Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 35 952
  • 515
  •   10
Отговори
# 495
Сиска,
Супер дама си!
Само да прочета пак, че са ти дебели краката! Стига си ги крила!

# 496
  • Пловдив
Сиска, страхотна си. Чудно сте излезнали с ТМ на снимката. Аз също бих избрала нещо не твърде официално, като кожено яке, на събитие, което не е мое лично и няма да съм акцента на момента. Човек трябва да знае къде и кога да застане малко встрани от центъра на събитието от чиста деликатност и уважение към титуляра.
Нямам нищо с животинска шарка, може би само детайл към една рокля. Замислям се…

# 497
Сиси, хареса ми много, нямам никакви забалежки към облеклото, якето е страхотно.
Краката също- да си знаеш.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:23 от ДХ3

# 498
  • Велико Търново
Благодаря, момичета!Аз принципно не съм питала дали съм ок, но нямам очакванията да се харесам на всички, но то не е необходимо.
Мъжът ми изобщо не се вълнува какво ще облече, а пък дали ще е съобразено облеклото с моето гриничи с фантазия.Все пак му казах, че ще е смешно аз с официална рокля, а той с дънки.
Рожденичката каза, че ако фирмата с декорациите била местна щяла да помисли, че има агент.Казах, че аз само вкус имам /четете с усмивка/.Радвам се, че е харесала букета и празника /юбилея/ беше прекрасен.С танци и усмивки.

# 499
Сиска, страхотна си, комбинацията с коженото яке е убийствена.

# 500
Сис, това беше комплимент, знам че не си питала 🫣😀🌹

# 501
  • Велико Търново
Деси, да, да разбрах.
Аз принципно го написах, не към теб/не знам къде са емотиконите/слагам целувка.
Като се показвам тук, изобщо не чакам някой да ахка колко съм прекрасна.За мен темата е за стил на жени 40+, това съм аз с моя стил, който може на никой да не се хареса, но е моя.

# 502
Siska, много добре изглеждате с ТМ ❤️
Супер хармонична двойка сте 🙂
С якето е Уау.
Признавам, че сутринта изобщо не загледах с какви обувки си, ти самата грабваш вниманието 😘

Мими, леопардовата риза е чуден нюанс. Със зеления колан ще си така 😘

ДХЗ вчера беше много фенси с червената рокля ❤️

Аз направих два часа тренировка, изпекох бисквити с рожков за сутрешни кафета (едната тава вече замина 🤣🤣🤣
допичам тиквеника, лакирам се и сядам да си чета

Магни, добре дошла 😘
На обратния път шанс да се видим?

# 503
  • София
Темата за целулита е безкрайна, но се присъединявам към препоръката ако се правят масажи да се добави специализиран продукт. Лично аз видим ефект видях най-вече от ампулите на Babor, но напоследък не ги откривам Sad
В тази връзка някой беше споделил за ампулите им за лице, подкрепям с две ръце.
Много снимки изпуснах, но които успях да видя сте вдъхновяващи, всяка по своему. Златната рокля на Сиска няма да коментирам защото гледах усмивката й Heart Eyes

Навършвайки поредната си година (то вече не е за казване коя) ви черпя виртуално и ви пожелавам прекрасна неделна вечер!
Скрит текст:

# 504
  • Велико Търново
Скорпио, честита да си!Здрава и много обичана бъди!Като съм ти гледала снимките до сега и бих могла да се закълна, че се познаваме, но явно приликата с моя позната е поразителна.Дори си мислех, че тя пише, но от деликатност нямаше да я питам.
Ампулите
Скрит текст:

# 505
Скорпион, здрава и щастлива да си 🌷
Сиска, визията с якето и чантата вече е съвсем различна и черните обувки са направо задължителни / за това яке човек убивам- жестоко е/
Първо видях снимката във фейса само с роклята и тръгвайки от горе- бяла кожа, златиста коса, златна рокля …. И очаквах и златно връхче на обувка. За това така ми боднаха очите.
И да- много снимки разгледах , доста златни рокли са комбинирани с черни сандали.

# 506
Scorpio, да си живи и здрава!
Честит рожден ден! 💐🎂🍀

# 507
Скорпио, честита бъди!🌷🌺🌻

# 508
Скорпио, честита да си!
Сиска, направи чудесен избор на рокля. Много елегантна и женствена, в съвършен синхрон с излъчването ти.
Днес отчитам неделя изцяло посветена на градината, стила е гумени ръкавици, ножици и мотичка. Рязах, плевих, садих, зазимявах. И сега ви поздравявам с последния букет за сезона и една перфектно суха хортензия, запазила прекрасни нюанси.

# 509
Честита да си, Скорпио!

Общи условия

Активация на акаунт