Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 141
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Сендо и Микролайф правят добри апарати, сега вторите избухнаха и с такъв с изкуствен интелект.

Анджи, фантастична жена си!За пореден път го казвам.
Света, жестока си всеки път.
Мими, видях ти хубавото момиче и теб, но искам снимка в цял ръст.
Карен, чудесни момчета имаш.Галчудо, и вие сте много готини.

От 2005 година не пазарувам във физически магазини, ако ходя то е в Бранд стора и като идвам в София, но ходя в определени магазини в мола.Не обикалям.Като Света си имам марки и магазини.През 2005 имаше само Ла редут и ставаше лесно, през 2007 кръстницата на Мина, която е съфорумка направи първата превозваческа фирма от Англия и тогава беше пика на моето пазаруване.Чистачката в съда беше вдигнала ръце от моите пратки.
Онази рокля, която ви показах на Зара я няма налична, но успяха за един ден да я ушият в София от още по-хубав сатен.Не знам кой държи Масимо и Зара в София, ама Господ здраве да му дава.
Моята американка беше скандално нагласена за празника за моя консервативен вкус-с някаква къса перука и с един тампон дамски в носа, ужас и безумие.
Тарти, много си хубава и колко ти е пораснала косата.
Рок, много си готина.

# 61
Siska и  Asos и Asos. През ден имах пратка от единия или другия...и страхотни оферти имаше..хубави времена бяха..

# 62
  • Sofia
И парфюми на нереални цени от fragrancex , САЩ и strawberrynet.com.

# 63
Да,Карен,уникални цени бяха..
Е,и доста други сайтове,страхотно време беше!

# 64
  • Велико Търново
И парфюми на нереални цени от fragrancex , САЩ и strawberrynet.com.

Виж забравила съм ги.Първите ми Нилски градини през 2009 бяха от там.Какви времена бяха, как треперех в очакване на пратката.

# 65
  • Бургас
Запомнила съм, че с някакво копче само се стартира, но съм доста невежа по тази тема, може и да не съм разбрала правилно. И аз съм с ниско все още, но мм все го боли глава и реших, че е време да започнем да го мерим.

Карен, явно твоят е такъв, какъвто търся,  по-модерен вариант. Управлява се с това, което държи, нали ?

Скрит текст:

Ако вземеш Нинджата пиши дали ти харесва, че и аз го заглеждам.

Аз много отдавна пазарувам онлайн,  още от времето на Ла Редут, но тогава нямаше нищо, тепърва моловете отваряха, нямаше марките, които има сега.Ако помните до ковида доста нямаха онлайн за Б-я.

Света, много ми е любима черно-бялата гама.

# 66
Според мен електронният с маркучи и маншет е най-добре.Ако сте обърнали внимание лекарите мерят с по-класически апарати.

# 67
Те тогава и повечето сайтове нямаха нямаха доставка до БГ. Асос имаше безплатна,Ларедут .и Фрагрансекс, също..,другите с превозвачи..

# 68
  • Бургас
Според мен електронният с маркучи и маншет е най-добре.Ако сте обърнали внимание лекарите мерят с по-класически апарати.

Да, те ползваха дори механични, но този, доколкото тогава разбрах е някаква компилация от двата. Бях в отделение по неинвазивна кардиология/аз бях за друго/ и си носеха жените апаратите. Може би е бил някой от тези, които показват момичетата. Ще се наложи да отида до аптека, така онлайн май няма да се оправя.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 21:07 от Галчудо

# 69
  • Burgas, Bulgaria
Анджи, много ми хареса! Two Hearts А с каква чанта си към този аутфит?
Блазя ви, че можете да ходите по ризи и рокли само. Аз вчера бях с палто - междусезонно, но все пак.
Светка, с една от миналогодишната колекция на DeMellier, видях те с палтото пепит - непрходна класика, а ти - супер елегантнa, както винаги!!! HeartHeartHeart
Видях прекрасните дечица на Краен, Галка и на Момето, ами какво да кажа - тя крушата не пада по-далеч от дървото!!! Страхотни, живи и здрави да са ви!!! HeartHeartHeart
Апаратът ми за кръвно е Омрон - като този на Карън, многократно сверяван с много други, отклонения не дава никакви. Момичета, във времето забравих да благодаря на тази благородна душа, която публикува форумната четка на Bosch /не помня коя/, но жива и здрава да е!!! Голямо удобство и улеснение!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 21:53 от kolevaangela

# 70

Да, те ползваха дори механични, но този, доколкото тогава разбрах е някаква компилация от двата. Бях в отделение по неинвазивна кардиология/аз бях за друго/ и си носеха жените апаратите. Може би е бил някой от тези, които показват момичетата. Ще се наложи да отида до аптека, така онлайн май няма да се оправя.
И ние сме с класически у дома.От лекари знам, че
поне преди бяха по-добра опция от електронни за китката.Затова по същата логика решавам, че с маншет и мека връзка към апарата ще е оптимално.
Омрон и Микролайф се тачат.

# 71
  • Sofia
Гале, няма дистанционно, мъжът на снимката си държи телефона.
Апаратът е с бутон и приложение за телефона,  на което пази данните и може да се проследят тенденции във времето.

# 72
Гал, моят също е като на Карен и Анжи и съм много доволна. Не се управлява с нищо - слагаш на ръката, натискаш и измерва. Не му ползвам всички опции, признавам, но е точен. Преди имах един малък за китката и показваше абсурдни стойности.
Изтървах Света, но вярвам, че е била супер!
Нещо ми прескачат постове, предполагам е от телефона, ще се върна да чета.

# 73
Не е от телефона, а от бг-мамма.При мен е така от поне година.

# 74
Онази рокля, която ви показах на Зара я няма налична, но успяха за един ден да я ушият в София от още по-хубав сатен.Не знам кой държи Масимо и Зара в София, ама Господ здраве да му дава.
Сиска, Inditex /т.е. те самите/държат Зара и МД в БГ, и това е чудесно, защото иначе щяхме да видим пълния асортимент, истинските намаления, лесни условия за поръчка/връщане и т.н., ама друг път Grinning.
Много лошо мнение имам за франчайзинга в БГ. Вземат ли българи, гърци ..., някой друг, да държи магазин на световноизвестна марка, нищо общо с бизнес модела на първоизточника.

Имам подозрения, че магазинът на Фурла в София, не се държи от собствениците на  бранда. Съответно нито пълен асортимент, нито хубави намаления, както е по света, нито нищо. Не съм разучавала и не ме интересува, но голяма разлика между магазина тук и в Италия по показателите, които изброих.

Същите подозрения имам и към много от магазините на и около "Съборна" в София/ да не изброявам поименно/. С две думи по добре да се купи от МY или от магазин в друга държава, продуктът на съответната марка, отколкото от реален магазин на тази улица.
Супер, че сте се сдобили с роклята в крайна сметка, ще и отива на дъщеря ти - сигурна съм!
Палтото, с което бях днес също е от Зара.

Анджи, много хубава чанта и много подходяща към комбинацията ти днес!

Като ви чета, май само аз не си меря кръвното. През годините 2,3 пъти съм го мерила и то повече от любопитство. Знам, че е ниско и това е.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 00:49 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт