BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 19 544
  • 904
  •   8
Отговори
# 900
Влиза Михаела, за още някой друг последовател за малко повече известност, дори на цената да те говорят с лошо. То е ясно, че тя щанс за 100 бона няма.

# 901
Със закъснение изгледах епизода и чак сега ще коментирам очаквания резултат и неочакваното влизане на Михаела. Единственият позитив на Ебру е, че излиза с една идея по-образована, но определено не и по-умна. Добре, че не го научи от децата, че това се учи още в детската градина. Не си направи изводите и си остана същата дър... ц.... от махалата. По-лошото, че тя  няма по-добра ценностна система от Сияна, а е упрекваше за нейната. Още по-лошото е, че университетската цедка на входа е доста рядка и е пуснала човек, като Ебру, която няма в речника си елементарни думи като "инфантилен". Половината ги изговаряше неправилно, но пък самочувствие до небесата.
Завръщането на Михаела е пълна тъпотия. Тя сама си реши, сега я връщат. Ми, не е честно спрямо останалите... Тя е била навън, имала е време да гледа и епизоди и социалното настроение, спрямо което ще коригира своето. Сигурна съм, че няма шанс за победа, но въпреки това  не е редно връщането й.

# 902
Най-после махнаха Ебру

# 903
Каспър силният, дето се е отделил от семейството си , е  вдъхновението зад рекламата : "Стефчо ,издухай си носа мама " Trollface

# 904
Тъкмо стана по-гледаемо и по-забавно, като се махнаха най-крякащите, тъкмо заприлича наистина на социален експеримент... и решиха да върнат цирка и гюрлутията. Освен, че не е никак честно, мисля, че изобщо не е по правилата на играта да го направят това. Тая Михаела като нищо да си е купила гласове от махалата за финала.

Общи условия

Активация на акаунт