Бихте ли си сменили отбора - като фен?

• 486
  • 20
  •   1
Отговори
  • София
Ами това е въпросът. Знам, че за някои хора това е по-силно от религия и всичко, но примерно ако приемат детето ви в "противниковия отбор"? Или се влюбите и любовта се окаже фен на друг отбор? Или спортист? Разни такива варианти за разсъждение и забавление...

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 17:37 от Rockstar

# 1
Ако питаш за "детето", остави то да реши, така няма да си виновна после.

Ако питаш за теб - никой не питаш.
Само слушаш сърцето си накъде те води. 😄

# 2
Не за детето.
Не за мен.

# 3
А то задължително ли е да си фен на някой отбор?

# 4
Винаги ще подкрепям детето си, но това не значи да сменя любимия си отбор. Особено пък в днешно време, когато отбори се сменят по 5-6 пъти в кариерата.
За протокола - от "Левски" съм, нищо че от години не гледам футбол и за срам не знам играчите им към днешна дата.

# 5
Единствено мога да сменя отбора ако вече в него не виждам това което ме е спечелило като фен. Коренна промяна в идеологията например. Или някаква врътка като на ЦСКА преди години.

# 6
Без да съм някакъв запалянко (кат по-млада бях повече), даже и мачове не гледам освен Европейско/Световно, не бих си сменила отбора.

# 7
  • София
Никога.

# 8
  • София
Никога не бих сменила отбора.

# 9
  • София
При мен не важи само за отбора. Важи за любимата група, за любимия цвят, за любимия човек, за политическите убеждения, за религията и т.н. Постоянен човек съм. Не се мятам насам и натам.
Видях, че има питане за децата. Те са отделни индивиди и имат право на свои вкусове и пристрастия. Там не се бъркам.
Ако играят за друг отбор, ще подкрепям децата си, но пък ще съм привърженик на моя отбор.
Ето, вкъщи сме луди фенове на Серия А. От много години. Ние със съпруга ми сме болни Интериори. Двете големи дъщери подкрепят Рома. Третата харесва Милан и Болоня. Момчетата още не с съвсем ориентирани, но големият се влияе много от баща си и твърди, че е от Интер. Не сме се карали на тема футбол у дома.
В спорта подкрепяме националните тимове на различни държави.
От нашите отбори всички подкрепяме един, но не сме фенове отдавна.
Музика харесваме различна. И за това нямаме конфликти.
Най-голямата ни дъщеря пък си смени деноминацията, когато реши да се омъжи за съпруга си.
Все лични решения, които не зависят от нас и не следва да влияят на отношенията ни.
За мен е важно човек да познава себе си и да не предава себе си и близките си. Другото са подробности.

# 10
Като тийнейджър тренирах самбо в ЦСКА,но в един момент напуснах и отидох в "Левски". Просто темперамента на цесекарите не съвпадаше с моя. ЦСКА е с по-мек характер,по-човечен ако може така да се каже,докато "Левски" е агресивен и суров...

# 11
  • София
Е, да, в ЦСКА се печели злато. Хората знаят как е на върха и са по-човечни.
Вечно вторите са агресивни, искат и те да са на върха. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 12
В никакъв случай!
 Пък че "любовта" е от съпернически отбор само увеличава забавлението. Всеки път, когато играят Лацио - Ювентус, у нас става стадион, със все пуканките, че семки не обичаме. Всъщност ние така се запознахме,  заядохме се на тема чий отбор е по-велик, ако не бяхме запалени фенове, щяхме да се разминем. 😀

# 13
Е, да, в ЦСКА се печели злато. Хората знаят как е на върха и са по-човечни.
Вечно вторите са агресивни, искат и те да са на върха. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, ЦСКА е направен да слави комундетата, и става шампоан едва няколко месеца след "създаването си" като поглъща сигурния шампион Септември. А, как забравих - ЦСКА е пълен копикет на московското ЦСКА.
Левски от друга страна е идея. Създаден от гимназисти с любов. Пише се Левски, чете се любов!
Апропо, автентичното сесека умре преди 9 години, а микренския престъпник завлече държавата с десетки милиона лева. А ние левскарите спасихме сами клуба си 2020-2021...
И оттук идват хиляди и хиляди разлики през времената и до днес.

# 14
  • София
Пак легенди. Баща ми е бил от онези гимназисти и ми е разказвал, че Левски пък е на ченгетата. Естествено, че има разлики.

Нека темата да не се превръща в спор тези срещу онези, моля ви!

Общи условия

Активация на акаунт