BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 19 118
  • 896
  •   98
Отговори
# 570
Каква карта има Елена, че забравям Smile

# 571
Не е проблемът според мен, че Сияна не готви, а отношението й към мъжете. Не всяка жена може да готви, пък и може да се научи, не е драма.
Обаче с голяма убеденост смятам, че след като излязат от Къщата, Сияна много бързо ще се преориентира от Стоянов към друг.

# 572

“Ограничена заповед”, но не знам какво значи…

# 573
  • Между гори и планини
Оф, що забравяте че и вие сте били млади...
Не разбирам бурка ли трябва да сложи Сияна, за да е облечена както трябва е по нормите на Елена?
Стоят като бабите пред блока които плюят младите момичета които минават .
Аз съм домакиня и въпреки това не смятам, че 21 век е велика ценност да можеш да сготвиш и изчистиш .
Кога точно обърна палачинката? Преди, до колкото помня, теб също те дразнеше как Сияна се лепи на Стоянов и мрънка. 😁
Обективна съм и пред две злобарки вонящи на фасове, предпочитам момиче което не обиди никого.

# 574
Ами почти само фенове на Сияна останах тук как няма да се плюе по другите. Не мога да повярвам, ще направите Сияна победител. Злобни такива-онакива, но кое точно не беше истина, което казаха и Елена и Ебру?!Точно толкова кухо и лицемерно е днешното младо поколение. Начело с двамата позьори- Стоянов и Сияна.

# 575

Ограничава контактите си с определен съквартирант. Съквартирантът, посочен от Елена, няма право да говори и доближава Елена. Нещо такова беше.

# 576
Елена не знае какво приказва - и тя искала да е като Сияна, ама не станало. Демек плюе по това, което и на нея и се е искало.

# 577
За мен нито една от жените вътре не е стока, не подкрепям нито една да е на финал.

# 578
Стоянов иска да спи с Котов, вместо със Сияна JoyJoy

# 579

# 580
Малеее… ужас!

# 581
Обективна съм и пред две злобарки вонящи на фасове, предпочитам момиче което не обиди никого.
Това, че е Ебру е неприятна, не прави автоматично Сияна приятна. И двете са ми отвратителни и не заслужават победата.

Иначе и тя обиждаше. Например когато Стоянов не ѝ отвърна на комплимент преди да се разделят, го нарече женски полов орган зад гърба му. След един час му каза, че го обича. Луда работа.

Съгласна съм с Джанис - жените този сезон са тотал щета. От мъжете има по-нормални.

# 582
Сияна откровено просташки обиди Стоянов, когато не я отрази да стане и да й премести на момента багажа. Беше доста грозно. Това, че сега го гушка и спи с него под завивките само прави нещата още по-грозни.

# 583
  • София
Интересното е  че миналата година всички дружно се възмущавахме от гологъзещата се Веселка, а сега никой няма нищо против още по-разгологъзещата се и показваща сисите си Сияна!!!  КОЕ е по-различното??? Че едната е дебела и не трябва да се показва, а другата е слаба и може.... Двоен стандарт в действие...

Айде сега пак в чуждото легло...

# 584
Лена пак какви неща чува.😂

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:47 от Дъжд

Общи условия

Активация на акаунт