Обсъждане на имотни обяви - 39

• 20 873
  • 353
  •   3
Отговори
# 75
Всичко е добре, само не разбрах защо след като собственика е планирал и обмислял всеки детайл, решава да продава. Да няма кофти съсед отгоре?

# 76
Зашеметяващото описание не компенсира липсата на адекватно осветление и снимките с телефон.
Честно казано ако аз сътворя нещо такова и аз ще искам да го продам веднага да си купя два други апартамента да продължа да се уча.

# 77
С гаража закръгляш на милион.
Толкова не вървят ли в по-добрите квартали, около Парадайс, НДК?
Не видях нищо чак толкова безкомпромисно.
Диванът и холът беше колкото за 1 човек, а уж 110квм апартамент.
Кухнята, някакво утрепано зелено, евтини механизми и решения.
А на горните шкафчета не знам кой идиот би сложил пуш вътрешни копчета. Подаваш 0.5 см по-голяма вратичка + меко затваряне и всичко заспива пак без дръжки.
Секцийката, тоест, шкафчето за ТВ също е мега компромисно.
Навсякъде евтин ламинат, вместо паркет.
Вратите също ми изглеждаха като от 100лв бройката. От най-евтините. Това нещо е правено за продажба.
Без окачен таван, висящи кабели без крушки.

# 78
Последен етаж. Много топло лятото и не толкова топло през зимата.

# 79
Вчера пропуснах - къде се очаква да е трапезната маса? Или евентуално холно-трапезна, която се повдига? И с този 1,5-местен диван Grinning

# 80
Отговорът се крие в самата обява - правен е за него, тоест правил е според своя вкус и визия. Е да, ама моите са различни и не бих надплатила за дизайн и обзавеждане не по мой вкус (основно откъм практичност и функционалност).

# 81
шкафовете са си добре, 65 контакта - сигурно ще ми стигнат за 2-3 живота Wink) другите подобрения спокойно могат да ме подминат Wink)

# 82
Здравейте,искам да Ви питам какви и колко са таксите за прехвърляне на жилища кредит от една банка към друга?

# 83
Правен е с цел препродажба. Не мисля, че собственикът го е обзавеждал за себе си. За мен е най- гадната опция, сравнена със закупуване на Ш/З или купуване, където е живяно и има нужда от подобрения. Освен, ако за някой не се окаже точно това, за което е мечтал...

# 84
  • София
Опцията по-скоро е добра, на никой не му се занимава с майстори вече.
Но дали цената отговаря на стоката - това вече е друг въпрос. Засега продавача е оптимист, както всички останали продавачи!

# 85
Никаква функционалност и сега гледах и клипчето, покъртителни неща видях. ИКЕА би било в пъти по-добре.

# 86
Здравейте,искам да Ви питам какви и колко са таксите за прехвърляне на жилища кредит от една банка към друга?
Често банката, която рефинансира Ви освобождава от такси. Питайте тях. Пощенска на наши приятели тази година нищо не взе. Пое и разходи по новата ипотека.

# 87
  • Вече на светло в София
Сподели развитието, успех ти желая и имаш бяла завист от мен Simple Smile

Не се правят огледи. До края на декември. Имало наемател, който не позволявал. Когато може оглед - брокера обеща да ми се обади. Та така................

# 88
  • София
Брокерски номера!
Най-вероятно къщата не се продава и ще ви търсят и предлагат нещо друго.

# 89
С идеални части от двора - не! Поинтересувай се кой държи другите идеални части. Може да са имали общ парцел и после да са били построени сгради, които да се водят на едно лице.  Това е най-големия минус.  И гредоред - като цяло, много пари трябва да се дадат, за да стане монолитна къщата, язък за понапудрянето. Ще го вземе човек, който няма намерение да замени гредореда с плоча. Ще влезе и ще живее.

Общи условия

Активация на акаунт