BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 16 380
  • 697
  •   16
Отговори
# 615
Скандалът стана буквално от нищото. Елена опита са й каже, че е по-добре да си трае, защото е номинирана, но Ебру си дрънка ли дрънка. Битката ще е между нея и Стефан, но подозирам, че Стефан ще остане, било то и с 1% разлика.

# 616
Ебру дори не разбра какво се опитваше да ѝ каже Елена.

# 617
Колко брадъра залагате, че Ебру ще извади картата "не ме подкрепиха зрителите, щото са расисти" ?

# 618
Евала на Стефан! Безхарактерен ревльо, но издрапа кажи-речи до финал.

Достатъчно се мъчихме с Ебру. Досадна ми е още от първите седмици, но имаше образи, които я засенчваха. Измъкна се между капките.

# 619
  • Между гори и планини
Как да разбере, като се беше напенила здраво.
Завистта е лошо нещо. И на двете с Елена им боде очите - млада, с финна структура на тялото, хубава. Преброиха ѝ корекциите, плюха, мазаха и все Сияна изкарват виновна, че не са харесвани. Ако не беше тя, друга жертва на обсъждане щяха да хванат. А Елена има подобрения. Ебру ако беше весела и усмихната, щеше да мине за хубава.
Тях злобата им ги загрозява!

# 620
Елена не виждам за какво ще й завижда. Реално не е грозна жена, има сериозен мъж до себе си, оправя се сама в живота, не мисля, че при нея е завист. Според мен Елена не я харесва, защото Сияна от ден едно реши да заформи любовна сюжетна линия, а добре знаем, че тези стигат до финал. Елена искаше да играе стратегически, но с такава сериозна връзка отвън, нямаше шанс за любов вътре, не  блесна с нищо и накрая съвсем избесня, че Сияна излезе по-харесвана от тях, след като я нареждаха и това беше излъчено заедно с личната драма на Сияна.
При Ебру - много вероятно да е завист.

# 621
Ебру колкото е тъпа, толкова е и злобна.
Утре тя ще изхвърли от къщата със сигурност. А това, което Сияна каза е истина - нито един път не е казала нещо лошо спрямо нея, даже като се замисля аз не съм чул някакви злобни коментари от Сияна за останалите.

# 622
Още не съм гледал този епизод, но не разбирам какво се очаква от 20-годишните в тая къща? Та те са си деца. По детски обичат още, по детски се държат. Буквално преди 2-3 години, а може би и все още са живели с родителите си.

Не казвам, че трябва да им дадат награда на Стоянов и на Сияна, но поне двамата си правят някакви изцепки един на друг, не ходят нон-стоп да псуват и обиждат другите, пред и зад гърба им. Не са някакви светци, но на фона на всичко, което излезе досега от къщата - ми не съм толкова песимистичен към следващото поколение, гледайки предишното.

Как се облича и какво от себе си показва не бива да ни влиза в работата като цяло, а и далеч не беше по-скандална от Минка.

# 623
  • София
Деца, деца..колко да е дете Сияна, след като вече си е направила сума ти пластични операции и е ходила на екзотични екскурзии платени от някого..  За някои неща като готвене и чистене, в темата се оправдава, че е дете, но за другите неща е напред с материала от всички съквартиранти взети заедно..

# 624
То по-старото поколение го видяхме що за стока е.

# 625
Пластичните операции вече не са онези нишови услуги, които бяха преди 10 години. Както и пътуванията.

Не я оправдавам за чистене и готвене, но не е и задължително да го знаеш и можеш на тия години. Аз даже не съм сигурен, дали ако бях в къщата бих си мръднал пръста за готвене, ако го правя за Иван, Калин и Овца...

# 626
  • Между гори и планини
Аз във фб страницата ѝ видях снимки от някаква малка яхта, каквато всеки може да наеме, вероятно в Турция или Гърция.
Да видите снимките на Мина от какви дестинации са...
Сега Ебру ако не е излизала от  Меден Рудник и това ѝ се вижда нещо уау...
За пластичните операции и аз не съм много за, при млади момичета без голяма нужда. Но Сияна никъде не е казвала, че някой ѝ е платил операциите. Те си измислят, навиват на пръста и повтарят с надеждата ние да чуем. Пък каква заплата имала, как си позволявала това и онова... Те парите ѝ ли броят, те ли я издържат - големите моралистки. И Стефан Цайс приглася като скопен петел в кокошарник.
Толкова ги е яд, че вместо да ѝ избодат очите, ѝ изписаха веждите!
Сияна може да не е много надарена с дар слово, начетена и т. н , но един път не каза нищо срещу тия две кокошки! Всичко което ѝ сипаха го преглътна тихо и с достойнство. И това те не могат да ѝ го простят.
Тя ще порасне, видяхме - може да сготви, с времето и други умения ще придобие, може би ше се научи да се изразява по- добре. Но те по- добри няма да станат!
Да не говорим , че Елена с грешните ударения на думите... В Люлин така ли говорят, защото съм живяла в София, но такъв говор с ужасни ударения не съм чувала!

# 627
На 20 нормалното е да флиртуваш, да пробваш женски прийоми, да си непостоянна и на моменти даже нелогична в действията си, да се киприш с часове, да сменяш партньори, а не да се закотвиш край печката, да разчиташ повече на чар, отколкото на домакински умения... Така опознаваме не само света, но и себе си като част от него, предимствата и недостатъците в поведението си, качествата, които са ни важни при бъдещия избор на партньор. Вече ако и на 25 все още си на тази фаза, е обезпокоително. Аз харесвам Сияна. Тя е мила, общува неконфликтно, не проявява агресия дори когато е на прицел, не клюкарства, не злобее. Корекциите и според мен са излишни, но поне са деликатно направени. Не мисля, че завистливките са лъснали образа ѝ, тя има достатъчно качества, за да бъде харесвана.

# 628
Сияна не е толкова зле с дар словото, я да вземем една Ебру, я да вземем една Мина, момичето се представя много на ниво.

# 629
Елена сама си провали финала, чесно казано в началото мислих, че ще е от финалистите топ 2-3. Разумно мислеше и разсъждаваше. Но дали попадна в грешната компания или попринцип си е такава и е трябвало време да се поодпусне и да забрави за камери (много злоба от нея и Ебру) пък най-смешно ми беше и тая Мина като нападаше Сияна, че се решила по цял ден, а не виждаше, че тя самата това прави. Та Елена сама на себеси трябва да се сърди сега че се очерни пред зрителите и направи Сияна по забележима и я изтреля по-нагоре в класацията. И вместо Сияна сега да е в топ 3, можеше да е тя.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 00:49 от Илияна.Р

Общи условия

Активация на акаунт