Имам въпрос към вас, понеже това е тема, която изниква вече за втори път във връзките ми. Със сегашния ми приятел сме заедно от половин година. Планираме да заживеем заедно скоро, но за момента сме от разстояние. Виждаме се почти всяка седмица, просто пътуваме и живеем в различни градове.
Въпросът ми е следният: за него е важно да се чуваме по телефона често и ми звъни поне 4-5 пъти в деня - независимо дали е делник или празник. Аз се чувствам натоварена от това и ми идва в повече, особено когато съм на работа в офиса или съм навън с приятелки.
В една друга връзка преди време пак имах подобен случай, нищо че тогава вече живеехме заедно. Човекът настояваше да си звъним през деня, дори да сме на работа...
Започвам да се чудя, дали не е в мен проблемът? Нормално ли е това, вие звъните ли си с мъжете ви по телефона през деня и ако да, по колко пъти? Когато го обсъждахме, мъжете ми го обясняват с това че било нормално да се чуем да се питаме какво правим. Може и аз нещо да съм дръпната, щом се повтаря тоя проблем

Но честно да си призная, аз си обичам личното време, не съм от жените които нон-стоп искат мъжът да е до тях. Може да е мой проблем това					
 и все пак написах " кой , когато може отговаря" ............иначе си говорим хубави неща , обсъждаме някави неща , закачаме се , разказваме си истории ......и може би най важното , правим така ,че и двамата да знаем ,че въпреки натовареният ден и хилядите проблеми , там някъде има някой , който те иска и който чака с нетърпение да те види.