Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 34 232
  • 501
  •   28
Отговори
# 480
  • В морето
Оо Сиска чудни сте! Heart На мен ми харесваш, много (както винаги), а якенцето е направо в десятката! Heart Eyes

# 481
  • Велико Търново
Мими, благодаря ти.
И букетът на рожденичката беше право в целта.Каза, че все едно съм знаела как ще е аранжиран ресторанта.Като станат снимките готови ще покажа за бързо.
Скрит текст:

Тафта, много благодаря!Якенцето Balmain-мострената бройка естествено, толкова е тясно, че само 1 см. да ми напълнее ръката и край.Никое дете не ги иска от моите, че било страшен кич, а и на голямото няма да му и стане де.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 11:23 от siska79

# 482
  • В морето
Значи, ако решиш да го хвърляш ще те оттърва от него с радост JoyJoy

# 483
Сисиииии, много си хубаваааааа! Толкова усмихната и красива, блазе му на съдията! Добре се е получило...златен чепик също щеше да е топ, но те разбирам!
Аз поръчах една леопардова блуза, ще я нося с черна пола молив и зеления колан велур на презряната марка! Копринен шифон е! Но да видим дали ще пасне...

# 484
Розово и кафяво, карамелено ми е слабост от едно време още.
Сега като видях ризата на Мими реших и аз да извадя дрехи в тези два цвята и да се опитам да се докарам така утре.
Ще снимам и ще покажа, дано го измисля.

# 485
Марджи, не знам цвета реално как ще е...ще се покажа живот и здраве да кажете мнение!

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 16:39 от mimi.7299

# 486
  • Burgas, Bulgaria
Сиска, ПРЕКРАСНА, точно така си те представях!!! Цветово сте се "мачнали" със съпруга, така и трябва. Аутфитите и на двама ви, макар и различни по стил са много СИЛНИ, в хармония и никой не зсенчва друия. Страхотни сте и двамата, а ти, просто СИЯЕШ!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 14:05 от kolevaangela

# 487
Grinning Анджи страхотна, радваш окото!

П.с. Имаме еднакви обувки.

# 488
Сиска много красива рокля,комбинацията с черни обувки не ми допада лично на мен както и късото яке.Снимата където си само само по рокля е разкошна👌!!

# 489
  • Burgas, Bulgaria
Зари, ти ме вдъхнови за обувките, благодарение на теб открих марката и удобството на тези спортни лоуфъри, and just like that през лятото избухнах с цели три чифта!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 13:43 от kolevaangela

# 490
  • Велико Търново
Сиска много красива рокля,комбинацията с черни обувки не ми допада лично на мен както и късото яке.Снимата където си само само по рокля е разкошна👌!!

Вкус другар няма.Имам черно късо палто, което е точно за такъв тип рокли, но все пак аз бях обикновен гост и щеше да е излишно официално.
Скоро не съм казвала нищо за моя фитнес.

# 491
Сиска, аз много те харесах - роклята е много хубава, стои ти чудесно и ти отива. Съчетанието с черни обувки/чанта на мен ми хареса - в сайтове на известни марки често съчетават златисти рокли с черни обувки/аксесоари, одобрявам комбинацията напълно. А ти изглеждаш свежа, усмивката ти отива, прическата също ми хареса! Heart Eyes

Мими, хубава блуза си поръчала!
Цитат
Ииии сега как ме разкандардисахте...да си продължавам масажите за лумбагото тогава...и ишиаса! Поне имат файда!
Според мен не се отказвай от масажите п/в целулит, сама прецени след няколко ходения има ли ефект при теб или не. Аз на антицелулитен масаж точно не съм ходила /нямам този проблем/, но ходя редовно, от години на масажи за врат/гръб и съм много доволна. Не зная дали твоята масажистка при масажа използва специални антицелулитни продукти или не.  Добре е да ползва такива, с масажа идеално проникват в тялото. Ако не ползва, занеси си ти и помоли да работи с тях.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:02 от Sweta

# 492
Точно това различно решение с коженото яке страшно ми хареса. Но кройката му е жестока и някак ляга на роклята. Сиска от мен 100% уау!
Да ви развеселя с малко оф топик. В буса към самолета ме заговаря нашенец - имате страхотна нестандартна визия - това явно заради зелените ми нокти. За къде ще летите? Аз: мислех че този самолет е за София. Стискайки зъби да не се изхиля.
Вътре в самолета двойката пред мен си говорят - абе в тая Малта един готин плаж няма ( факт, почти няма). Е ама ние не ходим заради морето, отговаря дамата и допълва - поне риба да имаше а то….
Е аз и туна съм ловила но това са подробности. 😂  
Но пък случих на време и даже ми е жега с кубинките. ☀

# 493
  • тук-там
И на мен много, ама много ми хареса Сиска, също и как се е мачнала с половинката си.

# 494
Света и аз редовно ходя на масаж на врат/гръб. Имам цервикална остеохондроза, ошипяване и хернии на вратни прешлени. Изключително е болезнено...за първи път ще правя антицелулитен. Ще споделя..и ще си намеря антицелулитно олио!
Роклята на Сис и на манекенката е с черна чанта и сандали! 😍

Общи условия

Активация на акаунт