Обсъждане на имотни обяви - 39

• 20 800
  • 351
  •   2
Отговори
# 330
Това, което се вижда от балкона шапка за вентилация на сутерена ли е?
Да си призная - не знам, още не сме били на оглед.
Трябва ли да ме притеснява или да имам нещо предвид?
Може да шуми или да мирише на изгорели газове, а може нищо...

# 331
[Може да шуми или да мирише на изгорели газове, а може нищо...
Вентилацията на подземният паркинг е, който е поне на три нива.

# 332
Предположих, че е от вентилацията, но дали ще шуми или ще мирише няма как по снимки да се прецени.

# 333
Предположих, че е от вентилацията, но дали ще шуми или ще мирише няма как по снимки да се прецени.
Ходих на място днес - и за 15те минути, в които бях там не шумеше. Не знам - възможно ли е да не работи постоянно и да съм уцелил като не работи?
А за миризми - нямаше как да разбера, утре ще изляза на самата тераса да видим.

# 334
Аз съм живяла  срещу детска площадка и лятото много се чува, зимата почти не.

# 335
Макар че рядко в темата се обсъждат подобни имоти, ето някаква статистика за София - 34% от сделките с имоти в София са за панелки.
https://business.dir.bg/imoti/sdelkite-s-panelki-formirat-nad-1- … ya-pazar-v-sofiya

# 336
Нормално ми се струва това за панелите, като се има предвид какъв дял от общата жилищна бройка са и че все пак са далеч по-достъпни, отколкото друг тип стоителство. Иначе това за "остатъчния им живот" от 30 години е все "остават им 20 години".

# 337
В статията се говори за "високо търсене на панелни жилища", но не е отбелязано, че съответно има и "високо предлагане".
Т.е., митът за "празните жилища" е само мит. Много жилища се превъртат и сменят собственици. И стари, и нови.

# 338
Хич не е ясно дали има високо предлагане на панелни жилища, и ако е така - в кои квартали. Моите търсения по разни непрестижни квартали сочат, че и предлагане няма кой знае какво, дори бих казала, че НС в строеж са значително повече от продаваните панелки.

# 339
Здравейте!
Някой има ли обяснение, защо имоти в парцели с брутална денивелация са толкова скъпи?

Тази къща е под ул Беловодски път, малко преди колелото на автобус 63.

https://www.imot.bg/obiava-1j175283694225451-prodava-kashta-grad-sofiya-boyana

# 340
  • София
Здравейте!
Някой има ли обяснение, защо имоти в парцели с брутална денивелация са....

На толкова си я е оценил собственика и пробва .... Ако мине 🙃 И аз щях, ам нямам 🙃

# 341
Здравейте!
Някой има ли обяснение, защо имоти в парцели с брутална денивелация са толкова скъпи?

Тази къща е под ул Беловодски път, малко преди колелото на автобус 63.

https://www.imot.bg/obiava-1j175283694225451-prodava-kashta-grad-sofiya-boyana
Има си човека сантимент към имота, пък и гледката не е лоша. Слага 200к за самия имот, 200к сантиментална стойност и 500к за гледка, и ето ти ценообразуване. Laughing

# 342
Денивелацията не е непременно нещо лошо, а дава и много възможности. Например съседът отпред няма да ти закрие гледката. Има си и архитектурни решения за елиминиране на проблемите и да останат само плюсовете. И след това вече цената зависи от локацията основно, от наличие на инфраструктура (път, вода, канал, надеждно електрозахранване, оптика за интернет) и от характеристиките на имота.

# 343
Леле, Иглика, ти май и около Докторската можеш да купиш, щом към Бояна си се прицелила. Laughing

Асен Агов и доста други хора изгоряха покрай Беловодски път. Само огледайте снимките наоколо и ще ви стане ясно защо да не купувате там. Не денивелацията е проблемът.

За варненки - все едно да се юрнете да купувате парцел по пътя (Панорамния) за Златни пясъци Laughing, Трифон Зарезан, Траката....

# 344
Какъв е проблема? Свлачища?

Общи условия

Активация на акаунт