BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 19 504
  • 904
  •   22
Отговори
# 885
Съжалявам, но тук ме изгубиха. И не е проблем да гонят по един на ден, просто могат да изпуснат понеделника примерно. След като Михаела е пълноправен съквартирант, тогава би следвало като минимум Лена да е пълноправно изхвърлена, откъде-накъде ще остават и двете? Не, не, това противоречи на цялата концепция, че и на всичкото отгоре овцата разполага с цялата информация кой и как се е движил и всичко отива в канала.

# 886
Овцата с какво самочувствие влезе, обаче…все едно не беше предпоследна, когато беше номинирана. Много ясно, че ще изхвърчи до сряда - Стефан и тя са номера 1 и 2, в някаква последователност. Елена и Лена са след тях. На финал са Котов, Давид, Сияна и Стоянов.

# 887
  • SF
На мене тази четворка ми е идеална!

Има ли някой сред нас, който се радва, че Михаела е отново вътре?

# 888
Овцата с какво самочувствие влезе, обаче…все едно не беше предпоследна, когато беше номинирана. Много ясно, че ще изхвърчи до сряда - Стефан и тя са номера 1 и 2, в някаква последователност. Елена и Лена са след тях. На финал са Котов, Давид, Сияна и Стоянов.

Беше втора, но няма значение! Не трябваше да я вкарват!

# 889
Съжалявам, но тук ме изгубиха. И не е проблем да гонят по един на ден, просто могат да изпуснат понеделника примерно. След като Михаела е пълноправен съквартирант, тогава би следвало като минимум Лена да е пълноправно изхвърлена, откъде-накъде ще остават и двете? Не, не, това противоречи на цялата концепция, че и на всичкото отгоре овцата разполага с цялата информация кой и как се е движил и всичко отива в канала.
Принципно да, но няма никакъв шанс Михаела да влезе в топ 5 даже, така че нейното “предимство” всъщност не е никакво предимство… Пак ще бъде изгонена. А Брадъра хем няма да трябва да си променя плановете, хем ако не стига материал за епизодите, ще подшушне нещо на Михаела и тя ще запали…

# 890
  • София
Тука стана иди ми-дойди ми.. един го вкарват с 1 седмица закъснение, друг излиза- стои 2 седмици отвън и пак влиза с претенции за голямата награда, изобщо няма правила, всичко се променя в движение. Иначе ББ бил голям авторитет...Голям смях е, с липсата на ясни норми и граници.
Очакват Овцата да прави дразги и да има нови драми.
Овца повече ми харесва от Михаела, бай дъ уей..

# 891
Може и да има предимство, защото е била месец сред хората, но не вярвам да остане, според мен ще е първата напуснала още в понеделник.

# 892
  • SF
А Михаела с какъв акъл влиза обратно, след като се е запознала със зрителските настроения?
И намерения.

# 893
И като е била навън и знае колко малко е одобрението към нея, защо влиза? Знае, че няма шанс за победа. А и капацитет да се позачисти също няма.

# 894
А Михаела с какъв акъл влиза обратно, след като се е запознала със зрителските настроения?
И намерения.
Овчи акъл. Trollface

# 895
Предполагам, че са й предложили, а тя си е казала “хмм, защо да не вдигна още малко шум около мен?!” И без това тя ще стои вътре 2 дни, защото просто няма шанс. Не съм сигурна, че ще успее да изпревари във вота дори Лена и Стефан.

# 896
Овцата пак ще прави скандали, мисля, че поне до сряда или четвъртък ще я държат… Стефан, Лена и може би дори Елена ще си тръгнат преди нея.

На елиминациите, когато си тръгна, беше втора с над 20%.

# 897
Честно казано, повече ми харесваше ББ когато Тушев беше продуцент. Там сякаш не си играеха нито с правилата относно агресията, нито с регламента на предаването. Който излезе остава навън, с изключение примерно на Пацо, който правеше някакво шоу. Тук гледаме една измита версия на Съдби на кръстопът.

# 898
  • София
Направиха й подарък за имения ден, може да има парти...

# 899
  • Между гори и планини
Въобще не ме интересува реда им на излизане. Важното е Котов да загаси лампите и заключи вратата.

Общи условия

Активация на акаунт