Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 55 033
  • 746
  •   17
Отговори
# 735
Бяхме на бозуки в Солун и дамите бяха като за Оскари!!! На мен това ми хареса

# 736
  • Велико Търново
Привет и от мен!Трета събота и неделя подред почивам, такова нещо не помня, но ми харесва.Ходих тази сутрин на фитнес и сега ще обръщам градината-лукс да има.
Показвам новото коледно червило на Диор, миналогодишното ми е номер 1 за всички времена.Не ми обръщайте внимание на мустаците и бръчките, не се и старах като го слагах.
Скрит текст:
Скрит текст:
Вчера изпратихме шефа, онемях като видях, че близките му са сложили наша обща снимка.
Скрит текст:
Скрит текст:
Мими, каквото и да избереш ти си все бляскава.
mtz, с нетърпение ще чакам да видя цялостната визия.
Много обичам да се глася за събития-самото приготовление ми носи голяма радост.
Мариетка, много ми харесваш.
Приятен ден, отивам да си доизпия кафето и слизам в градината.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 09:57 от siska79

# 737
  • София
Привет момичета!
Нямам никакво време и енергия напоследък, темата тотално съм я изпуснала, видях само Сиска, която е феноменална.
Покрай грижите за малката, която декември ще стане на 2 (как лети времето...) не ми остава енергия за много неща. След фиаското от миналата година на коледното парти, което беше в отвратително за мен заведение,  реших че няма да правя компромис със себе си тази година и ще си остана вкъщи.
Показвам една ежедневна визия:

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 12:34 от tedysworld

# 738
Разгледах сайта на Диа за обувки. Тичам да питам от къде го изрови? Счупи ми главата тази дизайнерка! Адмирации! И още нещо, Диа, съответстват ли номерата?
Радвам се, че ти харесва ☺️ гледай таблицата, но отговарят, да.

# 739
Теди, просто си разкошна жена, коса, стил, фигура! Heart Eyes
Дойде ризата от бутик Деница, ушиха я по мои размери, много съм доволна! Моделът се казва Савана. Савана е порода котки кръстоска между сервал и домашна котка. В чужбина се отглеждат като домашни любимци. 😀

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 11:11 от mimi.7299

# 740
Теди, приказна си.Толкова да си хубава във всякакви цветове.

# 741
Мими, показаната рокля е 10/10 в моя стил! Кажи откъде е, не че имам шанс да си я купя, но да ѝ се порадвам Grinning При мен също такъв набор не добавя екстра обем, а скрива моя наличен.
Сиска, много красиви устни, и много нежна и грацилна с черно. Съжалявам за всички лоши неща, които са се случили.
Теди, страхотна си.
Мариетка, облеченото си е точно в твоята стилистика, която максимално ти подхожда.

# 742
Мими, показаната рокля е 10/10 в моя стил! Кажи откъде е, не че имам шанс да си я купя, но да ѝ се порадвам Grinning При мен също такъв набор не добавя екстра обем, а скрива моя наличен.
Сиска, много красиви устни, и много нежна и грацилна с черно. Съжалявам за всички лоши неща, които са се случили.
Теди, страхотна си.
Мариетка, облеченото си е точно в твоята стилистика, която максимално ти подхожда.
Моме, пращам на лични. Надявам се да пасне и да приключа с пазаруването. По Спиди и Еконт започна вече да става неприятно натоварено. Ако е златна с черни обувки и клъч. Ако е розова имам сив комплект. Тва е!

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 12:20 от mimi.7299

# 743
  • Burgas, Bulgaria
Теди е приказка!!! HeartHeartHeart

# 744
Момичета, дайте линкове за рокли за абитуриентски бал, че трябва да обличаме едно наше момиче, а аз вече съм далече от тия тревоги!

# 745
  • Велико Търново
Мими, какво търси девойката като ориентир.За бала на Божидара бях изнамерила поне 20 модни къщи и тя отхвърли всичките до една.Пера, пайети и дантела не били нейните.Иначе имам запазени линкове и ще ти ги пратя.

# 746
Мими, какво търси девойката като ориентир.За бала на Божидара бях изнамерила поне 20 модни къщи и тя отхвърли всичките до една.Пера, пайети и дантела не били нейните.Иначе имам запазени линкове и ще ти ги пратя.
Нямам никакви параметри. Ще чакам линкове. Пера, пайети и дантели и аз се бях примирила да преглътна, слава на бога не ни се наложи...😆

Общи условия

Активация на акаунт