Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 55 611
  • 755
  •   32
Отговори
# 735
Бяхме на бозуки в Солун и дамите бяха като за Оскари!!! На мен това ми хареса

# 736
  • Велико Търново
Привет и от мен!Трета събота и неделя подред почивам, такова нещо не помня, но ми харесва.Ходих тази сутрин на фитнес и сега ще обръщам градината-лукс да има.
Показвам новото коледно червило на Диор, миналогодишното ми е номер 1 за всички времена.Не ми обръщайте внимание на мустаците и бръчките, не се и старах като го слагах.
Скрит текст:
Скрит текст:
Вчера изпратихме шефа, онемях като видях, че близките му са сложили наша обща снимка.
Скрит текст:
Скрит текст:
Мими, каквото и да избереш ти си все бляскава.
mtz, с нетърпение ще чакам да видя цялостната визия.
Много обичам да се глася за събития-самото приготовление ми носи голяма радост.
Мариетка, много ми харесваш.
Приятен ден, отивам да си доизпия кафето и слизам в градината.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 09:57 от siska79

# 737
  • София
Привет момичета!
Нямам никакво време и енергия напоследък, темата тотално съм я изпуснала, видях само Сиска, която е феноменална.
Покрай грижите за малката, която декември ще стане на 2 (как лети времето...) не ми остава енергия за много неща. След фиаското от миналата година на коледното парти, което беше в отвратително за мен заведение,  реших че няма да правя компромис със себе си тази година и ще си остана вкъщи.
Показвам една ежедневна визия:

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 12:34 от tedysworld

# 738
Разгледах сайта на Диа за обувки. Тичам да питам от къде го изрови? Счупи ми главата тази дизайнерка! Адмирации! И още нещо, Диа, съответстват ли номерата?
Радвам се, че ти харесва ☺️ гледай таблицата, но отговарят, да.

# 739
Теди, просто си разкошна жена, коса, стил, фигура! Heart Eyes
Дойде ризата от бутик Деница, ушиха я по мои размери, много съм доволна! Моделът се казва Савана. Савана е порода котки кръстоска между сервал и домашна котка. В чужбина се отглеждат като домашни любимци. 😀

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 11:11 от mimi.7299

# 740
Теди, приказна си.Толкова да си хубава във всякакви цветове.

# 741
Мими, показаната рокля е 10/10 в моя стил! Кажи откъде е, не че имам шанс да си я купя, но да ѝ се порадвам Grinning При мен също такъв набор не добавя екстра обем, а скрива моя наличен.
Сиска, много красиви устни, и много нежна и грацилна с черно. Съжалявам за всички лоши неща, които са се случили.
Теди, страхотна си.
Мариетка, облеченото си е точно в твоята стилистика, която максимално ти подхожда.

# 742
Мими, показаната рокля е 10/10 в моя стил! Кажи откъде е, не че имам шанс да си я купя, но да ѝ се порадвам Grinning При мен също такъв набор не добавя екстра обем, а скрива моя наличен.
Сиска, много красиви устни, и много нежна и грацилна с черно. Съжалявам за всички лоши неща, които са се случили.
Теди, страхотна си.
Мариетка, облеченото си е точно в твоята стилистика, която максимално ти подхожда.
Моме, пращам на лични. Надявам се да пасне и да приключа с пазаруването. По Спиди и Еконт започна вече да става неприятно натоварено. Ако е златна с черни обувки и клъч. Ако е розова имам сив комплект. Тва е!

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 12:20 от mimi.7299

# 743
  • Burgas, Bulgaria
Теди е приказка!!! HeartHeartHeart

# 744
Момичета, дайте линкове за рокли за абитуриентски бал, че трябва да обличаме едно наше момиче, а аз вече съм далече от тия тревоги!

# 745
  • Велико Търново
Мими, какво търси девойката като ориентир.За бала на Божидара бях изнамерила поне 20 модни къщи и тя отхвърли всичките до една.Пера, пайети и дантела не били нейните.Иначе имам запазени линкове и ще ти ги пратя.

# 746
Мими, какво търси девойката като ориентир.За бала на Божидара бях изнамерила поне 20 модни къщи и тя отхвърли всичките до една.Пера, пайети и дантела не били нейните.Иначе имам запазени линкове и ще ти ги пратя.
Нямам никакви параметри. Ще чакам линкове. Пера, пайети и дантели и аз се бях примирила да преглътна, слава на бога не ни се наложи...😆

# 747
Черният петък при китайците е активен, намаленията са между 12-20% процента, зависи от модела, новите попълнения са изключени.

# 748
  • Бургас
Черната, която Сиска първа показа беше много хубава, с по-специфично триъгълно скосяване на талията,но не помня от кой сайт. Не знам обаче догодина дали ще са актуални, но общо взето тенденциите се запазват за няколко години. Но много малко момичета видях в по-семпли рокли. А те, според мен стоят най-изискано.

# 749
Дидка, може ли да изпратиш сайта и на мен, ако не те затруднява?

Общи условия

Активация на акаунт