Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 55 989
  • 757
  •   28
Отговори
# 750
Момичета, дайте линкове за рокли за абитуриентски бал, че трябва да обличаме едно наше момиче, а аз вече съм далече от тия тревоги!
Мими, на първо място Mytheresa - водеща луксозна платформа, много предложения. Цените варират в голям диапазон, някои напълно се вписват в средностатистическия бюджет, който се отделя по този повод /по мои наблюдения/
https://www.mytheresa.com/euro/en/women/clothing/dresses?categor … By=recommendation
второ място Farfetch /форумът "чупи" линк към него, момичето да го изпише/-  подобен на MY

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 15:28 от Sweta

# 751
Света, знам че ти е любим този сайт, но платена доставка и платено връщане не е моето, безплатната доставка е над 400 евро. Е, предвид че не са много артикулите под тази цена аргумента ми за платената доставка не стои така добре. 😎
Наблюденията си ми, че като цяло българката независимо от финансовия статус обича да сравнява, да преценява дали е разумна цената, ще изчака намаление и т.н.
Спонтанните покупки не са за високи суми.
При средна заплата да страната 2600 лв със сигурност средностатистическия бюджет на българката отделян за такова мероприятие не е достатъчен за пазаруване от този сайт.

# 752
  • Велико Търново
Зари, моите наблюдения са от миналата година и сумите, които се дават за цялото събитие са доста сериозни.Специално ние никога не сме обмисляли събирания с приятели/роднини в заведения, но като гледах какви ресторанти, гости, че и украси.Така, че хора различни.Сайтът, който е любим на Света и на мен ми е много любим, другия също.Само, че от там малко ме яд да поръчвам, защото като знам на какви пари купувам мострените бройки.
Теди, прекрасна си!Много, много ми харесваш всеки път.

# 753
Сиска, затова цитирах средна заплата за страната, а не лични наблюдения, които не могат да са валиден критерий.

# 754
Зари, аз не казвам непременно от MY да бъде закупен продукта. В него може да се разгледа, да се видят новите тенденции, красивите предложения на световноизвестни дизайнери, да се създаде някаква представа, идея за аутфита. И ако /момичето в случая/, хареса артикул, може винаги да го пусне в търсачката, и да го намери където е най изгодно. В MY също има намаления, при това истински, трябва да се следи. Друго - разглеждайки сайта, една млада дама може да изгради хубав, качествен вкус/стил, влечение към красивото, което ще и помага и в бъдеще.

Във форума случайно попаднах на една тема, млади девойки пазаруват от бг сайт - като видях за какви дрехи си дават парите, при това не малко пари, потресох се честно, кич та дрънка.

Иначе 400 евро не са голяма сума за абитуриентски бал, като писах по мои наблюдения се отделят такива суми и по големи за повода. Та идеята ми е след като неизменно ще се купува и плаща аутфит, нека да е качествен и красив, виждала съм грозни и недомислени тоалети за абитуриентски бал, купени в БГ на далеч по високи цени.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 16:57 от Sweta

# 755
  • Велико Търново
Явно средната заплата не е определяща в случая, но да се върнем към роклите.
Света, абсолютно си права отново.

# 756
  • Burgas, Bulgaria
БургаШко ми е!  ❤❤❤.                                        

# 757
  • Велико Търново
Фантастична жена си, Анджи!Страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт