Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 31 508
  • 464
  •   15
Отговори
# 435
Нали някой писа по нагоре, че мъжете били с пуловери и дънки на планински ресторант! 😃
Аз писах - хотели за хотели в Алпите.
Grinning не само мъжете, а и жените.
В някои държави е модно парното да не е мах.

# 436
Аз нали ви чета от балкона ...Simple Smile
Бях на сватба... Не познах булката.
Така беше гримирана.
А, и тя, и кумата с еднакъв грим... Като сестри.

Мими, нали говореха, че на 31.12 и на 02.01 няма да се работи. Скоро не са коментирали, ама... Надявам се Simple Smile

# 437
Нали някой писа по нагоре, че мъжете били с пуловери и дънки на планински ресторант! 😃
Аз писах - хотели за хотели в Алпите.
Grinning не само мъжете, а и жените.
В някои държави е модно парното да не е мах.
И не само в ресторантите. Една приятелка се оплакваше за Франция, че не можеш зимата над 18 градуса вкъщи да държиш. Ако си надвишил ползването глоба. Вика ще се връщаме, детето все болно...
Ранелка, да, ама дали го приеха. Аз даже миналата нова година бях с дежурния телефон до 12 ч. После пое друг! 😃

# 438
След като се потресох от косматите палтенца в гръцката зара, с усмивка да ви сложа една снимка от Витошка

# 439
Света, благодаря. Все търсим правилния, разбирай слабия ъгъл:). Сиска, всички чакаме снимката. Кашарел, току що видях една девойка да тича по дъжда с твоя планиран аутфит - ефирна светла рокля над коляното, висок кафяв ботуш и кожено яке. Изглеждаше много добре.

# 440
Цитат
Света, благодаря. Все търсим правилния, разбирай слабия ъгъл:)
Simple Smile
Хаши, аз по скоро говорех за правилния ъгъл/наклон/позиция/, на телефона. Обърни внимание как е различен на двете снимки, като на втората снимка фигурата ти е в по правилния ракурс. Не зная колко добре го обясних, не съм най добрия фотограф. Във връзка с коментарите тук за селфитата, които си правим, го казах.

Планираната визия на Кашарел и аз намирам за хубава. По тъмните ботуши /днес показани/:
Скрит текст:
правят прекаленo силен  контраст с роклята, за мен. Но като цяло които и ботуши да избере, все ще е хубав аутфит!

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 21:14 от Sweta

# 441
Света, аз съм ужасен фотограф. Напълно случайно е било.

# 442
Хаши аз много я харесах със широките дънки Simple Smile

Светлата рокля на Кашарел със по-тъмно ботуши би могла да сработи, ако нейният личен контраст също е по-голям. Иначе светлите ботуши дават повече "елегантност". Имаше една теория, че цвят на обувки и поли/панталони е добре да се подбират по цвета на косата (ако не са цветни, разбира се) - помага на цветовата хармония на тоалета.

Да, рускините/рускововорящите са демони на дансинга, със часове не спират Simple Smile

Аз харесвам констраст на часовник със стил, но пак си е до човек, в сми една може да сложи масивен и груб такъв и да изглежда на място, за друга е достатъчно да сложи по-елегантен мъжки за да създаде стилистичен контраст. До собствено излъчване и стил си е, не мога да генерализирам. Аз последните години нося спортни, които не са твърде спортни - в момента ето тези 2 модела, преди носех често мъжки модели - имам си любим такъв от любимо бившо гадже:

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 19:50 от Agent Provocateur

# 443
  • Burgas, Bulgaria
Burgas by night. 💖💖💖.                                             

# 444
Ами страхотна, страхотна както винаги! 😍 Enjoy! 🎉

# 445
  • В заешката дупка
Анджи, страхотнa си! Чудни съчетания показваш!

# 446
Анджи, 666!!! 😍
Аз днес се показвам с комплект с нови ботушки, велурени. по крака, равни и до коляното.Взех си ги за рокли и поли.Останалото ви е познато:

# 447
Siska79, от скоро следя темата, но ти си жена с изключително силно присъствие и най-лошото нещо, което можеш да направиш, е да изпадаш в лоши настроения, които ще се отразят и на излъчването ти. Няма нищо по-магнетично от жена, която се чувства добре в кожата си каквито и дребни недостатъци да има. А ние винаги умножаваме в главата си всичко по 1000, особено когато нещо ни е нанагорно. Извинявам се за непоисканото мнение и банализми.
Аз имах повод, за който ми трябваше гримьор, защото не исках да инвестирам собственото си време и издирвах с дни някой, който ще ме гримира, за да изпъкне индивидуалността ми, а не както е модерно в момента. Имам чувството, че е мисия невъзможна.
ДХЗ, приличаш на парижанка в този тоалет, а kolevaangela превзема всяко пространство, също супер силно присъствие.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 21:34 от sunrise_sunset

# 448
Тръгнала съм да пиша още когато се коментираха чантите O' bag...после щях за леопардите...и все не ми остава време...Професионален грим съм имала само на сватбата си преди почти 30 години и много,  ама много се харесах... но аз в ежедневието почти не се гримирам...
За официален повод дълга рокля предпочитам май само за сватба ....за всичко останало по-скоро  избирам късо...
Далеко съм от коментираните часовници...
Анджи много ми хареса както винаги...не знам лесно ли се поддържа сегашната ти прическа, но ти е супер!
ДХЗ, страхотна си!

# 449
Анджи и ДЗХ прекраснииииии! Heart Eyes
За повод дълги рокли не обличам, кой ще я размята по дансинга... 😊

Общи условия

Активация на акаунт