BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 15 535
  • 664
  •   13
Отговори
# 630
Според мен Елена си е точно такава и в живота, като почнат хората да оправдават така, вътре едно, навън друго, ми не, аз съм на принципа, че човек каквото показва в предаване е такъв и реално.

# 631
Сега наваксвам. Елена, Ебру, Лена и Паранормалният са толкова неприятни...То бива злоба, бива, ама чак пък...това като някакви индийски сериал изглежда, където "лошите" са преекспонирани. Чак лъжат, братче...това не е нормално поведение, хора...Египет, Италия и ХИСАРЯ...не са точно "екзотични" дестинации за пътешествия.

Сияна и Стоянов продължават да ми изглеждат като деца. Но, това, което Сияна каза, "Не мога да реагирам остро на хора, защото се чудя какво ли им се е случило, че да се държат така." Това е въпрос, който само емоционално интелигенти хора си задават преди да реагират.

Мисиите бяха много приятни за гледане. И който попита - да, в Люлин така се говори, особено, ако разговора мине в по-висок тон. Grinning

# 632
  • София
Гласувах за ПараСтефан, защото не искам Елена или Ебру да спечелят, Стоянов за мен ще се измъкне без проблем.
    Омръзна ми да плюят по Сияна, тя се държа достойно и има шанс

# 633
  • Варна
Елена пък кога е била на финал Rolling Eyes  За мен поне никога .Първо не я забелязвах изобщо,после пък взе да фъфли и да размахва пръст.Пресметлива и злобничка схемаджийка.
А,и не е попаднала в лоша компания,тя Е компанията.
Изобщо не е по-добра от Ебру,която поне не е подмолна и е директна  .
Мисля да гласувам за Ебру стратегически.Така Елена ,ще е аут Smiling Imp Злобата трябва да получава заслуженото си..поне понякога..поне когато я дават по ТВ.

# 634
Аз се замислям, ако ме затворят за няколко месеца в една къща с непознати как бих реагирала на някои от ситуациите. Гледала съм интервюта от участници били вътре - по някое време забравяш камерите и времето спира.
Ние всички от дивана смятаме, че тия вътре трябва да са някакви супер духовно извисени, и че вътре задължително има една магическа пръчка която чисти, готви, сервира, отсервира и е много щастлива от тая си позиция.
Аз лично в кочина не мога да живея. Не ме интересува дали кочината е създадена от двайсет годишни индивиди, достатъчно осъзнати да носят с гордост пластмасови сиси, но видиш ли - били деца, на които някой трябва да им прислугва. Силвия е пълнолетна и като такава е ДЛЪЖНА да върви след задника си. Ще я изтърпя ден, два, три и на четвъртия ще я наредя едно хубаво. На какво да се завижда на Силвия? На двайсет я водех с вагон прочетени книги, учех, имах работа и стремеж за надграждане. Нямах амбиции за най-съвършен силикон и скачане от легло в легло. Не съм привърженик на това непрекъснато налагано в последно време правило, че на пълнолетните “деца” им е дадено да са мърлячи, меркантилни и готованци.
Тия “деца” ще паразитират върху обществото ни безкрайно и винаги някой ще им е длъжен. На 20 хората са воювали, учили, трудили - били са полезни на обществото. Сега на 20 са “милите дечица с 50 пластични операции и богати батки, с които да мачкат чаршафите”. Или “мъже”, които си решат миглите и от километри им личи, че още не са решили на кой бряг искат да бъдат. Наистина ли на 20 сте били такива?

Категорично не съм фен на Елена или Ебру, но всичко, което са казали е истина. Елена не е глупава, просто надцени аудиторията и не успя да се аргументира добре, смятайки, че продукцията е обективна. А тя не е, думата на продукцията винаги е последна. Като гледам как няколко вече седмици гледаме предимно изключително скучния Болшой театър със Стоянов и Силвия, тия фалшиви рецитали и използване на думи, чието значение очевидно не им е известно, вече знам кои ще са на финал.

В края на краищата ми е все тая. Като за начало не смятам, че нормален човек ще участва доброволно в това нещо. Затова и ми е странна амбицията на Котов да е политикът, известен с Биг Брадър. Но пък вярно, че сме в България. 

Забавно ми е обаче, как се твърди тук, че Силвия е само едно дете и как щяла да ще стане…Какво точно всъщност я виждате да стане? Аргументи, моля, както казва немецът:)

Жалкото е, че се поощряват “мъже” като Стоянов и “деца” като Силвия, правят се известни (жертви най-вече) и после се чудим защо сме такава картинка.

Това, че Ебру е глуповата, а Елена не се сдържа и се представи като селска клюкарка, въобще не значи, че не са прави.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 06:34 от Joy Ness

# 635
Щом може да се тунингова цялата и да върти дупе в нощните заведения срещу заплащане, не е дете. И много се съмнявам някой да ѝ завижда за това, освен може би Ебру. Като гледаме някои случки на екрана сме над нещата, но ако сме затворени месец-два с човек, който се държи фриволно, не помага със задълженията и т.н., е доста трудно да не ти скъса нервичките. Не оправдавам никой за крясъците, но ги разбирам.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 09:44 от Lilly_85

# 636
  • Между гори и планини
Някой видял ли я е да върти дупе в нощно з срещу заплащане? Снимки има ли? Или това е поредн кал хвърлена по нея?
Елена и Ебру забравят, че хвърляйки кал по някого, винаги се каляш и ти.
Не знам аз дали бих влязла в ББ, също си харесвам чисто, подредено, лично пространство... Но , ако бях вътре щях да дръпна на страна Сияна, да ѝ кажа спокойно и без обиди какво ми в направило впечатление, да я помоля да помага повече. Има си начини . Но то и за това се иска акъл.
На 20 и аз бях прочела една камара книги, но също така виждам това поколение като по принцип не четящо, те намират информация през интернет, по същия начин по който аз от библиотеката. Просто е хубаво да си спомняме, че не сме се родили лелки на по 45

# 637
Права си. Обаче Силвия не удари 45 годишните лелки със знания, набавени нито книги, нито от интернет (Котов е на същата възраст като нея), а вместо това показа мяучене, църкане, мерене на силикон пред огледалата, гол задник, мързел и паразитиране в къщата. А и, голямо театралничене. Голяяямо.

С кое не са прави лелките?

# 638
  • Между гори и планини
С начина и злобата с която го казаха. Човек може с усмивка да прати някого в Пловдив, толкова тънко и леко, че другият да благодари!
Но то и за това се иска интелект.

# 639
Аз пак ще повторя. С това, че Ебру и Елена не казаха истината по най-правилния начин, не означава, не са казали истината.

# 640
Аз предпочитам хората да са добри пред това да са умни и успели (в най-честия случай под това се разбира богати?!). В Сияна виждам доброта, в другите две - злоба. Радвам се, че повечето хора явно предпочитат същото. Чак се учудвам, при положение, че в реалния живот вече все по-рядко го виждам това. Някъде по пътя към "успеха" забравяме да бъдем добри...
Трябва да намериш правилния начин, иначе "истината" губи стойност.

# 641
  • Между гори и планини
Няма нужда да се караме една друга кого да харесваме.
Бих контактувала със Сияна, пред опцията Елена - Ебру.

# 642
Мисля като Доня Дафина.Елена обърна хората срещу себе си , заради начинът , по който каза истини. 
  Ебру за мен е глупава, злобна, завистлива. Според мен тв заяви да на Сияна, докато Елена не харесва поведението й.
    Ако Сияна мяучи и е хостеса с изк. балони, Ебру ще образова нечии деца, ще трябва да бъде пример и любим учител. Това е по-страшно. И да, аз също виждам доброта в Сияна. И ето, може и да готви/то това е голям критерии за каквото и да е /

# 643
  • София
Аз реших да спася Стоянов от номинираните. Искам Ебру да излезе, прекалено много си вярва, поведение и всичко в нея не одобрявам, да не говорим за дефицитите, които има.

# 644
  • SF
Ох... думи нямам за посредствеността на Лена, Ебру и онази попивателна хартия, която така и не разбрах защо въобще е в Биг Брадър - Паранормалния.
Лена възпитава деца, нали? Какво ли ще научат и ще запомнят от майка си??? Представям си ги как са изкласили в училище.

Елена и тя с едни смахнати разсъждения: Ако България избира този морал, ако това е изборът на България, аз ще си изляза, ако изборът на България е моралът, който се показва...
Елено, така и не ти схванах стратегиите на тебе, но да оплюваш едно симпатично влюбеномомиче, което нищо не ти е направило, ама абсолютно нищо, първо няма за твоя морал да гласувам.
И второ - не избирам морали. Аз морал си имам. Избирам си личности, които да подкрепя. Не търся примери. Не съм Паранормалния, за да си копирам характери. Гледам и харесвам или не харесвам. Без да се ръководя кое ми е примерно и кое не.
И Елена не е моя избор.
Защото не ми допада моралът й. Simple Smile Нито пък разсъжденията й за България.

100 сезона на Биг Брадър вече минаха, и хиляди участници не се научиха, че те не са представителна извадка, те не са ни примери, ние не възпитаваме децата си според техните прояви, ние не сме им последователи и всички глупости, които си въобразяват "стратезите" от Къщата.

Миналата година спечели Марио. Надали някой гласувал си е променил живота, мисленето и морала като мариовите.

Общи условия

Активация на акаунт