Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 31 693
  • 468
  •   8
Отговори
# 375
Ааааа пуловер и шал чак не съм подносила, все пак на морето сме!
Към коженото яке, Мимка. Защото аз по-дебели нямам. Шала ако се наложи само. Поне лесно се носи. Нали знаеш, че пътувам  с малка раница на гръб. Simple Smile
Аз обичам рокли с ботуши всякакви. Но от снимката не разбирам точно как изглежда модела в движение. Липсват ми материя, дължина и детайли, които помагат в избора.

# 376
  • някъде там
Ааааа пуловер и шал чак не съм подносила, все пак на морето сме!
Към коженото яке, Мимка. Защото аз по-дебели нямам. Шала ако се наложи само. Поне лесно се носи. Нали знаеш, че пътувам  с малка раница на гръб. Simple Smile
Аз обичам рокли с ботуши всякакви. Но от снимката не разбирам точно как изглежда модела в движение. Липсват ми материя, дължина и детайли, които помагат в избора.
Маги, роклята е шифон, ръкава прозрачен и дължина над коляното 😅

# 377
Искам да я видя тази рокля на живо.
Шифон звучи нестандартно и интересно. Къде я откри?
Аз бих търсила велурени ботуши за нея. Нюд, карамел, камел.. но съм далтонистка ( въпреки твърденията, че жените не ги лови)  и не давам най-добрите съвети. 🙄
И МаГни моля, че Маги е много далече от хулиганската ми същност. 😜

# 378
Скрит текст:
Сега да не ме погнете!? Вчера казах "не" на чантата на Анджи, сега на часовника. 😇
Скъпа, Диа, за жалост се оказа права, чантичката е наистина много малка на живо, дотолкова, че стои направо инфантилно. На фона на габаритите ми изглежда нелепо, като старо Барби съм с нея....брррр... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye           
Анджи, както обясних, аз поръчвам само по интернет и след като се заплеснах няколко пъти по снимка, без да чета достатъчно, си турих една малка ролетчица до лаптопа, и като си харесам чанта, вадя ролетката и меря нещо вкъщи, за да добия пространствена представа за размера. 18 см  е по-малко от една педя, телефонът ми е 16,5 см - ще се запъва на влизане в чантичката... Нататък нямах повече размисъл какво да ти напиша, но се радвам, че си имала възможност лично да я видиш, за да не се разочароваш после и да трябва да връщаш. Другите ти думи като как ще изглеждаш, никога повече не ги ползвай за себе си! Иначе и аз доста се самоиронизирам, та те разбирам, но наистина и това трябва да е умерено. Все пак вече се научих да си се обичам Wink

# 379
  • Burgas, Bulgaria
DiaMia HeartHeartHeart

# 380
DiaMia, радвам се, че не съм сама в лудостта си - в хола имам малка рулетка, а на бюрото линия, точно, за да меря чанти и токове на обувки  Grinning

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 19:14 от sunrise_sunset

# 381
И аз с рулетка в бюрото 😁

Магни, много хубава с роклите. Я как хубаво ти стоят чертите 🙂
За облекло - вземи едно яке, с кожа мисля ще ти е студено. През деня става топло, но сутрин и вечер е студ.

Подредбата на Диа ми харесва, но и аз не знам как се вее и стои роклята при движение.

# 382
Добре стои такава рокля, малко седемдесетарски вид има или края на '60-те, можете да си я представите Grinning

# 383
  • тук-там
Магни, аз си джарам по риза и кожено яке. Обаче съм с брутални горещи вълни и регистрирам, че колежките са с палта. Така че като взема предвид от колко топло идваш, бих те посъветвала да си метнеш едно палтенце. Освен ако не ти е плътно коженото яке.
Аз рокля като показаната бих носила с ботуш.

# 384
На мен не ми стои такава дължина - ни с ботуши, ни с нищо 🙃
затова и коментирам

# 385
Mагни  - 2 пуловерa (тънък и дебел) за под коженото яке, шалове (тънък и дебел) и пончо за над него, за да може при нужда до докараш 4 пласта - бельо, (риза), пуловер, яке, пончо +.

PS Между другото този сезон има един доста необичаен тренд - ползване на пуловери сместо шалове (дори го сефтосах, че имам 2 еднакви светлосин/ръждивооранжев и се получи забавно)

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 19:44 от Agent Provocateur

# 386
  • София
Да кажа, че по кожено яке си ми е студено вече и ги прибрах.

И аз забелязах, че е тренд носенето на голяма чанта гушната под лакът и пуловери вместо шал. Другото, което ми прави впечатление е рокля тип нощница/комбинезон с хубава дантела върху панталон под пуловер. Как го обясних само Laughing
Чудя се, дали този тренд не идва от нискотарифните полети?

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 20:11 от asa

# 387
Ето как стои подобна рокля (само че без ръкави), дамата е 162 см и 45 кг. (до нея е съпружеското тяло, моето 😄)
Скрит текст:

# 388
Аз, основно да оплюя малко Zalando, преди имаха срок за връщане 90 дена /винаги съм връщала до седмица/ , намалиха го на 30, измислиха някаква програма +, с която ограничиха безплатните връщания през годината, сега ме праща директно към превозвач, страничен от Пощата, макар че и двата  начина на връщане съществуват официално. Не отива на добре...

Al Georgieva, аз не нося часовници, но на твоята визия ми харесва съчетанието, даже много, намирам го за провокативно в добрия смисъл.

cacharel, за Нова година и рожден ден, тази рокля я виждам с обувки на ток, златисти или нюд
Скрит текст:
.
Ботуши, не знам...С чизми, може би, ама  дали са модерни...  Thinking
За конференция бих избрала костюм/сако. :peace

# 389
Тренда с пуловерите го ползвам отдавна,като няма къде или не ми се носи допълнителен такъв.
За кожено яке си е студено в БГ.Аз тази година  3 пъти облякох. През останалото време или беше топло за  яке кожено или студено и... по комфортно с леко шушляково яке...

Общи условия

Активация на акаунт