📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 25 376
  • 281
  •   2
Отговори
# 210
И точно най-ужасният оранжев цвят масло, на български цвят кожа не знам колко ще отива, все го гледам на мургавелки и черни момичета

Иначе бих искала масло, ама не оранжево

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 16:38 от TheSickn3ss

# 211
със кафяв молив ще седи супер 🙂 на мен ми хареса

# 212
Дами, срещнах някуде абонаментна кутия за кафе.
Обаче сега не я намирам. Моля ви за съдействие.

# 213
Дами, срещнах някуде абонаментна кутия за кафе.
Обаче сега не я намирам. Моля ви за съдействие.
Инстаграм току що ми изрекламира една
Cupcoffee

# 214
И BgBox обявиха януарската кутия и пак ми харесва. Пептиден серум на нова за мен марка, бих го пробвала. Но това, което всъщност ме привлича, е 3в1 тинт на Ikonika. Имам тяхно червило пак от БгБокс и го обожавам, затова мисля, че ще харесам и тинта.

# 215
Картинката дето са дали е баш червилото, разгледах им сайта.Иначе серума ми е много интересен, изглежда нещо подобно на ceramic ampule на Тиртир

Предполагам че продуктът на SNB е лосион за тяло с пребиотици

# 216
И точно най-ужасният оранжев цвят масло, на български цвят кожа не знам колко ще отива, все го гледам на мургавелки и черни момичета

Точно това си помислих и аз.. не знам защо винаги са най-гадните цветове на всичко, което слагат. Сякаш взимат някаква изостанала стока

# 217

Точно това си помислих и аз.. не знам защо винаги са най-гадните цветове на всичко, което слагат. Сякаш взимат някаква изостанала стока
Според мен си е точно така. Цветовете, които най- малко се продават. Аз харесвам точно това, а и едва ли ще дава кой знае пигмент олиото,  но по принцип съм съгласна.

# 218
Имам съмнение за оригиналността на маслото. Не ми вдъхва и грам доверие.

# 219
Здравейте, някой ако си е поръчвал от Кибрит Magic glow, може ли да сподели мнение заслужават ли си нещата ? Blush Досега не съм ползвала нищо на Rumi cosmetics.
Колебая се между нея и Milanesi.

# 220
Здравейте, някой ако си е поръчвал от Кибрит
 може ли да сподели мнение заслужават ли си нещата на Magic glow. Досега не съм ползвала нищо на Rumi cosmetics.
Руми е по-добре от Миланези, ползвала съм и двете марки. Купих Magic glow за подарък и парфюмът много ми хареса - свеж и изискан аромат, близката ми каза, че освен това е и траен.

# 221
Здравейте, някой ако си е поръчвал от Кибрит
 може ли да сподели мнение заслужават ли си нещата на Magic glow. Досега не съм ползвала нищо на Rumi cosmetics.
Руми е по-добре от Миланези, ползвала съм и двете марки. Купих Magic glow за подарък и парфюмът много ми хареса - свеж и изискан аромат, близката ми каза, че освен това е и траен.
И аз съм на това мнение. Нищо общо нямат и Руми категорично много повече си заслужава.

# 222
GB с подсказки за първата кутия за 2026

# 223
Завършвам годината с 5-6 неотворени крема и си обещавам да не прекалявам с купуването 26 г. Чакам специалната на Кибрит с AL+ и изобщо не се разсейвам по друго. И нея ще я взема, ако ме устройва цената, иначе не виждам смисъл да трупам продукти.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 16:52 от MilaNina

# 224
MilaNina, кога ще я пуснат кутията на Кибрит и Алекс Макенджиева?

Общи условия

Активация на акаунт