Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 169
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Света, ушиха роклята за един ден-четвъртък вечерта дадох талия и ханш, днес я взех.Уникална е!

# 76
  • В морето
А аз просто обичам пазаруването - онлайн, офлайн, както дойде. Но и обичам да се разходя, разгледам всичко, без да купувам, да си помисля, да огледам после моите неща и така да отида отново и да взема избраното. Понякога то е свършило, а понякога (все по-често) похарчвам повече, отколкото е разумно и мога да си позволя...

А на тези Converse не устоях, а и честно казано ми трябваха нови кецове отдавна....Имам само тези, с които съм, а цветът е по-скоро бордо, не точно червено.

Скрит текст:

И малко витрини:

Роклята и чантата на AllSaints много ми харесаха!

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 12:17 от Taffta

# 77
Света, ушиха роклята за един ден-четвъртък вечерта дадох талия и ханш, днес я взех.Уникална е!
Hands Plus1 Ще чакаме снимки от събитието!

# 78
  • В морето
Ех, изпуснах Sweta, то от обикаляне по магазините JoyJoy Сега като връщам да чета ще видя още колко съм изпуснала.

# 79
  • Велико Търново
Hands Plus1 Ще чакаме снимки от събитието!

Другата събота живот и здраве.
И аз не си меря кръвното-меря го само преди да отида да кръводарявам т.е. макс 4 пъти в годината.

Тафта, много готин аутфит и чанта.

# 80
Не е от телефона, а от бг-мамма.При мен е така от поне година.
И при мен прескачат, когато гледам от телефона.

Таффта честити Converse - с палтформа и червени - много ми харесаха! Ти си супер - отново!
За Таффта и Мими 88 -  пускам снимката отново, за малко
Скрит текст:
...

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 22:45 от Sweta

# 81
  • В морето
Оо да, много класно! Благодаря, Sweta! Kissing Heart

# 82
Много красиво, Света, благодаря и аз!

# 83
Мммм, черната дантелена рокля я взимам заедно с кубинките и чантичката ❤️

Анджи, Тафта, Тарталета
ма много сте мацки 😘♥️
Много.

Влюбих се в два чифта леопарди

и

вторите ги няма никъде

Дъщерята ми прати линк към последните маратонки показани от ДиаМиа, били точно за мен. Сега разсъждавам 😃

Вчера видях няколко витрини в бордо от-до. Честно казано - дойде ми много.

И качвам една дама от сторитата на чантички, които много се надявям пак да имат 30% на ЧП и то точно за определен модел.
Много ми харесва в цялост, много мой стил ♥️

# 84
О Ал,
Много красиво и стилно.
Едно време така ходех и аз….
А тази марка обувки не бях чувала. Много красиви има на сайта

# 85
Кажи коя е марката, няма да го счетем за реклама. Почти като моите лачените! Явно този модел е в тренда!

# 86
Чудех се от къде ми е познат модела!
Марката на тези по-горе от Ал

# 87
  • В морето
HALMANERA, ето линк за Farfetch, там ги предлагат

https://www.farfetch.com/bg/shopping/women/designer-halmanera/it … AYASAAEgJj8PD_BwE

или по-скоро Copy и Paste на името на бранда, през линк не става...

# 88
Чак сега загледах стелките с марката 😀
Сиво с бордо много ми харесва, по меко идва от черно с бордо. Аз си поръчах един графитен панталон и се надявам с бордо обувките по да ми хареса.
HALMANERA сме го коментирали и тук, хубави неща имат, вероятно са и удобни!

# 89
  • Виена
Аз пък си харесах едни много змийски. Гадовете не доставят до Австрия, да не говорим до България. Във Виена една французойка ги продава в магазинчето си, ама доставя само каквото тя си прецени...Но утре съм решила да й звънна.

Общи условия

Активация на акаунт