BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 19 449
  • 903
  •   21
Отговори
# 705
Къде защитавам Ебру, че леко не ми стана ясно? 😂😂😂😂

# 706
В крайна сметка всеки има различна представа за това кое е редно и кое не. Имам дъщеря само няколко години по-малка от Сияна и се надявам никога да не я видя да качва снимки, на които е разкикерчена в асаньора, по бельо и т.н. На вас ако ви харесва… На мен не. Но честно казано това не ме дразни толкова в Сияна, колкото паразитирането. Не ми е ок някой да сяда на масата и всеки път да чака да му сложа, да му измия, да мина с прахосмукачката и т.н., а тя още го прави, въпреки, че няколко души ѝ направиха забележка - включително възлюбеният ѝ (и то доста преди да почнат скандалите). Също не ми е ок влюбена жена да нарича мъжа си женски полов орган, защото не е станал веднага да ѝ помогне да си извади дрехите. Както и да е. Даже не ми се говори повече за нея.

Чакам днешния епизод - да махат някой най-накрая, че не се трае. 😂 Ебру ми е най-спешна за гонене.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 19:49 от Lilly_85

# 707
Още тая надежди да е двойна елиминация. Не мога да реша между Ебру и Стефан кой повече искам да излезе днес.

# 708
Еее, и аз не съм видял нито един коментар в защита на Ебру… (а съм от защитниците на Сияна 😅)

# 709
Няма за кого да гласувам...И компромисно, с цел друг да излезе не става. Не харесвам и четиримата.

# 710
Лили, добавям и фалша. Как една реплика не прозвуча искрено и от сърце
Дори и когато говори на възлюбеният си. Човек трябва изобщо да не се харесва за да играе нон стоп роли, което е тъжно.

# 711
Стоянов номер 2, ама него все гледате да не го нападате.

# 712
Ако коментарът е към мен, потвърждавам, че той е същата стока. Двойка позьорчета.

# 713

Откраднато от ФБ

# 714
То кой нормален човек изобщо си купува поялник за 500 лева с нечленоразделни реплики и върви да “лови духове”…

# 715
Ееее стига де, нечиии син е
Ей ся гледах промото защо пак реве този човечец?мъчно ми е

# 716
На мен пък ми вадят очите възтесните му дънки и анцузи също. Кой мъж си купува анцуг - тесен по тялото като клин. Ох, много сме лоши. 😁

# 717
На мен пък ми вадят очите възтесните му дънки и анцузи също. Кой мъж си купува анцуг - тесен по тялото като клин. Ох, много сме лоши. 😁
Навсякъде виждам такива мъже напоследък - особено във фитнеса. Някаква смешна мода да изглеждат по-нацепени.

# 718
  • София
Човекът се чудеше към 20 пъти, защо е влязъл в предаването... И ние това се чудим.
Но все пак показа на мъжката аудитория какви да НЕ бъдат. Не е лош човек, просто е безинтересен, безхарактерен, досаден, странен и прилепващ се към някого, така както панталоните му..

# 719
Дава вайб на "мъжки мъж" дондуркан до 25 от майка си и после дондуркан от жена си.

Общи условия

Активация на акаунт