Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 39 281
  • 548
  •   4
Отговори
# 540

Преди малко загрявам, че мога да пробвам в Гугъл  само с думата “газели” и излязоха модели на Адидас. Ми не, не са моите, прекалено са ми тип “цвички”, пък аз такива и балеринки не понасям.
То и аз обувки тип цвички/балеринки не понасям, но много готини разцветки бяха! 😂

# 541
Боже, помогнете ми. Купих си това палто с мерак лятото при намаленията. В магазина го пробвах и се харесах. Сега се мъча и не мога да се харесам. Последен опит после го продавам.

https://shop.mango.com/bg/en/p/women/coats/coats/oversized-boucl … -qr&utm_content=m

# 542
Продавай го, от типа мечешки е!
Мариетке, заради теб приложението на Модиво ми излизаше на чешки. Някога си показвала някой линк и така ми го предлагаше нета 😃

# 543
Продавай го, от типа мечешки е!
Не е точно мечешко. Леко букле е. Аз нещо сега не се възприемам.

# 544
  • София
...В магазина го пробвах и се харесах. Сега се мъча и не мога да се харесам.
Покажи го облечено Simple Smile

# 545
  • София
Скорпио, честит празник! И аз имам чувството, че съм те виждала някъде, поне на снимка, а и ника ми е познат. Дали не е от Дир-а или от някой мамешки чат!?
[/quote]
Възможно е ника ми да е близък до този на друга потребителка. Тук регистрацията ми е от 20+ години, но започнах да пиша едва преди няколко месеца. По други форуми и чатове нямам спомен да съм се включвала.
Но светът е толкова малък, че винаги съществува вероятност някъде да сме се засекли и на живо.

# 546
...В магазина го пробвах и се харесах. Сега се мъча и не мога да се харесам.
Покажи го облечено Simple Smile
Да, ще.  Утре сутрин като се приготвя за работа. Че сега съм по анцуг и тънка блузка…седи трагично Simple Smile

# 547
Мариета, на мен много ми хареса, аз нося такива палта. Щом е букле още повече ми харесва, като цвят също и се съчетава практически с всичко. Но зависи и как ти стои,  по принцип на теб ти отиват такива модели. Първата ми мисъл беше, че може с днешния аутфит да застане, но не зная трябва да се пробва. Две бързи предложения за съчетание с панталон. С пола също се получава много хубаво

# 548
  • Sofia
Като прочетох 100% полиестер мисля, че е по-добре да се отървеш от палтото.
На Мими обувките са много интересна разцветка. В този цвят също ми харесват.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 23:01 от Karen

Общи условия

Активация на акаунт