Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 47 142
  • 627
  •   23
Отговори
# 615
  • Велико Търново
G&B, тази е уникална.Ти и Света, винаги сте право в целта.
Али, да, от от вчера за днес го реших.Сега ще взема час за София, но ще го съчетая с гинеколог за Мина.

# 616
  • Burgas, Bulgaria
Сиска, HeartHeartHeart

# 617
Сиска:heartsc:

G&B, уникална е тази рокля, прищя ми се да имам повод да облека нещо такова!

# 618
G&B, роклята е страхотна и на нашата МТЗ ще стои уникално. Страшна си...доиска ми се да съм слаба и висока! Heart Eyes
Сиси, като от Холивуд си!!!!И Двете с приятелката ти сте страшно красиви! Да сте живи и здрави! Heart Eyes

# 619
  • Велико Търново
Сиска:heartsc:

G&B, уникална е тази рокля, прищя ми се да имам повод да облека нещо такова!

Мими, аз веднага мога да намеря поне два повода, ама ще се направя, че не съм я видяла.

# 620
И в други цветове.

И още едно предложение. С красиви аксесоари обаче.

# 621
МТЗ е руса и бяла и другите цветове ще й паснат, особено лилавото.
Охххх и зелената е мечта!!!!

# 622
  • София

Сиска, явно не си разбрала. Говоря за материя, не за твоя вкус.
Ако беше попитала за твоята рокля, ти не го и направи, мнението ми щеше да е същото.

# 623
  • Велико Търново
Същност си права.Никакво значение няма.

# 624
  • София
Всъщност показаните от G&B рокли май най-много ми харесват.Някак шармантни стоят.Бих избрала цвят,който да изпъква.Първата показана в цвят шаманско ми се струва бледа за mtz.Лилава,кафява,а и изумрудено зелената са много хубави,поне от екрана.

# 625
Рязко сменям посоката с едно видео за връзване на връзките на Самба, доста приложимо.
https://www.instagram.com/reel/DQg-orUCaO0/?utm_source=ig_web_co … =NTc4MTIwNjQ2YQ==

# 626
  • тук-там
Чудесни предложния! Веднага бих се метнала, но ММ ми забрани дълга рокля. И стесни още повече избора ми. А събитието е на 26.11. Няма време Wink (популярно предаване).

# 627
Здравейте, дами. Чета ви през ред. Видях няколко хубави визии на Мариета и МТЗ. Много детайлни и красиви. Плана на Надя за парти също много ми хареса - свеж и нетрадиционен като нея самата. Сиска, надявам се че всичко ще е наред и те поздравявам за взетото решение. Много ми харесаха предложените от ГиБ рокли, всички до една. Но трябва да се съобразяваме с желанията на важните ни мъже Simple Smile. Аз днес така.

Общи условия

Активация на акаунт