BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 11 485
  • 513
  •   19
Отговори
# 420
Цецо изглежда умно момче и се изразява много добре. От зор да се излъчват само нечленоразделни приматски викове и напъни за разговори с десет думи в речника, явно нищо не успяхме да видим от него.

# 421
# 422
  • Варна
Аз гласувах за Сияна.Доста от неприятниците,ще я номинират и ще си намажат ските Trollface
Надявам се повече хора да са разбрали какво точно значи "бомба". Иначе ,ще стане едно голямо нищо.

# 423
За хората които се интересуват какви карти са останали в играта:

Давид - “Победа”: Притежателят печели задача, независимо от реалният изход на сблъсъка.

Ебру - “Шесто чувство”: притежателят има право да разбере кой е гласувал за него на последната номинация

Сияна: “Спасние”: Притежателят е спасен и не участва в зрителско гласуване, след получена номинация.

Елена - “Ограничителна заповед”: Притежателят има право да ограничи комуникацията си с друг съквартирант за 24ч, Нарушителят е заплашен от служебна номинация.

Валентин също има карта, но в момента не мога да се сетя каква беше.

# 424
На Валентин е "Диктат". Но какво точно можеше да прави с нея, не помня. 😁

# 425
  • somewhere near the sea
Проблеми с алкохола? Ама той нали е на 20, кога е успял да пропие, че и проблеми с алкохола да има…
Ако има генетична склонност, може за много кратко да се пропие. Имам много примери в живота.

# 426
Щеше да бъде интересно да имат игра, в която да отговарят на въпроси от 4. клас, когато бяха всички вътре. Ела да видиш тогава фотографска памет и чудеса. Имаше някакви въпроси, но не беше традиционната игра.
Ебру, докато разбере за кого става въпрос, то мисията свърши. Последните епизоди наистина показват различното лице на Давид. Особено интересни са ми разсъжденията на Стефчо, които прави за настроенията на публиката.

# 427
  • София
За хората които се интересуват какви карти са останали в играта:

Сияна: “Спасние”: Притежателят е спасен и не участва в зрителско гласуване, след получена номинация.
Тази карта е използвана на последните елиминации и спаси Стоянов, въпреки че нямаше нужда..

# 428
Мисля, че тя имаше повече от една карта (на Цецо май беше) и използва "спаси приятел".

# 429
Дъжд, аз съм съгласна да пуснат викторина за бюджет с въпроси от обща култура до 5 клас, ама Валентин въобще да не участва. 😂
На Стоянов беше "Спаси приятел", когато Валентин влезе и го номинираха на първия му ден и Стоянов го спаси тогава.

# 430
Има ли видими резултати кой е бомбата спрямо гласуването в Нова плей?
Също така тази седмица нали трябва двама да си тръгнат?

# 431
Еее, Ебру спечели имунитет…

# 432
Много голямо разочарование! Очаквах, че Ебру ще бъде номинирана и в събота ще си замине.

# 433
Нали Давид ще си играе картата и ще и вземе имунитета

# 434
Защо решихте, че Давид ще си играе картата по този начин? От промото не стана ясно това, а и нагоре имаше коментар с картата на Давид (“Победа”: Притежателят печели задача, независимо от реалният изход на сблъсъка.) не виждам това как може да махне имунитета на Ебру.

Общи условия

Активация на акаунт