Колко често комуникирате с партньорите си?

• 6 211
  • 148
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Колкото имаме потребност, в случая често.
Но пък винаги има съобразяване, двустранно.
Нито за момент не ми е дотежало, леко е и хубаво. Няма напрежение.
А съм човек, който лесно се напряга от такива неща Laughing

Любов е.

# 136
  • Out of the Mix
Същото е и при мен, като при Горджъс - до потребност.
То няма ли любов, няма смисъл.

Няма как да се пише "непрекъснато".

А и малко да си залипсваме. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

Тя е директорка и постоянно ангажирана, аз като съм в движение, карам, или съм в офиса, срещи, и т.н., телефон не поглеждам, дори изключвам нета да не ми цъкат нотифиакции, дори и да съм спрял звука, вибрации, глупости; другият вариант е "silent mode", но пак все едно ти е изключен.

В работен режим действам стегнато и нямам време за нищо, за да свърша качествено и максимално бързо всичко, след което следобеда и вечерите са си мои/наши.
Който "реве", има нужда от нещо, знае да ми звъни. Като не вдигам, не мога да говоря, връщам при първа възможност. Елементарни неща, но явно не са ясни за много хора.

Също ми прави впечатление, че са изкючително разпиляни повечето хора, все не им стига времето, все някакви странични и незначителни хора и дейсности ги разсейват от важните и смислени неща. Затова и все "нямат време".
Приоритизиране. Не може да се огрее всичко и всеки, нито пък е нужно.
Кой, както си го научиш, но първо себе си трябва да научиш.

# 137
Аз пък като повечето жени не ми е трудно да пиша и работя едновременно, но пук и при нас никой не се сърди ако другия не отговаря.
Да се цупиш за това говори за прилепчивост и несигурност в отношенията.
Не е здравословна динамика да изискваш някой да ти е 24/7 на линия

А понякога просто искам да гледам тъпо клипче в ютюб без да отговарям на никого

# 138
Гоустването е лузърско.
Ако не искам да общувам или не ми се занимава, не млъквам и не изчезвам за 24 часа, а за мен доброто възпитание изисква, колкото и да съм под напрежение, натоварена или да не ми се говори, да напиша – няма да съм на линия, заета съм, имам проблем, не ми се пише или еди какво си.

# 139
Ние с мъжа ми комуникираме през деня, всеки праща смешки, закачки...отговаряме когато можем! ☺️

# 140
Мило ми дневниче ...
Скрит текст:
...
Тя е директорка и постоянно ангажирана, аз като съм в движение, карам, или съм в офиса, срещи, и т.н., телефон не поглеждам, дори изключвам нета да не ми цъкат нотифиакции, дори и да съм спрял звука, вибрации, глупости; другият вариант е "silent mode", но пак все едно ти е изключен.

В работен режим действам стегнато и нямам време за нищо, за да свърша качествено и максимално бързо всичко, след което следобеда и вечерите са си мои/наши.
Който "реве", има нужда от нещо, знае да ми звъни. Като не вдигам, не мога да говоря, връщам при първа възможност. Елементарни неща, но явно не са ясни за много хора.

Също ми прави впечатление, че са изкючително разпиляни повечето хора, все не им стига времето, все някакви странични и незначителни хора и дейсности ги разсейват от важните и смислени неща. Затова и все "нямат време".
Приоритизиране. Не може да се огрее всичко и всеки, нито пък е нужно.
Кой, както си го научиш, но първо себе си трябва да научиш.

# 141
Все повече към перименопаузална възраст вървят възлюблените на Ревокер, съдейки по кариерното им развитие.

# 142
Хубаво е човек да споделя опит, стига да не звучи като сценарий. Понякога форумите раждат много "персонажи", които е трудно да вземеш съвсем насериозно.

# 143
  • По света и у нас
Не им дава душа на учЕните от САЩ да ни оставят, нас, 40 годишните да си изживеем последните 10 години от мензиса на спокойствие, ами научиха света да спряга ПЕРИ-менупаузата като нещо, което съществува!  На времето имаше само менупауза - сега не! 40+ е пери менупауза, 30+ ще е тути менупауза и 20+ ще е фрути менупауза...

# 144
  • Out of the Mix
Аахха, Примо..Joy
ВъзмУтена си нещо.
Това ми звучи, като асексуален, метросексуален, амбисексуален, полисексуален, моно, би и кво ли не джендеризъм.
Tuti-fruti. Joy
Нали знаеш, че при редовен, ежедневен секс и наместени хормони и "чакри", процесът може да се удължи, и по-към 50-те чак да станеш менопозална. Joy

# 145
Оф, явно има нещо вярно, май много се вглеждаме, аз до 50 си живеех без никакви замисляния по въпроса. Като почнем да се вторачваме и изведнъж решихме, че и перименопауза има! 😅 Макар АГ то още на 36-37 беше почнал да ми намеква, че вече видиш ли организма отивал натам...и аз си казах "тоз пък"! 😅

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 09:52 от mimi.7299

# 146
  • По света и у нас
Да бе да, точно - вчера проверих симптомите на перименопаузата да видя в нея ли съм аджеба. Ма то една картина на депресията, 5 списъка със драматизми - спокойно хора като ни спре мензиса ще разберем, до тогава няма какво да го чакам 15 гОдин секунда по секунда и да си “изследвам” нивата на лошо настроение и умряло либидо. Жените на 40 всъщност са пъти по щастливи от , когато да на 20 и 30 защото нямат толкова проблеми на главата си да решават и защото се познават себе си  … тръгнали те да ми обясняват как съм де чувствала аз! Ай сиктир!

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 17:39 от PriMadonna

# 147
Темата не е за пременопаузата, но потвърждавам, че аз не съм била никога по-желана отколкото след 40 годишнината си. И, не, не съм грозна, не съм компромисна. Някои жени разцъфват след определена възраст, други увяхват. Всеки със съдбата си.

# 148
  • По света и у нас
Смешното е че вчера в аптеката бях награбила 4 пакета дамски превръзки и един висок дон Жуан ме попита как се казвам  с “онзи глас” 😄. Сигурно заради дамските превръзки ще да ме е спрял! Вече ще разнасям по често, да се знае ме не съм в менопаузата!

Относно темата - аз не се обаждам често, ако живеем в различни градове може да се чуем вечер или през вечер, но да звъня през деня не виждам смисъл, хората са заети.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 18:02 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт