Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 39 375
  • 548
  •   3
Отговори
# 525
Mариета, а аз много харесах ботушите ти Simple Smile Всеки от своята камбанария си гледа, търся си ботуши в момента!

МТЗ - и мантото рядко красиво, и като цяло аутфитът е много твой!

Успях да видя и Сиска - красив тоалет и силует се е получил! А обици сложи ли или аз не съм догледала?

Scorpio - честит ти празник! Много хубава!

Аз една от малкото, чиито крака не обичат Самба (дъщеря ми ги обожава) 2-та чифта Адидаски, които нося в момента (ако не броим гортекса за планини и гори) са Campus и едни 4-5 год стари, златни, спортни, които са ми най-удобните маратонки (по-удобни от Nike air7c).

Популярни чанти на Staud
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 18:34 от Agent Provocateur

# 526
Мариетка, Скорпио и МТЗ чудни, чудни. Новото сако/манто на МТЗ е много готино и шик. Скорпио с дълга рокля и кожено яке е любимият ми аутфит! Нещо напоследък все по често почнах да ходя така! Blush

# 527
Някой писа, че на витрините....... мммм в Берлин ли беше? нямало винено червено и кафяво.

Ето за пролет/лято картели

Момичета, много сте хубави днес 🙂

# 528

Аз една от малкото, чиито крака не обичат Самба…

Оф, бе, колежке! 😄
Мислех да пиша как никак не са ми удобни, но реших да прескоча нози път, да не съм все наопаки на всичко. Мерси, че го каза вместо мен. 🤗

Аууу, след поста на Al смело мога да кажа, че съм леко нетърпелива и усещам приятен гъдел  за пролет- лято 2026.

# 529
И аз, туй бордо никога не е било моето, че и обувки си купих, така да стоят! 😁

# 530
Моите Бордо обувки дойдоха днес, много са удобни и според мен мога да ги съчетая с почти всичко. Обух ги само за пробата, а те не седят зле и с тези дънки и блуза.

Скрит текст:

Видях чудни Мариета, mtz и Скорпио.

# 531
Така бях днес, с бежови кюлоти надолу.

# 532
Mimy8809, честити, много ми харесаха! Като цвят също -  бордо с дискретна шарка леопард, и аз мисля, че ще ти подхождат на почти всичко, много съчетаеми! Kissing Heart

Мтз, чудесно манто, много ми хареса! Hands Plus1

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 21:20 от Sweta

# 533
Която от вас не се чувства комфортно в Самба, да пробва Газелите. За мен са много удобни, издържам на дълго ходене и стоене права с тях. Самба са ми твърди, нещо им липсва.

Мими, много хубав цвят. Аз ги виждам по-скоро лилавеещи.

# 534
Аз от групата на Rockstar:-)
Исках зелени... После кафяви.... После бордо...
И си купих черни! breaknet sleek... За сега ...

# 535
Вчера пробвах и Газелите и Самба - ми не, не са моето, адски неудобни.

# 536
Много ми харесаха винените сникърси на Мими, но не ми харесват на снимкат, на която си с тях. Много вирнати носовете ми се виждат. На мен.
Агент, ботушите са Геокс от преди Ковид сигурно.
Като си имаш - си ги носиш, редуваш…
Един петнист аутфит днес.

# 537
Мариета, много готин панталон и цялостното съчетание!

# 538
Едни зелени Газели пробвах аз, по неудобни не бях обувала!

# 539
  • Пловдив
Ох, момичета, ще ме уморите! Цял следобед се чудя за какви газели говорите, но пък ми е неудобно да попитам, няма да се излагам сега…
Преди малко загрявам, че мога да пробвам в Гугъл  само с думата “газели” и излязоха модели на Адидас. Ми не, не са моите, прекалено са ми тип “цвички”, пък аз такива и балеринки не понасям.

Скорпио, честит празник! И аз имам чувството, че съм те виждала някъде, поне на снимка, а и ника ми е познат. Дали не е от Дир-а или от някой мамешки чат!?

Общи условия

Активация на акаунт