Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 31 508
  • 464
  •   15
Отговори
# 450
Здравейте,  предстои ми  работно обучение, подходяща ли е тази рокля или е демоде?

# 451
TEKANE, тамън идеална е!

# 452
  • Burgas, Bulgaria
Магни, Тафта, Мариета, Деси, Диа, страхотни сте момичета!!! HeartHeartHeart                                                                           Сиска, точно на теб грим не ти трябва никакъв, още по - малко гримьор, никакво униние, не забравяй и за минута коя си и как изглеждаш!!! HeartHeartHeart
Linofrina, HeartHeartHeart ето ги:                                                                                                                                                                     https://mine-boutique.co.uk/products/hoff-leopard-loafer

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 21:30 от kolevaangela

# 453
  • тук-там
Мариета и Анджи много стилни, а ДХЗ е родена за червено!
Аз 2 пъти съм била на гримьор и двата пъти го махнах. И ми идеше да махна и грима на щерката за бала. Не понасям и не харесвам тежък грим. А гримьорите грим без грим не могат да ми предложат.
Чакаме Сиска Simple Smile

# 454
Сиска, чакаме те и знам, че си прекрасна!  Веднъж за една сватба отидох на гримьор и ми прибави поне 10 години(бях на около 37). И аз изтрих грима като теб и другите момичета и се намазах самичка.
Привилегия е да остаряваме, но вече виждам как усмивката ми издава годините. Понякога се натъжавам, защото там ми беше чара някога, но гледам да не мисля в тази посока (извинявам се за лиричното отклонение).
ДХЗ, наистина си като парижанка, чудна си!
Анджи, неотразима и стилна, респект!
Забравих да кажа на Магни, че много ми хареса с роклите, за съжаление аз в Неделя обедно нямам как да избягам от вкъщи и 4 годишното човече, инак с радост бих дошла.
Още не са ми дошли кецовете, вече нямам търпение.

# 455
  • тук-там
Аз от бръчки не се притеснявам. Нося си с кеф следите на времето. Но падналия контур и увисналата гуша никак не ми допадат. Нито петната и увехналите ръце. Ама какво да се прави. По-добре това от карикатурата на пластичните процедури.

# 456
Една витрина на  Max Mara от Берлин-курфюрстендам,за който му е интересно.

Никъде не видях по витрини нито бургунди,нито тийл.Освен бежово има зелено,но светло към тревисто,червено също доста .

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:34 от sasi6

# 457
Постът на  mtz ме подсети да споделя, че днес започнах процедури по фотоподмладяване на ръцете.
От лятото имам отвратителни петна по ръцете, до лактите, виновни са хормоните.
Засега съм записала 4 процедури, но може да се наложи и една 5-та.
Правила съм тази процедура на лице, резултатът е забележителен, изчистих петна от бременностите.

# 458
Аз пък от другата събота почвам антицелулитни масажи 😁 Дано имат ефект! 😂

# 459
  • Burgas, Bulgaria
Мими, знам, че си фен и искам да те питам, удобни ли са обувките на Фабиано? HeartHeartHeart

# 460
Мими, знам, че си фен и искам да те питам, удобни ли са обувките на Фабиано? HeartHeartHeart
Да, на мен са ми много удобни. Особено високите токчета. Златните и змийските ми чехли и едни черни с камъни са техни, много мека кожа, цяло лято не ги свалих! На Ани обаче не й паснаха.. та не знам!

# 461
  • Бургас/Пз
Да, на мен са ми много удобни. Особено високите токчета. Златните и змийските ми чехли и едни черни с камъни са техни, много мека кожа, цяло лято не ги свалих! На Ани обаче не й паснаха.. та не знам!
На мен не ми паснаха, но не като удобство, а като широчина. 37 са ми точни на широчина, но са ми къси. 38 са ми са ми широки, но пък точни на дължина. Ботушите всички са ми супер широки. Иначе мисля, че са удобни, поне по преценка в магазина. Мерила съм доста високи техни и пасваха супер на свода

# 462
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ви, Ани и Мими, утре ще отида да проверя какво има при нас. HeartHeartHeart

# 463
Марджи, чакам отзиви, че и аз имам петна на лицето и се чудя още какъв лазер да пробвам.СО2 не помогна.

# 464
Благодаря ви, Ани и Мими, утре ще отида да проверя какво има при нас. HeartHeartHeart
Аз съм между 37 и 38. 37 ми пасва идеално защото идват малко уголемени..
Премери в мола и си виж номера и после поръчвай от сайта. Червените ми мокасини са пак техни...имам и 3 чифта техни ботуши!

Общи условия

Активация на акаунт