BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 19 729
  • 906
  •   8
Отговори
# 720
Бро кода е това

# 721
Хайде приятно гледане! Дано Ебру си замине!

# 722
Равни резултати, може и Стефан да си тръгне…

# 723
Айде пак някой ще влиза

# 724
Е, не, кого ли ще върнат? Рейтингът ли им падна?

# 725
  • SF
Сияна отново ми затвърди мнението, че е много пораснала и мъдра за годините си. Интелигентно момиче с много премерено поведение. Естествена е и е много приятна съквартирантка.
Влюбването им ги прави още по-чаровни. Всеки път, когато ги показват влюбени, им се радвам.
Радвам се, че Сияна не забравя за камерите. Тя, Давид, Стоянов и Котов рядко се оставят да не знаят къде се намират. Изключвам сутрешното събуждане на Давид, а вероятно и на останалите трима.
Лена малко да се усети и да започне да ги гледа тези камери, защото започва да напомня на Калин, който също забравяше, че го снимат и се държеше като че ли си е вкъщи в собствената си спалня. Мене това "забравяне за камерите" не ме трогва. Отблъсква ме в някои моменти.

# 726
Връщат Иван Trollface

# 727
O, не. Някой неприятен ще се върне. Понеже изключвам Цецо, а и най-вероятно и Стефани.

# 728
Брей! Кой ли ще е? А и те май не казаха, че ще го върнат, а само, че ще влезе.

# 729
  • София
Овцата или Минка?!?!

# 730
  • Между гори и планини
Надявам се Ебру да излети. Да видим как Елена ще предърпа Лена.
Надявам се и Ебру, и Елена, и Каспър да видят ниските си проценти и да разберат наистина колко са нехаресвани.

# 731
Ее, защо Котов се е обръснал така…

# 732
Не мога с тоя ревльо Joy

# 733
  • Между гори и планини
Каспър и на песни реве... Каня го да напълни язовира до нас, че има нужда от вода.

# 734
Пак ли ще реве, пак Сафито…Аман! Добре са му казали Сафито и майка му, че не е за ББ, ама да ги беше чул…

Общи условия

Активация на акаунт