Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 113
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 45
Снощи бяхме на театър, след това хапнахме с приятели и на прибиране извървяхме отсечката по Графа от Попа до Шератон...пълно беше с пияни, надрусани и неадекватни млади хора....
Не планирам нищо за покупка на ЧП...той вече толкова е разтеглен във времето ....тъй че може и нещо да изпадне и да взема....
Обичам все повече онлайн пазаруването, но се връщам  с удоволствие понякога във физически магазини...наскоро мерих панталон в Зара, нямаше моя номер, поръчах го онлайн , а и се оказа  с 50 % по-ниска цена...та останах много доволна...

# 46
Да, аз вече писах за Пловдивските магазини…
Май все по-често само пробваме там.
В Прага ми е по-приятно по магазините.

# 47
Да, аз вече писах за Пловдивските магазини…
Май все по-често само пробваме там.
В Прага ми е по-приятно по магазините.
Е, къде е Прага, къде е Пловдив! 😃

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 22:34 от mimi.7299

# 48
  • Бургас
Върнахте ме години назад Smile

Вчера видях много хубаво гримирани деца и хора.Колко се е променило всичко от тогава! Сега има много интересни костюми достъпно.

Карен, ако е за ръка-имаме такъв, същата марка. Сега реших, че е време да се снабдим с по-точен, такъв, който е с маншон като ръчните, но се командва с копче. Показаха ми го жените от стаята, когато бях в болница преди 2 години, казаха, че бил най-хубавия модел, но тогава не ме вълнуваше и не запомних модела. Някой ако знае за какво говоря ще се радвам да ми го покаже.

Анджи, ти не си за нашите улици, а за парижките.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 21:05 от Галчудо

# 49

Галке, моят е такъв / ако съм разбрала какво търсиш де 😀 / Измерва и пулс и показва ако си в аритмия …..

# 50
  • Sofia
Този е за горната част на ръката, маншон и устройство са заедно.
Любопитно ми е какъв са ти препоръчали.

# 51
Ние ползваме такива. Взехме ги преди години заради аритмията и заради самофиксиращия маншон. Извинявам се цените се виждат, но те са си такива

# 52
  • София
Ох, много сте ми сладки как минахте от чанти на апарати! Ама и ЛМ си мери кръвното и апаратът седи на шкафчето. Моето е ниско все още.

# 53
  • Mediterraneo
Ползвам на Омрон с маншет за лакътя, ама цената... Моят е за 30 евро, бе.

# 54
Много ми харесаха всички деца - големи и малки, които видях, гримирани за Хелуин и костюмите им! 🖤
Харесвам  този празник  носи ми настроение, като маскарад!
Вчера малките разхождаха интересни костюми по улиците, забавно е.

Моят аутфит от днес - комбинация бяло/ черно и малко сребристо за блясък. Чантата - моделът е от тези, за които говорихме, и между друтото въпреки, че е малка, побира учудващо много

Скрит текст:
...

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 20:47 от Sweta

# 55
+1 като Тарти.
Анджи, поздравления, нямаш грешка!
О, Света, много хубаво палто.

# 56
Микролайф е една наистина добра марка за апарати за кръвно Simple Smile

# 57
Красиво палто! Браво!

# 58
Много хубаво палто, Света.Неостаряващо.

# 59
Защо липсват така постове? Този апарат за кръвно ми се появява за първи път в пост на Галчудо, отговаряща на Карън. Но или аз спя, или няма такъв пост на Карън Grinning Иначе и ние вкъщи сме в Microlife, полуавтоматичен, вече на 12 г.
За съвсем кратко показвам гримьорските си умения върху голямото дете.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 21:59 от Mometo*

Общи условия

Активация на акаунт