BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 22 916
  • 1 027
  •   32
Отговори
# 990
Не се е размило отдавна. Котов не е глупав и една седмица му е абсолютно достатъчна, за да види какво/кой се харесва и какво/кой - не. Плюс, че имаше и втори път, в който ги наблюдаваше отстрани (тогава рискува и получи своеобразна “награда”) - като бяха в изолатора. Много по-лесно е да прецениш кое как се възприема, като си седнал на столче и гледаш мониторите. Котов си е стратег и е прикрит, но го прави по интелигентен начин и затова не ме дразни.
Да, така е, но ако друг беше на негово място, нищо нямаше да зацепи от това, което гледа. Информацията може да бъде предимство за човек, само ако има акъл как да я използва и какви изводи да си извади. Ебру например как си я представяте да беше видяла визитките, а после да ги гледа в изолатора и да си направи изводи за хората вътре? И не само тя, а 90% от хората вътре. Може би единствено Елена би могла да използва видяното в нейна полза.

# 991
  • somewhere near the sea
Продукцията явно се притесни, че в къщата ще стане прекалено тихо, лежерно, всички ще са внимателни, сговорчиви...Затова решават да върнат Михаела. Тя знае какви са настроенията отвън и най-много постоянно да ги дъни, предупреждавайки ги, както направи при влизането си с овца. Но, въпреки това, не е частно. Но това пък е реалити, има свои закони и явно победител ща бъде този, който се справя най-добре.

# 992
Според мен вотът на зрителите вече е предрешен. С Михаела или без, все тая, какво толкова може да промени тя? Утре ще има ли епизод? Ако има епизод и гонят човек, според вас този човек кога е изгонен? Ако е изгонен по-рано същия ден, това означава, че всичко е на база гласуването от днес и утре докато направят монтажа. Кога Михаела може да повлияе? Тя е от недолюбваните вътре, така че най-вероятно ще е първата излязла или ще е втора след Паранормалния.
Давид и Котов са най-харесваните вътре, изплели са си кошницата, а другите като Стоянов и Сияна също цял сезон си я плетат. Как Михаела ще им попречи на положителния вот? Ще вряка малко и ще излезе, за предпочитане още утре.

# 993
За мен най-странният аргумент срещу Сияна е, че играе роля. Та кой не го прави?! Вярвате ли, примерно, че бунтарят Котов наистина се е смирил и с чисто сърце изпълнява ентусиазирано командите на ББ?! Аз не. Видя, че не може да промени играта като себе си и влезе в роля. И ето тук е именно ключът от палатката - доколко си в състояние да играеш убедително до край. Котов се справя отлично с играта на смирен и понеже има много други качества да блесне, освен бунтарството, е всеобщ любимец. Елена също си беше избрала роля - на здравия разум и умерено поведение, но се подведе да громи нечия по-успешна за момента стратегия, увлече се и показа истинската си същност, която не се хареса. За фасовете от коша да не споменавам. Ако беше се старала да следва собствената стратегия и до сега щеше да е конкурент за победа.
ПП Притеснявам се, че именно на Котов ББ ще спретне някакви провокации и се надявам да не ги отрази. Той си е най-заслужаващият победата като цялостно представяне.

# 994
Според мен вотът на зрителите вече е предрешен. С Михаела или без, все тая, какво толкова може да промени тя? Утре ще има ли епизод? Ако има епизод и гонят човек, според вас този човек кога е изгонен? Ако е изгонен по-рано същия ден, това означава, че всичко е на база гласуването от днес и утре докато направят монтажа. Кога Михаела може да повлияе? Тя е от недолюбваните вътре, така че най-вероятно ще е първата излязла или ще е втора след Паранормалния.
Миналия сезон нали разбирахме кога някой е изгонен - когато затваряха линиите за гласуване. 😁 Мисля, че обикновено ги спираха около обяд в деня на епизода, макар че имаше едно изгонване, което се случи по тъмно, та… Не помня там кога беше.

Помня, че един път някой беше успял да кракне анкетата в Нова Плей и знаехме с точност кой ще си тръгне вечерта и с какъв процент. 😁 Жалко, че го пачнаха.

# 995
Вече му спретнаха провокация на Котов - това с етикетите вчера (красивата, тъпия, шушумигата, етц.). Така бяха разпределили въпросните определения, че за всеки имаше по един точен и оставаше “фалшив герой”, който от немай-къде повечето лепнаха на него. Това си беше чиста провокация от продукцията - опитват се да го разклатят, като се надяват да породят съмнения в главата му относно как собствената му игра се възприема от останалите (съквартиранти и публика). Дано не поддаде.

# 996
Новите епизоди на Биг Брадър коментират Марио, Беба, Виктор, Атижа, Петър и Кристи от миналия сезон

# 997
Пас съм - стари лице не ми се гледат. 😂 Но само да вметна, че Виктор изглежда по-добре с коса.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 19:04 от Lilly_85

# 998
Кога е бил изолиран? Той пристигна седмица по-късно и стоя още 4-5 дни в изолатора.
Брадъра започна на 21.09 и на 27.09 (събота) Котов влезе в изолатора (като не знаеше картите на съкваритантите, значи не е гледал последното излъчване, т.е. от къщи е гледал еветуално предаванията на 21, 23, 24 и 25 септ). То пък едно развитие първите дни, мани-мани. Всеки още се пази да се покаже и се опознаваха взаимно.
А докато беше в изолатора, новината за бремеността на Стефани въобще измести фокуса от новия съквартирант .
На 01.10 Котов влезе в къщата с провалена мисия и Стоянов го спаси (той го спаси в епизода на 02.11, ама то все тая). Ще каже човек, че месец е бил в разузнаване Rolling Eyes

# 999
Котов дали е гледал навън, а не е бил в хотела, в който ги изолират няколко дни преди старта? Защото ако е бил изолиран и му е дадено единствено да гледа дейли епизодите, не виждам нещо уау. А и пак казвам зависи кой ще бъде в тази ситуация, повечето вътре няма да използват това като информация, а ще гледат с половин око.

# 1 000
Един интелигентен човек може достатъчно добре да си направи стратегия на база изгледани 3-4 епизода. И без това нищо не се е променило от ден едно. Скандалите бяха различни, но действащите лица - същите. Единствената голяма промяна в зрителското мнение, е това за Елена (и в последната седмица за Давид).

# 1 001
Тук според мен бих включил и Сияна. Беше неутрална, към по-нехаресвана преди да излезе историята за насилието.
Поне с такова впечатление съм аз

# 1 002
Тук според мен бих включил и Сияна. Беше неутрална, към по-нехаресвана преди да излезе историята за насилието.
Поне с такова впечатление съм аз
Може би да, доста хора тук не понасяха Сияна, но след онзи епизод им стана най-миличката…

Но основните дразнители си бяха едни и същи. Простотията на Калин, безхарактерността на Каспър, скандалите с Михаела, агресията на Иван, наглостта на Мина - всичко това активно се коментираше още от втори епизод.

# 1 003
  • София
Доста наивно е да се вярва на всичко, което тя каза... Измислена история, която няма нито как ние да докажем, нито тя! Никой никога не е чувал за това насилие и на практика нищо не ми пречи да смятам, че лъже.

# 1 004
Не, Сияна не си подобри позициите след “онзи епизод”, ами след скандала в предходната седмица с Елена и Ебру пред всички в къщата, когато и Стоянов не я подкрепи. Ясно може да се проследи и по коментарите в темата.

Аз я възприемам относително неутрално, както и в началото. Но, докато тя запази тази си позиция, други образи като Елена, Ебру, Иван, а и Стоянов, реализираха негативи. Така, в сравнение с тях, тя в момента е по-напред в класирането, което не значи, че е претърпяла някаква положителна трансформация. Значи, че не се е омазала или поне не толкова, колкото други.

Общи условия

Активация на акаунт