Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 40 761
  • 565
  •   25
Отговори
# 555
# 556

Подкрепям Бомболино за клиниката и конкретното отделение, като добавям и Здравка Демерджиева от същия екип.

# 557
  • тук-там
Честита да ти е Мина, Сиска!
Писах ти за док.
Днес офисно така:

# 558
  • София
Да е здрава, благословена и вдъхновена Мина!
Честит празник на всички празнуващи.

# 559
Много ми харесаха сникърсите на Мими, толкова много, че не се разбирам с марката, но ще мина през магазина да ги пробвам все пак. Със Самби и аз имам проблеми, сводът не ми е удобен, а и всички модели на Адидас са широки отпред и кракът ми изглежда ужасно. На други хора много ми харесват, но себе си не мога да възприема. Коженото сако на mtz е също жестоко, прекрасен цвят. Честит празник на патерици на scorpio.

# 560
Честит празник на всички, които имат повод днес! Сиска, да ти е честито детето, живи и здрави бъдете всички.

mtz, супер си офисно, на мен ми е топло в нашия офис със сако и ми е студено само по риза/блуза, зимата никак не мога да се уцеля с дрехите.

Дерматолозите в Токуда са добри, присъединявам се към мненията на момичетата, но съм чувала за добри специалисти и в онкодерматологията (никак не звучи добре името, ама свекърва ми там обича да ходи профилактично на прегледи и е много доволна).

sunrise, дано ти паснат, сподели после - на мен са ми удобни.

# 561
МТЗ убиваш ни, всеки ден все по готина и модерна! Heart Eyes Хвърлих око на блузката под сакото!
Сиси, да ти е жива и здрава малката хубавица! Много късмет и успехи й желая! 🌷🌺🌻

# 562
Лекар- Тодор Йорданов
честит празник!

# 563
Честита Мина!

# 564
  • тук-там
Мими, риза и елече на МД са. Но едва ли ги има вече.

# 565
Siska, стискам палци всичко да е наред! 🍀🤗

Общи условия

Активация на акаунт