, само на пакета):
Скрит текст:
Абе, не случайно още при изпращането се чудех при липсата на насрещно доказателство за връщане как изобщо се уреждат тия отношения...Не ми се вижда нормална тази практика и това е...

# 393
  • София
Ми това е идея, да. Благодаря

# 394
Това не е номера, номера е само цифри.

# 395
Някъде във вайбър трябва да имаш номера на товарителницата.

# 396
Ако последните два отговора са към мен, благодаря!
Нямам друг номер - този излиза в Тему за проследяване на пратката в Бокснау. Копирам го (според указанието на Тему) и правя проверка в сайта на куриера. 

# 397
  • Асеновград
Нямам друг номер - този излиза в Тему за проследяване на пратката в Бокснау. Копирам го (според указанието на Тему) и правя проверка в сайта на куриера. 
Влез във връщане, там вътре в подробности е номера за Боксноу. Това е номер на пратка. Различни са.

# 398
Влез във връщане, там вътре в подробности е номера за Боксноу. Това е номер на пратка. Различни са.
Точно там и влязох и само този номер се вижда, НО има развитие и вече няма да ви занимавам с драматичната си първа поръчка и връщане Simple Smile
Оказа се, че Тему са върнали сумата, но странно не излизаше това в извлечението от сметката ми. Усъмних се, когато видях, че ми липсват отразени в извлечението (сумите липсват в сметката, имам потвърждение, че са платени, но като транзакции не излизат в извлечението) две скорошни плащания към търговския регистър, та се поразрових и установих, че всичко си е наред с връщането на сумата.
Благодаря сърдечно на отзовалите се и на търпението Ви да упътвате новака в пазаруването в Тему.
Може и такъв да си остана, но и да пазарувам още, няма вече да питам Yellow Heart

# 399
  • София
...
Оказа се, че Тему са върнали сумата, но странно не излизаше това в извлечението от сметката ми.
...
Редовен номер на банките. Вече затова не бързам да обвинявам търговците, защото в 95% от случаите проблемът е в банката.

# 400
...
Оказа се, че Тему са върнали сумата, но странно не излизаше това в извлечението от сметката ми.
...
Редовен номер на банките. Вече затова не бързам да обвинявам търговците, защото в 95% от случаите проблемът е в банката.
Досега не съм забелязвала да не ми се отразяват транзакциите почти мигновено (било постъпления или плащания), но покрай таксите на ТР се зарових и намерих и това на Тему. Тези на ТР още ги няма Simple Smile

# 401
И все пак, номера за проследяване не е този! Номера за проследяване е само цифри, кода с който всъщност отваряте кутията е същия, но в профила в Тему го има само до момента в който ви възстановят сумата, след това код а изчезва, но пък вече има информация, че са ви въстановили средствата.

# 402
А защо няма да питаш? Някой обиди ли те нещо? Номера трябва да го имаш и във Вайбър или мейл или смс, зависи там къде ти го пращат. Само цифри, отваря се кутията с него.
По принцип е имало случаи да не върнат пари, чела съм тука, изчезнала пратка и точла. За щастие само веднъж, надявам се да не е практика. Аз лично не съм имала проблеми.
Освен, че ми спряха офертите

# 403
Разбрах вече, че не е този, но още в началото - при връщане на пратката - този номер излизаше в Тему като номер за проследяване (директно указва да го копирам, а копирането ме отпраща в сайта на куриера) и дори първите 2-3 дни след връщането на продукта (преди възстановяването на сумата, както сега виждам по датата) при проверка ми излизаше същият резултат. То затова и бяха първоначалните ми въпроси, иначе нямаше толкова да питам конкретно за връщането и доказването му, не ми беше дерт за сумата.

# 404
  • Асеновград
Разбрах вече, че не е този, но още в началото - при връщане на пратката - този номер излизаше в Тему като номер за проследяване (директно указва да го копирам, а копирането ме отпраща в сайта на куриера) и дори първите 2-3 дни след връщането на продукта (преди възстановяването на сумата, както сега виждам по датата) при проверка ми излизаше същият резултат. То затова и бяха първоначалните ми въпроси, иначе нямаше толкова да питам конкретно за връщането и доказването му, не ми беше дерт за сумата.
Не гледаш тук

Влиза се вътре, в момента нямам активно връщане, за да покажа, но вътре под

Има номера и се следи до къде е стигнала, пратката . Ако не я следите в Бокснау приложението.

Да похваля https://share.temu.com/fLkqNhYd3ZB Покритие против дъжд за ветрови стъкла
Има голям ефект на стъклата на автомобила. Поръчах си още в последствие.

Общи условия

Активация на акаунт