Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 29 952
  • 442
  •   42
Отговори
# 420
Ами да, съвсем добре..хем удобно за танци...! 🙂

# 421
  • Sofia
Диа, последните дни си смея с теб, приятно чувство за хумор проявяваш. Grinning
Магни, страхотно ти стоят показаните комбинации.
Избирам си дънки по мярка за предстоящо пътуване, че наличните са ми големи вече.  За седмица върнах 8 чифта  с широки крачоли и си оставям поредните слим фит. Bootcut ми стои, но не улучих размера, че варира за марките. Не ми стоят wide, flared, barrel... и това е. Липсата на талия с такъв модел ме прави двойна. Или ще съм хубава, или модерна, явно не може и двете. Joy

# 422
Карен, трябва да познаваш хумора ми вече... Wink  Радвам се, че успявам да те разсмивам. Hug

# 423
Magni, слънце, на линия сме с ММ 🤗

Диа, за ЧНГ парти, слагай черната рокля и не му мисли 🙂
Подходяща е. Изпращаме старата, посрещаме Новата ❤️
Последните 5-6 години хората са много по-официални на НГ партита.

Ние имахме куверти точно за такова миналата година,  но по семейни причини го пропуснах, а необличаната дълга официална рокля продадох на Ремикс, да не я гледам....
2023 година също бяхме официални.

ето ми часовника, но нещо не ми е така комфортен като Бейби Джито. Тежи ми на ръката

Мими, много красиво на тези концерти

# 424
Добро утро,
Аз мога да кажа само за фирмените тържества. Всяка дама гледа нещо свежо, ново, лъскав Кото винаги създава настроение на този празник. Семейно сме винаги у дома.
За служебните и аз в черно май предпочитам. С нещо за освежаване.
Чехкините са много официални по концерти и официални коледни балове. Вадят се обувки, преобуват се на гардероба…
като говорим за партита да споделя - снощи бях на РД с тема 70те:) . Реших да потърся нещо винтидж,  но не открих подходящо. Но пък попаднах на такава селекция винтидж пайетени рокли!
Иначе спретнах цветя в полите и ленти в косите. Супер диско парти де получи и де натанцувахме. Рускините са луди за танци. А групата беше такава.

И от седмицата - работно workshop-ски стил с моя екип и още малко колеги.

# 425
Мариетка, много гот си се докарала 🙂

едни хризантеми след дъжда

Диа, гледахме с приятелка чантите на китайците и се сетих за теб, че много практична, мислена и голяма (за ЧП се стягаме с нея)
https://www.facebook.com/reel/1154791160173212/?app=fbl

# 426
Аl, розовата ми чанта става в тази форма и ми харесва. Също така е удобна.
Скрит текст:
Едно такова чанте ще си взема за новогодишната вечер, за телефона, цигарите и червилото, не ми трябва истинска чанта. А е велурено, защото ми изглежда по-официално и да ми отива на обувките.
Скрит текст:

# 427
Точно тази китайска чанта чакам и аз, дано да пуснат намаление, защото ще иначе съм чакала един месец напразно вместо вече да ѝ се радвам. Единствено се ядосвам, че кожената пола, която искам, я няма в черно и ще ми трябва голяма чанта и за нея.

# 428
Диа, работната ми става в същата форма, много си я обичам.
Мини чантичката е 🖤
Черния велур на мен ми харесва страшно много за офиц.поводи.

Sunrise_Sunset, чакаме 😘
редовно проверявам сайта тия дни

# 429
Магни, Тафта и Мариета запомних - всички красиви. Диа, роклята изглежда много хубава от това, което се вижда и не мисля, че ще е прекалено. Сложи си я и не се притеснявай, никой няма да те вземе за участник в програмата. Това е хубав празник и си заслужава хубава рокля. Аз напоследък моите си ги нося с повод и без, защото при 20 рокли, въртях все три чифта дънки. Тази промяна при мен е провокирана от форума и от вас и много се харесва и на мен и на съпруга ми. Ето две снимчици и от мен от последните дни.

# 430
  • Велико Търново
Привет!Таман сме на темата-чакайте довечера снимки преди да изляза.
Сега се връщам от фризьор и грим, и пия кафето и се развалям, и махам грима.Още по стара изглеждам.
Този път единствено тялото си харесвам...в роклята.Не знам дали ще съм подходящо облечена, но каквото такова.Все пак познавам рожденичката.
Искам да кажа, че почти всички снимки видях и всички ми харесаха.Няма да изброявам, защото със сигурност ще пропусна някой, а не искам.
Моята чанта още не е дошла и смятам да я откажа като пристигне без да я гледам.
Напоследък ме е обзела една депресивна вълна и ще трябва някак да се овладея.
Спокойни почивни дни!

# 431
Цитат
Сега се връщам от фризьор и грим, и пия кафето и се развалям, и махам грима.Още по стара изглеждам.
Сиска, не се впечатлявай от грима, веднъж ходих на гримьор и не повторих. Аз се гримирам много по добре. Моя приятелка си изтри грим направен за сватба, смятай как я бяха направили. И в двата случая за прехвалени гримьори става дума, и в двата случая трихме по сходни на казаните от теб причини. Гримирай се сама, с роклята ще си супер, ако не си се отказала от обеците искам да ги видя, както и цялостния аутфит разбира се. Kissing Heart

Таффта, супер ми хареса - палтенцето е чудно, топа, дънките, кецовете - също, идеално съчетание и си в тренда отвсякъде!
Хаши, много ми хареса  и с двата аутфита! И наистина колко много зависи от уменията за снимане, много добре си хванала правилния ъгъл, особено на втората снимка с полата!
Мариета, също много ми хареса - комбинацията за РД и  работния workshop-ски стил - на снимката си като момиче!
Цитат
На Нова Година как не се сваряват с дънки и пуловери не знам, като всички ресторанти вече са толкова отоплени!
Аз мъже с пуловери не съм виждала на Нова година, все са с ризи, при това хубави. Но зависи от ресторанта разбира се, говоря където съм ходила.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 16:04 от Sweta

# 432
Нали някой писа по нагоре, че мъжете били с пуловери и дънки на планински ресторант! 😃

# 433
Може, аз написах, че говоря където съм била.

# 434
Аз ще съм в месния ресторант, като всяка година, обикновено съм на работа поне до пет и така ми е най лесно. Стилът там е мама мия, имаше с шушлякови якета и китайски златни обувки. Обаче купонът е на макс, размазваме се! Вече съм платила кувертите, само да е живот и здраве.
Сиси, не се отчайвай, моята малката искаше да реве и да се трие преди бала. Мина да те гримира и си топ. Аз едно време развалях прическа от стилист Капанов. 😃

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 16:47 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт