Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 45 956
  • 609
  •   14
Отговори
# 585
Опс, не, връщам се.Тази разкроената, цвят бронз или старо злато, не ми допада, но на теб може и да стои хубаво, защото си слаба и с издължени крайници.Не ми допадна на модела как стои.

# 586
  • В полите на Пирин планина
На мен първата сякаш най-много ми харесва. 💓

# 587
ДХЗ, благодаря! Аз постнах 3 рокли. На мен лично ми допада най-много третата. Видя ли я?
И трите ще ти стоят. Аз съм за номер 1, ти тяло имаш...

# 588
  • тук-там
Благодаря, Мими! Но точно за първата мисля, че нямам тяло. За нея си трябва истински структурирана фигура.

# 589
Ти ако нямаш тялоооо….Според мен са точно за теб.

# 590
  • Sofia
Моделът на третата е най-интересен.
Цветът на първата.
Втората я пропусни.

# 591
За мен моделът на третата и цветът на втората е супер комбинация. Иначе третата ми харесва най-много.

# 592
Mtz, като цвят първата, като модел май третата. Обаче третата ми се струва твърде жълта. И по метода на изключването сякаш клоня към втората, но както е показана с колана. (Изобщо не знам дали бях полезна)

# 593
Третата май е цвят като на Сиси, същия плат, моделът е много интересен.

# 594
  • тук-там
Да, като на Сис е. Аз чакам и нея с коментар.

# 595
  • Пловдив
Втората не се отваря при мен, а от останалите може би третата. Но с какви обувки би се съчетала? Цветът бронз ли е или е променен от форума?

# 596
  • Burgas, Bulgaria
mtz и аз съм за третата. HeartHeartHeart

# 597
Третата рокля за юбилея. Първата- за друг повод. Втората- пас.

# 598
Таффта, много ми хареса твоята комбинация с джинсите, якето ти е топ!

Мтз, аз съм за първата рокля, като модел, дължина, кройка ..., ще ти заспи. Само като цвят повече харесвам втората и третата. Но едва ли първата рокля я има в друг цвят, така че гласувам за първата!
Тяло имаш за всякакви рокли, която и да избереш все ще си хубава! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:27 от Sweta

# 599
Аз съм за първата....евентуално и третата може....втората не ми допада цвета...Ако избирам за мен категорично първата...😍

Общи условия

Активация на акаунт