BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 9 700
  • 412
  •   9
Отговори
# 405
Като го гледам, нищо чудно всичко да е истина. Много е доверчив, чувствителен, емоционален, податлив на манипулация. Някои хора за 100 години не могат да изживеят това, което се случва на други за 4-5. Просто такава им е природата. Живеят на бързи обороти, без предпазливост, разчитат на късмет - понякога работи, но за съжаление не винаги и не при всички.

# 406
Когато влезе в къщата Давид го помислих за надрусан, доста не адекватно му беше държанието. После го мислех за психопат, те с Калин бяха първата "любовна" двойка и помислих че Давид е гей. Сега не мисля нищо, но и не го харесвам. И насилието за което разказа, за мен не е насилие. Защото той е главният действащ и ако не си окей и да си разположен няма как да стане...

# 407
Пуснали са подкаст с Цецо…

# 408
Похвалното при Давид е, че вижда кусурите си и се опитва всячески да ги оправи, да стане по-добър, по-стабилен. Той е много млад, явно с хаотичен и нестабилен живот в детството и юношеството си. Но се опитва. Може би е много трудно да си затворен с месеци с хора, които не се свенят да си пийват, докато ти се опитваш да се въздържаш. Навън е лесно - можеш да се преместиш, но в къщата къде да отидеш? Давид търси добрия пример, опора, особено от по-възрастен. Затова дъртия пергиш го приклещи. Да не съдим твърде строго.

# 409
Че какъв по-добър пример от Калин , нали Joy

# 410
Е Давид този епизод пак направи едно нещо с ръце, което даже изтъкнаха със звуков ефект. Аз съм на мнението, че той е наясно, че псува дори и да не разбира точно какво означават думите, което е достатъчно за критикуване. Все пак е млад мъж на 20 години. Това, че изглежда като дете и се държи като дете не извинява някои постъпки.

Щеше да е интересно ако ББ беше казал, че Котов не може да го пращат на всяка мисия. Щяха да губят още бб долара.

Хубаво, че Стефан започна да общува с повече хора, но малко късно. Само да не спечели имунитет, но май ще е той.

# 411
  • Между гори и планини
Когато съм гледала подкасти със зависими, почти винаги са започнали на шега в тийн годините. Някои са и фамилно обременени да бъдат лесно зависими.
Давид разказва веднъж, че е имал труден период в който едва ли не, не е изтрезнявал и тогава Насето го вика и спасението му е точно идването в България и започване на чисто. Хубаво е, че е осъзнал проблема на време. Защото няма бивши алкохолици. За тях всяка капка е връщане назад! И за това много се издразних от тъпата Ебру - ама една чашка бе, нищо няма да му стане. Всички викат - не, само тя тъпо и упорито повтаря - ама какво толкова - една чашка?
И тя учителка ще става... Мили боже! Биг Брадър да ѝ дава материали да чете, че Земята е кълбо...

# 412
Не беше съвсем адекватен там. Предполага се, че сам е взел решението да не пие, кво им пърха зад рамото да се пресяга към бутилката и да се моли. Във външния свят някой го пази денонощно ли?

Общи условия

Активация на акаунт